lambroszekis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Χαιρεται εχετε να μου προτεινεται καποιο αξιολογο προγραμμα για αποθηκευση αρχειων σε cloud περα του dropbox; Εκανα μια δοκιμη στον γουγλη αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι ανταξιο του dropbox..ευχαριστω!
micos000 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Και γιατί δεν μένεις στο dropbox; Δωρεάν και πολύ απλό στην λειτουργία του είναι εξ άλλου και δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις από το σύστημα.
parsifal Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 https://www.sugarsync.com/free/ ΔΕΝ το έχω δοκιμάσει, έχω δει να προτείνεται ως αξιόλογη εναλλακτική του Dropbox...
lambroszekis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Και γιατί δεν μένεις στο dropbox; Δωρεάν και πολύ απλό στην λειτουργία του είναι εξ άλλου και δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις από το σύστημα. Σαφως και ειμαι ευχαριστημενος απο το dropbox απλα ηθελα να δω και τι αλλες εναλλακτικες υπαρχουν https://www.sugarsync.com/free/ ΔΕΝ το έχω δοκιμάσει, έχω δει να προτείνεται ως αξιόλογη εναλλακτική του Dropbox... Ευχαριστω πολυ, θα κανω μια δοκιμη!
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Σαφως και ειμαι ευχαριστημενος απο το dropbox απλα ηθελα να δω και τι αλλες εναλλακτικες υπαρχουν Επισης, Skydrive (MS), Google Drive (Google) και Box αποτελουν μερικες ακομα εναλλακτικες.
defacer Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Αν έχεις πολλά δεδομένα (> 20 GB ας πούμε) τότε δεν υπάρχει καλύτερη long term επιλογή από Amazon S3 (τιμοκατάλογος, υπάρχει free usage για ένα χρόνο για να δεις αν σου κάνει). Το S3 παρέχει μόνο προγραμματιστικά interfaces για πρόσβαση, οπότε θα χρειαστείς και κάποια επιπλέον προγράμματα για να διαχειρίζεσαι τον αποθηκευτικό χώρο μέσα από κάποιο πιο βολικό interface. Για ένα FTP-like interface προτείνω αυτό, αλλά θα βρεις διάφορες λύσεις από command line μέχρι αυτόματο mount του online storage σαν drive στον υπολογιστή (αυτά όμως για Windows είναι γενικά με trial και κοστίζουν). Γενικότερα 10 cents/μήνα/GB και σχεδόν 1 cent/μήνα/GB για glacier storage είναι τιμές που δεν παίζονται, και επιπλέον μπορείς να κάνεις άπειρους παπάδες με τα δεδομένα σου (είπαμε προγραμματιστικά interfaces για τα πάντα). Απλώς δεν είναι λύση "με το κλειδί στο χέρι" όπως Dropbox κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα