Προς το περιεχόμενο

Samsung LCD ue40es6100 και online video


mariner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα και καλή χρονιά.

 

Πρίν μερικούς μήνες αγόρασα την παραπάνω τηλεόραση. Είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά έχω ενα πρόβλημα το οποίο δεν μπορώ να λύσω και θα ήθελα την βοήθεια σας. Ενώ είμαι στον Ιντερνετ και η ταχύτητα μου είναι ιδιαίτερα γρήγορη καθώς παρακολουθώ κάποια ταινία online ξαφνικά μου εμφανίζεται το μήνυμα " η σύνδεση διακόπηκε είτε λόγω μνήμης ειτε λόγω προβλήματος της σύνδεσης. Το δεύτερο το αποκλείω γιατί η σύνδεση μου είναι άψογη. Το θέμα μνήμης είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να καταλάβω. Στην τηλεόραση δεν  έχω εγκαταστήσει εφαρμογές για να μειώσω την μνήμη της. Καθάρισα όλο το ιστορικό και τα cookies και πάλη αποτέλεσμα δεν είδα. Τι μπορεί να φταίει?

 

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ακριβως το ιδιο προβλημα(ue40eh5300) ειχα και εγω και την επεστρεψα, ολες οι αλλες που πηγα και ειδα lg, philips δεν το εκαναν μαλλον ειναι οι samsung

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποια εκδοση λογισμικου εχει η tv σου? Εχει βγει η 1031 για την δικια σου. Η επιστροφή ειναι ακραία λυση καθώς ειναι κόλλημα που δεν το έχουν ολες. Και λογικα λύνεται με soft reset του smart hub και αναβάθμιση στο νεότερο λογισμικό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ. Μίλησα με το κέντρο υποστήριξης της samsung και μου είπαν οτι δεν μπορώ να εχω απαιτήσεις απο την τηλεόραση που μπορούν να καληφθούν μόνο απο υπολογιστή. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...