Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

honestly, πες μου πόσες φορές έχεις πετύχει χρήστες με vdsl/adsl router που δεν ήξεραν τι είχαν?

Δημοσ.

Δεν παω πλεον σε Home users:P

Αλλα πιο παλια ατομα που ειχαν πραγματα που δεν ηξεραν τι ηταν ναι εχω πετυχει.οχι πολλα αλλα οπως λενε η εξαιρεση φτιαχνει τον κανονα.

• Super Moderators
Δημοσ.

αλλά να μην ξέρουν τι έχουν κι αλλό αυτό το συγκεκριμένο, το πρώτο προφανώς είναι περίπτωση ημερισίας διάταξης :P

Δημοσ.

Πάντως πέραν του αν έχει ή δεν εχει, ο οτε δίνει δωρεάν vdsl router με κάθε σύνδεση ή με αναβάθμιση, και πιστευω και οι υπόλοιποι πάροχοι, οπότε δεν τιθεται θέμα.

Δημοσ.

Πάντως πέραν του αν έχει ή δεν εχει, ο οτε δίνει δωρεάν vdsl router με κάθε σύνδεση ή με αναβάθμιση, και πιστευω και οι υπόλοιποι πάροχοι, οπότε δεν τιθεται θέμα.

ναι η forthnet δινει ενα thomson ο οτε zte αν θυμαμαι καλα.

Δημοσ.

γενικως οπως θα εχουν καταλαβει οι περισσοτεροι ολοι οι παροχοι προσπαθουν να δινουν ασυμμετρο ειτε ειναι dsl ειτε κατι αλλο με σκοπο το συμμετρικο να πωλεται πιο ακριβα.και ο οτε εδω ελεγε οτι θα δωσει 10 Upload και τελικα εδωσε 5 πχ.και θα μπορουσε και 20 να δωσει απο τα νεα Kv.αλλα μετα να δεις ποσοι θα αρχισουν να σκεφτονται κατα ποσο τα μισθωμενα αξιζουν τωρα που υπαρχει η κριση.σιγουρα κερδιζεις και αλλα με το μισθωμενο αλλα και η τιμη ειναι πολλαπλασια και τωρα με την κριση ολοι προσπαθουν να κοψουν.

Δημοσ.

ακριβως με οπτικη ινα θα μπορουσαν να δωσουν οτι θελουν αλλα αν γινει αυτο τοτε θα πρεπει να εχει και αναλογες τιμες αλλιως μετα ολοι θα τρεξουν εκει για το Upload γιατι τις εταιρειες αυτο τις καιει.

Δημοσ.

ο οτε οπως και η virgin κρατανε ενα ratio

30/2.5=12

50/5=10

120/10=12

ετσι το βλεπω εγω. οποτε για να δωσει ο οτε 10 πανω μαλλον πρεπει να δωσει 100 κατω :P

μπορει και να κανω λαθος βεβαια

Δημοσ.

εγω ξερω οτι απλα κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει με το adsl και ολα αυτα οτι πχ θα κατεβαζεις μονιμα με 100.ναι το βραδυ που ολοι κοιμουνται ολα ειναι μια χαρα αλλα το πρωι αμα πιταρει το συμπαν επειδη ετυχε εκεινη την στιγμη να κατεβαζουν ολοι πχ το ταδε πραγμα τοτε θα κατεβαζεις πιο αργα απο την ονομαστικη.ειναι κατι που δεν ισχυει  για οπτικες ινες και μισθωμενα.οτι δηλαδη σε αυτα No matter αν κατεβαζουν full και τα 500 μισθωμενα του Isp ολοι θα πρεπει να παιρνουν το μεγιστο που πληρωνουν και συγχρονιζουν.δεν υπαρχει ...δεν θυμαμαι πως το λενε.οτι κοινως δεν υπαρχει σαν συμβολαο οτι 24/24 θα κατεβαζεις τερμα.ουτε ρητρες ουτε τιποτα.

Δημοσ.

σωστα.δεν προκεται ουτε εκει να δωθει καθαρο.γιατι η τιμη για οπτικη των 100 Mbit up/down σε μισθωμενοειναι 4ψηφιο νουμερο αντιθετα με το ftth που δεν θα θελουν ουτε 3ψηφιο να ειναι για να το αγορασει ο κοσμος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...