Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κομμενα τα παραμυθια "θα γνωρισεις ατομα στη σχολη". Ειμαι 6 χρονια και δε ξερω κανενα εκτος απο κατι κομματοσκυλα. Οποτε φιλε αν δε σου βγαινει να εισαι κοινωνικος στην Κοζανη την πατησες.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τι θα πει ρε συ "δε σου βγαινει να σαι κοινωνικός ΕΚΕΙ";

Αν καποιος ειναι κοινωνικος, ειναι παντου έτσι.

Καθε αρχη και δυσκολη. Κλισέ αλλά αληθεια.

@arianos16 μια χαρα παιδι εισαι, μη σε παιρνει απο κατω. Πηγαινε στα μαθηματα, πιασε κουβεντα με κανα άλλο παιδι και θα δεις πως θα βρεθεις απο το πουθενα σε παρεες.

Απλα σκέψου πως οπως νιωθεις εσυ, δλδ μόνος και δε ξέρω κανεναν, έτσι νώθουν και οι άλλοι! :-)  Ολοι παρεα ψαχνουν σε ένα καινουργιο μέρος!

• Like 1
Δημοσ.

Κομμενα τα παραμυθια "θα γνωρισεις ατομα στη σχολη". Ειμαι 6 χρονια και δε ξερω κανενα εκτος απο κατι κομματοσκυλα. Οποτε φιλε αν δε σου βγαινει να εισαι κοινωνικος στην Κοζανη την πατησες.

Kάτι κάνεις λάθος μάλλον...

Δημοσ.

Ρε σεις, πόσο δύσκολο είναι να μιλήσεις σε αυτόν που κάθεται δίπλα σου; Δεν λέω να λύσετε το Κυπριακό, απλά κάν' του καμιά ερώτηση π.χ. για το μάθημα, απλά για να σπάσει ο πάγος, και σιγά-σιγά όλα θα γίνουν.....

Δημοσ.

Ρε σεις, πόσο δύσκολο είναι να μιλήσεις σε αυτόν που κάθεται δίπλα σου; Δεν λέω να λύσετε το Κυπριακό, απλά κάν' του καμιά ερώτηση π.χ. για το μάθημα, απλά για να σπάσει ο πάγος, και σιγά-σιγά όλα θα γίνουν.....

Μα... ποτέ δεν κάθεται κάποιος δίπλα μου.

• Like 2
Δημοσ.

Μα... ποτέ δεν κάθεται κάποιος δίπλα μου.

Ήσουν το σπασικλάκι, ο ξερόλας, η φλωρούμπα που κάθονταν εκει στη γωνία;;;;

Σε ξέρω. Σε ξέρω. :devil:

Δημοσ.

Ήσουν το σπασικλάκι, ο ξερόλας, η φλωρούμπα που κάθονταν εκει στη γωνία;;;;

Σε ξέρω. Σε ξέρω. :devil:

Τι είδους πεποίθηση σε κάνει να χρησιμοποιείς παρελθοντικό χρόνο;

Δημοσ.

Ε, τότε μίλα σε όποιον δεις μέσα σε ακτίνα 10 μέτρων....

My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you’re gonna get, οπότε πιάσε κουβέντα στους πάντες κι ας φαίνεσαι σαν μαλάκας....

Δημοσ.

Η Χειρότερη πόλη για φοιτητή είναι η Αθήνα. Είναι δεν είναι. Ακριβή , μεγάλες αποστάσεις και οι περισσότεροι δεν ψάχνοντια για παρέα, έχουν ήδη. Μακρυά

Δημοσ.

Τι είδους πεποίθηση σε κάνει να χρησιμοποιείς παρελθοντικό χρόνο;

Με βάζεις σε σκέψεις.... :mellow:

Δημοσ.

Τι θα πει ρε συ "δε σου βγαινει να σαι κοινωνικός ΕΚΕΙ";

θα πει οτι τις λιγες φορες που εχω πατησει στη σχολη μου, δε γουσταρω να μιλησω σε κανεναν εκτος απο τον καφέ μου και το κομπολόι μου ξερωγω. Ειναι και οι ωρες δυσκολες και μπορει να εισαι λιγο στραβος. Γενικα ομως δεν εχω θέμα να στα κανω ζεπελιν αν δε σε ξερω και σε γνωρισω καπου εξω αλλα και πάλι είμαι με τις μέρες μου.

Δημοσ.

Αν έχεις παρεες στην πολη που μένεις και συμπτωματικά περάσεις φοιτητης στην ιδια πολη, τότε δε σε πολυνοιαζει να μιλας στον α ή στον β απο τη σχολή.

Ε δε θα κατσει να χω κεφια στις 9 το πρωι, θα κάτσει στις 5 το απογευμα στο εργαστήριο.

Στην ανάγκη να υπάρχει κάποια παρέα στη σχολή, απλά για να ξερει κάποιος τι παιζει με μαθηματα/εργαστηρια κλπ κλπ, μην ειναι ξεμπαρκο αμπέλι...Και στη τελική, οι περισσότεροι στο τελος θα γυρισουν απο εκει που ρθαν...

Δημοσ.

Ούτε μαμάκιας είμαι, ούτε μαμούχαλος ούτε τίποτα τέτοιο.

Άπλα εμένα μου αρέσει να διασκεδάζω διαφορετικά.

Και σχολή πάω και προσπαθώ να μιλήσω σε κόσμο αλλά όταν ο άλλος είναι 21 χρονών και πετάει σαίτες στον καθηγητή και βλέπεις όλο το αμφιθέατρο να γελάει νομίζω ότι έχω να κάνω με βλάκες. 21 χρονών και σαιτες? really? αστείο νηπίου.

Επίσης σταματήστε να λέτε για φοιτήτριες κλπ. Δεν είναι ο μόνος σκοπός της ζωής μας.

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...