giorgos 71 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 δεν μου αρεσε ετσι οπως τον καναν τον mewtwo.εχω να παιξω ποκεμον απο την Emerald αλλα τωρα ψήνομαι για ενα x h y και προσπαθω να ψησω και ενα φιλο να παρει και αυτος και αμα τον καταφερω και περισσευει χρημα βλεπω τον χειμωνα να παιρνω 3ds και ενα απο τα 2
undeadcharisss Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Τελικα θα διαλεγουμε και ενα starter απο το Kanto. Επισης, μας περιμενουν Mega Charizard, Mega Blastoise και Mega Venusaur !!
klainmaingr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Ξεθάβω γιατί θέλω να δώ και άλλες απόψεις.. Πώς σας φαίνονται τα mega evolutions? Είμαι λίγο διχασμένος και θα ήθελα και την άποψη τρίτων. Ο προσωρινός χαρακτήρας τα κάνει λίγο μεχ γενικά αλλα τα types που αλλάζουν δίνουν ψιλοστρατηγική + τα pokemon φαίνονται badass οπότε δεν είμαι σίγουρος αν τα εκτιμώ ιδιαίτερα σαν gameplay στοιχείο ή όχι..
vag.patrick Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 εγω mega evolution εχω μονο σε ενα ποκεμον και νταξει δε λεει και πολλα. αλλα στην συνεχεια ποιος ξερει...εντωμεταξυ απο τον 4ο και μετα σημα θελει να αρχισεις το μιλκινκ για να παρεις λεβελ......
undeadcharisss Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 εγω νομιζω οτι τα mega evolution εδωσαν ζωη σε καποια pokemon πχ Pinsir... πειτε το friend code σας για καμια ανταλλαγη ή το friend safari.. εγω ειμαι Undead 3840-6357-1845
panther_512 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Καθότι είμαι απόλυτα αρχάριος στα pokemon, ήθελα να ρωτήσω τί ρόλο παίζουν γενικά τα evolutions. Κερδίζεις κάτι ουσιαστικό με το να αλλάξει το pokemon σου μορφή? Το ρωτάω γιατί μόλις ο βατραχάκος μου εξελίχτηκε και η νέα του μορφή είναι τόσο αντιαισθητική που δεν έχω όρεξη να συνεχίσω μαζί του.
NickTG Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Γενικά γίνονται πιο δυνατά, ανάλογα αν αλλάζει και ο τύπος τους μαθαίνουν και κινήσεις που δεν θα μάθαιναν αλλιώς.
grouspen Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Καθότι είμαι απόλυτα αρχάριος στα pokemon, ήθελα να ρωτήσω τί ρόλο παίζουν γενικά τα evolutions. Κερδίζεις κάτι ουσιαστικό με το να αλλάξει το pokemon σου μορφή? Το ρωτάω γιατί μόλις ο βατραχάκος μου εξελίχτηκε και η νέα του μορφή είναι τόσο αντιαισθητική που δεν έχω όρεξη να συνεχίσω μαζί του. η κύρια διαφορά μεταξύ ενός pokemon που το έχεις αλλάξει και ενός που δεν έχει είναι τα stats και οι κινήσεις του. πχ έχουμε το pokemon A και την εξελιγμένη του μορφή Α' -το Α μπορεί να μάθει κάποιες κινήσεις νωρίτερα από το Α' από άποψη lvl ( αν δλδ το Α' μαθαίνει μια κίνηση στα 40 το Α να μπορεί να την μάθει στα 30). -(ιδιαίτερη περίπτωση) αν το Α γίνει Α' με την χρήση πέτρας και γίνει δραστική αλλαγή στην φύση του να μην μπορεί να μάθει κάποιες κινήσεις που κανονικά θα του ήταν διαθέσιμες αν συνέχιζε σαν Α (πχ αν το Α ήταν να μάθει μια κίνηση στα 30 και του έβαλες πέτρα για να γίνει Α' πριν τα 30 , το Α' υπάρχει περίπτωση να μην μάθει την κίνηση ποτέ). -Στα ίδια level το Α' θα έχει πάντα καλύτερα stats από το Α. αυτά θυμάμαι σαν κύριες διαφορές και έχω να παίξω pokemon πολύ καιρό ( θα πάρω όμως ή την X ή την Y σύντομα)
panther_512 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Thanks. Με κατατοπίσατε αρκετά. Πολύ grind όμως το παιχνίδι. Θα πρέπει φυσικά να δοκιμάσω και το online aspect, που εκεί είναι όλο το ζουμί της υπόθεσης.
klainmaingr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Καθότι είμαι απόλυτα αρχάριος στα pokemon, ήθελα να ρωτήσω τί ρόλο παίζουν γενικά τα evolutions. Κερδίζεις κάτι ουσιαστικό με το να αλλάξει το pokemon σου μορφή? Το ρωτάω γιατί μόλις ο βατραχάκος μου εξελίχτηκε και η νέα του μορφή είναι τόσο αντιαισθητική που δεν έχω όρεξη να συνεχίσω μαζί του. Και εγώ περίπου στη θέση σου ήμουν μόνο που είχα παίξει τα red τότε παλιά στο texas στο game boy. Αν κάτσεις και ψαχτείς απο κάτι pokemondb και serebii έχει ΠΟΛΥ ψωμί, και για single, αν θέλεις completion, αλλα και για multi που γίνεται χαμός. Τα evolutions τα εξήγησε καλά ο φίλος απο πάνω αλλα έχουν διάβασμα αν θέλεις να δείς τι πως που πότε κτλ.Γενικά συνήθως αξίζει το evolve ιδιαίτερα για το progress. Όσο για το milking θέλει super training 24/7. Χίλιες φορές αυτό παρα κάτι EV που βλέπω οτι είχαν οι προηγούμενες γενιές. Friend code δεν έχω available γιατί το τερμάτισα σε κονσόλα φίλου αλλα απο αύριο που έρχεται το XL μου, θα ενημερώσω. Τα two cents μου τα έδωσα εδώ για όποιον έχει όρεξη για διάβασμα.
undeadcharisss Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 εχει κανενας mega stone για heracross,hoondoom ή aggron που να μην το χρειαζεται?
Andre85 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 εχει κανενας mega stone για heracross,hoondoom ή aggron που να μην το χρειαζεται? αυτές τις βρίσκεις στην Lumiose City! Κάθε μέρα 8-9 το πρωί το θέμα είναι άλλο..Σύμφωνα με το ρολόι του παιχνιδιού έχω γύρω στις 84 ώρες.Αφού ολοκληρώσω το Kalos Pokedex τι άλλο μένει να κάνω;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα