Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα... ποτέ δεν κάθεται κάποιος δίπλα μου.

Δεν ξερω αν κανεις πλακα αλλα στην περιπτωση μου ισχυει εκτος αν ειναι φισκα το αμφιθεατρο. Μεχρι και πρωτο εδρανο εχω δοκιμασει να κατσω και παλι υπαρχουν φορες που και οι δυο θεσεις διπλα μου ειναι αδιες. Ουτε λαθρομεταναστης ειμαι ουτε τσιμπουρια εχω.

Αριανε, πηγαινε στον συμβουλο ψυχικης υγειας που εχει(?) η σχολη σου. Θα βρεις και αλλους σε αυτη τη κατασταση και θα το βολεψετε.

• Like 1
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν ξερω αν κανεις πλακα αλλα στην περιπτωση μου ισχυει εκτος αν ειναι φισκα το αμφιθεατρο. Μεχρι και πρωτο εδρανο εχω δοκιμασει να κατσω και παλι υπαρχουν φορες που και οι δυο θεσεις διπλα μου ειναι αδιες. Ουτε λαθρομεταναστης ειμαι ουτε τσιμπουρια εχω.

Ιδέα σου θα είναι. Οι περισσότεροι συνήθως πλακώνονται να βρούνε θέσεις πίσω, λογικό μπροστά να είναι άδειες. Πολλοί επίσης δεν διαλέγουνε και θέσεις, απλά πάνε και κάθονται όπου κάθεται η παρέα τους/κάποιος γνωστός. Καμιά φορά δεν είναι άσχημο να έχεις την άπλα σου.

Δημοσ.

Ούτε μαμάκιας είμαι, ούτε μαμούχαλος ούτε τίποτα τέτοιο.

Άπλα εμένα μου αρέσει να διασκεδάζω διαφορετικά.

Και σχολή πάω και προσπαθώ να μιλήσω σε κόσμο αλλά όταν ο άλλος είναι 21 χρονών και πετάει σαίτες στον καθηγητή και βλέπεις όλο το αμφιθέατρο να γελάει νομίζω ότι έχω να κάνω με βλάκες. 21 χρονών και σαιτες? really? αστείο νηπίου.

Επίσης σταματήστε να λέτε για φοιτήτριες κλπ. Δεν είναι ο μόνος σκοπός της ζωής μας.

Ηδη εχεις κανει το λαθος να διαχωριζεις τον εαυτο σου απο τους αλλους...!

Περασε απο το μυαλο σου οτι μερικοι μπορει να μην γελανε με την πλακα του ανωριμου φοιτητη προς τον καθηγητη αλλα για το ποσο παιδιαστικα φερεται...!

Σαφως ολοι ειμαστε μοναδικοι και με καποια κριτηρια που εσυ εχεις(με τον τροπο που εχεις ζησει μεχρι αυτη την ηλικια)μπορει να θεωρεις καποιους ανωριμους ισως και χαζους ισως οτιδηποτε αλλα ειναι αληθεια ετσι.Πρεπει να δινεις ευκαιριες στους ανθρωπους γιατι χαζομαρες κανουμε ολοι(και μετα αναλογιζομαστε το γιατι).

Στη ζωη ειναι ωραιο να μπορεις να επικοινωνησεις με διαφορους χαρακτηρες ισως παρεις καποια μαθηματα απο καποιους και φιλους σου κανε αυτους που εσυ νομιζεις οτι το "αξιζουν".

Ο καθενας βλεπει την ζωη με την δικη του ματια και εχει μια γοητεια οταν αυτη η οπτικη ειναι διαφορετικη απο την δικη σου!

Δημοσ.

Λοιπόν πέρασα κοζάνη κάτι που ήθελα βέβαια άλλα καταλάβει ότι δεν μπορώ την παλέψω εδώ για κανέναν λόγο.

Προτιμάω ακόμα και το καθημερινό πρήξιμο της μάνας μου.

Τι να κάνω για να την παλέψω μέχρι το πάσχα?

Πραγματικά με έχει πάρει πολύ από κάτω ψυχολογικά.

Σε ακούω φίλε φορουμίτη.

Αν δεν είσαι κοινωνικός, τότε αφοσιώσου στη σχολή σου και γενικά κάνε τπτ άλλο ταυτόχρονα. Πχ τράβα γράψου γυμναστήριο και βάλε στόχο  να βελτιώσεις την εμφάνιση σου.

Επίσης διαβαζε βιβλία αν σ αρέσει το σπορ. Γενικά βάζε στόχους και να προσπαθείς να τους πετυχαίνεις.

Και επίσης ότι κάνεις καλύτερα εκτός σπιτιού, τρέξιμο πχ σε κάνα πάρκο μόλις πέσουν λίγο τα κρύα βοηθάει να ξεχνάς... Πιθανό να γνωρίζεις και κόσμο πιο εύκολα αν εισαι έξω.

Κλεισμένος στους 4 τείχους μόνος σου, χωρίς να κάνεις τπτ θα καταλήξεις με αντικαταθλιπτικά.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν πέρασα κοζάνη κάτι που ήθελα βέβαια άλλα καταλάβει ότι δεν μπορώ την παλέψω εδώ για κανέναν λόγο.

Προτιμάω ακόμα και το καθημερινό πρήξιμο της μάνας μου.

Τι να κάνω για να την παλέψω μέχρι το πάσχα?

Πραγματικά με έχει πάρει πολύ από κάτω ψυχολογικά.

Σε ακούω φίλε φορουμίτη.

πνιξε τον εγωισμο σου και κοινωνικοποιησου.κοιτα πως θα πας μπροστα οχι πισω.μη κολλας στις λεπτομεριες.παρε σβαρνα τα μουρδελα να δεις τι παιζει καιτετοια.

Δημοσ.

arianos16, μπορεί να νομίζεις ότι κανείς δεν συμμερίζεται τα ενδιαφέροντά σου, αλλά μάλλον δεν είναι έτσι. Δεν θα το μάθεις ποτέ αν δεν δοκιμάσεις. Το πανεπιστήμιο, ειδικά στα πρώτα έτη, είναι το κατάλληλο μέρος να βρεις παρέες, γιατί όλοι ψάχνουν το ίδιο. Μην κρίνεις τους συμφοιτητές σου αν δεν τους δοκιμάσεις. Πχ σ'αρέσει ο κινεζικός κινηματογράφος και νομίζεις ότι όλοι βλέπουν χαζοταινίες; Ξεκίνα στην ψύχρα κουβέντες για μια κινεζική ταινία που είδες. Μπορεί να ανακαλύψεις ότι υπάρχουν ένα-δυο άτομα που ενδιαφέρονται επίσης, αλλά δεν το κουβεντιάζουν για λόγους παρόμοιους με τους δικούς σου. Δεν χάνεις τίποτα. Δοκίμαζε συνεχώς μέχρι να βρεις άτομα που να ταιριάζεις, άντρες ή γυναίκες. Δεν αποκλείεται τελικά να νιώθεις πάλι μοναξιά, αλλά σιγουρέψου ότι εσύ έκανες ό,τι περνούσε από το χέρι σου.

Δημοσ.

Εγω δεν θα σου πω την γνωμη μου γιατι θα βγαλεις αυριο το πρωι εισητηριο να επιστρεψεις σπιτι σου :P

πες την ρε!

Δημοσ.

Εγω δεν θα σου πω την γνωμη μου γιατι θα βγαλεις αυριο το πρωι εισητηριο να επιστρεψεις σπιτι σου :P

Για μενα κανε υπομονη μεχρι το καλοκαιρι και δες πως θα παει αμα ακομα δεν την παλευεις τοτε καλυτερα να γυρησεις σπιτι σου, φιλιες κανεις 1-2 εξαμηνο αν δεν τα καταφερεις τοτε μετα θα ειναι δυσκολο σου μιλαω απο προσωπικη πειρα.

Δημοσ.

Μα τι λες ρε redodin7 :)

γυρω στα 20 ολοι σφιζαμε απο κοινωνικοτητα....ακομα και εγω που πλεον δεν πολυασχολουμαι με το ανθρωπινο ειδος....τοτε ειχα γνωρισει το μισο πανεπιστημιο.

Δεν θελει και πολυ να κανεις γνωριμιες...πας στην λεσχη για φαι...πετας μια μαλακια...τσουπ γνωρισες κοσμο....

στο αμφιθεατρο...για να δω λιγο τις σημειωσεις..τι ειπε εκει ο καθηγητης....τι εχει γραψει εκει στην γωνια και δεν φαινεται...μπαμ γνωρισες και αλλον κοσμο....

προσωπικα στα φοιτητικα τα χρονια...ειχα λιωσει στα εξω...πατουσα σπιτι μονο για υπνο και δεν ορκιζομαι οτι ηταν και παντα το δικο μου σπιτι...

πανεπιστημιο...λεσχη.....computer rooms....κλαμπ σχεδον καθε μερα...(αλλες εποχες βεβαια τοτε)...μετα με ειχε πιασει η μαλακια και ειχα ξεκινησει ορειβασια..κολυμβητηριο...φιλοσοφικα εργαστηρια...και η λιστα συνεχιζεται....

λιγο να γινει η αρχη..ο ενας γνωριζεται με τον αλλον ..ο αλλος με τον παραλλο..και καταληγεις να ξερεις την μιση πολη.....

θα δεις βεβαια οτι πολλοι δεν ταιριαζουν τα χνωτα τους με τα δικα σου...αλλα...χεστηκες...κανεις παρεα με αυτους που γουσταρεις και τους υπολοιπους...απλα για τα τυπικα....

τα καλυτερα χρονια..τι μου λετε τωρα ;)

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα τι λες ρε redodin7 :)

γυρω στα 20 ολοι σφιζαμε απο κοινωνικοτητα....ακομα και εγω που πλεον δεν πολυασχολουμαι με το ανθρωπινο ειδος....τοτε ειχα γνωρισει το μισο πανεπιστημιο.

Δεν θελει και πολυ να κανεις γνωριμιες...πας στην λεσχη για φαι...πετας μια μαλακια...τσουπ γνωρισες κοσμο....

στο αμφιθεατρο...για να δω λιγο τις σημειωσεις..τι ειπε εκει ο καθηγητης....τι εχει γραψει εκει στην γωνια και δεν φαινεται...μπαμ γνωρισες και αλλον κοσμο....

προσωπικα στα φοιτητικα τα χρονια...ειχα λιωσει στα εξω...πατουσα σπιτι μονο για υπνο και δεν ορκιζομαι οτι ηταν και παντα το δικο μου σπιτι...

πανεπιστημιο...λεσχη.....computer rooms....κλαμπ σχεδον καθε μερα...(αλλες εποχες βεβαια τοτε)...μετα με ειχε πιασει η μαλακια και ειχα ξεκινησει ορειβασια..κολυμβητηριο...φιλοσοφικα εργαστηρια...και η λιστα συνεχιζεται....

λιγο να γινει η αρχη..ο ενας γνωριζεται με τον αλλον ..ο αλλος με τον παραλλο..και καταληγεις να ξερεις την μιση πολη.....

θα δεις βεβαια οτι πολλοι δεν ταιριαζουν τα χνωτα τους με τα δικα σου...αλλα...χεστηκες...κανεις παρεα με αυτους που γουσταρεις και τους υπολοιπους...απλα για τα τυπικα....

τα καλυτερα χρονια..τι μου λετε τωρα ;)

Εγω ειμαι απο τις εξαιρετικες περιπτωσεις μπορω να πω, οσους γνωρισα ειτε τα παρατησαν ειτε πηραν μεταγραφη με αποτελεσμα στο 3-4 εξαμηνο να ειμαι οριακα κοινωνικος ειχα ζητησει να τα παρατησω και να γραφτω σε ενα ιδιωτικο ΙΕΚ αλλα εφαγα πορτα.

Αποτελεσμα 5-6-7 εξαμηνο κοινωνικοτητα μηδεν με πηρε απο κατω και ελιωνα στον υπνο ολοι μερα, στο πτ πηρα τα πανω παλι ευτηχως και γνωρισα ατομα που ακομα κραταω επαφες και τους εχω κολητους αν και σε αποσταση.

Βεβαια ενα αλλο που επαιξε μεγαλο ρολο στο οτι δεν παιρναγα καλα ηταν και η πολη το 2001 που πηγα εγω καβαλα ηταν ψιλο νεκρα ηταν μια ωραια πολη αλλα για καλοκαιρι ροδα δεν ειχα οποτε καταλαβαινεις απο μια πολυ 5 εκατομμυριων σε μια 90 χιλιαδων ηταν ενα μικρο σοκ.

Το τελιωτικο χτυπημα ηταν οταν κλεισαν τα Wendys στη καβαλα :(

Επεξ/σία από REDODIN7
Δημοσ.

Ηδη εχεις κανει το λαθος να διαχωριζεις τον εαυτο σου απο τους αλλους...!

Περασε απο το μυαλο σου οτι μερικοι μπορει να μην γελανε με την πλακα του ανωριμου φοιτητη προς τον καθηγητη αλλα για το ποσο παιδιαστικα φερεται...!

Σαφως ολοι ειμαστε μοναδικοι και με καποια κριτηρια που εσυ εχεις(με τον τροπο που εχεις ζησει μεχρι αυτη την ηλικια)μπορει να θεωρεις καποιους ανωριμους ισως και χαζους ισως οτιδηποτε αλλα ειναι αληθεια ετσι.Πρεπει να δινεις ευκαιριες στους ανθρωπους γιατι χαζομαρες κανουμε ολοι(και μετα αναλογιζομαστε το γιατι).

Στη ζωη ειναι ωραιο να μπορεις να επικοινωνησεις με διαφορους χαρακτηρες ισως παρεις καποια μαθηματα απο καποιους και φιλους σου κανε αυτους που εσυ νομιζεις οτι το "αξιζουν".

Ο καθενας βλεπει την ζωη με την δικη του ματια και εχει μια γοητεια οταν αυτη η οπτικη ειναι διαφορετικη απο την δικη σου!

Είσαι ερωτικός και ατελείωτα πομπώδης ...θέλω να σε παντρευτώ :P

Δημοσ.

Για μενα κανε υπομονη μεχρι το καλοκαιρι και δες πως θα παει αμα ακομα δεν την παλευεις τοτε καλυτερα να γυρησεις σπιτι σου, φιλιες κανεις 1-2 εξαμηνο αν δεν τα καταφερεις τοτε μετα θα ειναι δυσκολο σου μιλαω απο προσωπικη πειρα.

ήδη ετοιμάζομαι για να ξαναδώσω πανελλαδικές ;)

Δημοσ.

εσύ πάλι ποιος είσαι και τι έχεις πει, δεν σε θυμάμαι

Αυτός που σου λεει να βρεις Αθηναίο γκόμενο ντε! Η λύση σε όλα σου τα προβλήματα

Δημοσ.

Βεβαια ενα αλλο που επαιξε μεγαλο ρολο στο οτι δεν παιρναγα καλα ηταν και η πολη το 2001 που πηγα εγω καβαλα ηταν ψιλο νεκρα ηταν μια ωραια πολυ αλλα για καλοκαιρι ροδα δεν ειχα οποτε καταλαβαινεις απο μια πολυ 5 εκατομμυριων σε μια 90 χιλιαδων ηταν ενα μικρο σοκ.

Χαχα ελα ρε φιλε Καβαλα ειναι πολυ ωραια φαση...ωραιες φοιτητοκαταστασεις....εγω περασα το 05 βεβαια..οι ανηφορες ομως δεν παλευονται....αλλα αυτες τις κυριακες θυμαμαι δεν κυκλοφορουσε κανεις στους δρομους..μα κανεις ομως!Ολοι κλεισμενοι μεσα.. :-D

Ακριβη πολη ομως..και εισητηρια και ενοικια(τοτε τουλαχιστον)..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...