tsotrilos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Χαιρετω. Εδω και καμποσες ωρες παλευω να δωσω λυση σε ενα θεματακι με τον εξωτερικο μου. επειδη εφτασε στα κοκκινα πλεον αποφασισα να σβησω μερικα πραγματα απο μεσα που δεν θελω. Το προβλημα ειναι οτι ενω διαγραφω τα αρχεια ο δεσμευμενος χωρος του σκληρου ΔΕΝ μειωνετε! Μπορει καποιος να μου πει τι μπορει να συμβαινει; Edit: Μολις συνειδητοποίησα οτι αυτο γινετε σε ΟΛΟΥΣ τους δισκους μου.!!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 φαίνονται τα αρχεία στον κάδο ανακύκλωσης;
makfil Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Χαιρετω. Εδω και καμποσες ωρες παλευω να δωσω λυση σε ενα θεματακι με τον εξωτερικο μου. επειδη εφτασε στα κοκκινα πλεον αποφασισα να σβησω μερικα πραγματα απο μεσα που δεν θελω. Το προβλημα ειναι οτι ενω διαγραφω τα αρχεια ο δεσμευμενος χωρος του σκληρου ΔΕΝ μειωνετε! Μπορει καποιος να μου πει τι μπορει να συμβαινει; Edit: Μολις συνειδητοποίησα οτι αυτο γινετε σε ΟΛΟΥΣ τους δισκους μου.!!!! Διαγράφεις μεν τα αρχεία αλλά αυτά παραμένουν στον κάδο ανακύκλωσης και επομένως φαινομενικά ο δίσκος δεν αδειάζει. Πρέπει να τα διαγράψεις (ενδεχομένως και πολλά άλλα) από τον κάδο ανακύκλωσης για να αδειάσει οριστικά ο δίσκος και να σου δείξει την πραγματική κατάσταση. Το ίδιο πρέπει να γίνεται και στο folder Temp (users/όνομα χρήστη/AppData/Local/Temp) όπου παραμένουν ίχνη από κάθε ενέργεια που γίνεται στον υπολογιστή, Προσωπικά, έχω καθιερώσει κάθε ΣΑ να καθαρίζω το Temp ενώ γνωρίζω ότι πάρα πολλί δεν το έχοθν καθαρίσει ποτέ και προβληματίζονται αδενός γιατί γεμίζει ο C αφετέρου γιατί δεν τρέχει το λειτουργικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα