liaguris Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Ας τονίσω εξ αρχής ότι αυτά που θα αναφέρω μπορεί να είναι φήμες και να μην ανταποκρίνονται στην αλήθεια . Επίσης ας αναφέρω ότι δεν είμαι ρατσιστής και ότι πιστεύω ότι ένας άνθρωπος δεν θα πρέπει να κρίνεται από τα φυλετικά χαρακτηριστικά του σώματος του και την καταγωγή του . Τέλος θα ήθελα να επισημάνω ότι σε καμιά περίπτωση δεν έχω σκοπό με τα ακόλουθα που αναφέρω να προσβάλω τους πρόσφυγες στην Ελλάδα . Ρε παιδιά ξέρετε τι παίζει με τους πακιστανούς , που έρχονται πρόσφυγες εδώ στην Ελλάδα , γιατί έχω ακούσει διάφορα … . Μένουνε λέει τριάντα άτομα μέσα σε μια τρυπά-διαμέρισμα και κάθε βδομάδα ένας από αυτούς , μαγειρεύει , σκουπίζει , ψωνίζει , πλένει τα πιάτα και χαλαρώνει τους υπόλοιπους άντρες του σπιτιού με τον κατάλληλο τρόπο . Κάθε βδομάδα πέφτει κλήρος και όλα αυτά τα κάνει άλλος . Αυτός που κάνει αυτές τις δουλείες φοράει πάντα παντόφλες και αυτό γιατί στο Πακιστάν μόνο οι γυναίκες φοράνε παντόφλες . Βέβαια έχω ακούσει και άλλα τρελά πράγματα . Μια φορά μια ομάδα πακιστανών , εδώ στην Ελλάδα , βίασαν ένα ζευγαράκι που καθόταν μόνο του στην παράλια . Αφού βίασαν την κοπέλα ( από άμμο μέχρι και παλούκια έβαλαν μέσα της ) βίασαν και τον άντρα . Η κοπέλα πέθανε από εσωτερική αιμορραγία . Μια άλλη φορά , αφού λήστεψαν έναν άντρα στην Αθήνα , μετά τον βίασαν . Ας μου απαντήσει κάποιος ( ειδικά από Αθήνα ) που είναι όπως λέμε παιδί του δρόμου ( με καλή πάντα έννοια ) και ξέρει καλά τον τόπο στον οποίο μένει , αν αυτά που αναφέρω είναι αλήθεια οι φήμες . Θα ήθελα να παρακαλέσω να μην γίνουν ρατσιστικά σχόλια και η συζήτηση να γίνει σε χαμηλούς τόνους .
HALF EVIL Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Θα ήθελα να παρακαλέσω να μην γίνουν ρατσιστικά σχόλια και η συζήτηση να γίνει σε χαμηλούς τόνους . Όσο γι'αυτό δεν έχω καμμιά αμφιβολία. Στο Ηράκλειο δεν έχετε Πακιστανούς ; Εμείς πάντως εδώ στα βόρεια έχουμε , αλλά δεν έχω ακούσει τίποτα σχετικά με αυτά που λες. Και όπως εσεις οι Κρητικοί δεν αστειεύεστε , έτσι και εμείς οι βουνίσιοι δεν σηκώνουμε τέτοια πράγματα. Μην κοιτάς, οι Αθηναίοι είναι πιο μαλακοί .
Arcanaloth Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Αχαχαχαχα, τους πέρασε αρχικά γενεές 14 και καταλήγει στο τέλος "παρακαλώ να μην γίνουν ρατσιστικά σχόλια". Ρε φιλαράκι, τί ακριβώς νομίζεις ότι είναι ο ρατσισμός και θεωρείς και τον εαυτό σου ανοικτόμυαλο; Έχω λιώσει, φοράνε παντόφλες λέει για να ξεχωρίζουν ποιος είναι αυτός που μαγειρεύει/καθαρίζει και θα τον φάει αυτή την βδομάδα. Α ρε Ινσόμνια, you never disappoint! 2
NT1G Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Πιο trololo θέμα δεν παίζει να υπάρξει αυτή την βδομάδα. 2
giorgos147 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Αχαχαχαχα, τους πέρασε αρχικά γενεές 14 και καταλήγει στο τέλος "παρακαλώ να μην γίνουν ρατσιστικά σχόλια". Ρε φιλαράκι, τί ακριβώς νομίζεις ότι είναι ο ρατσισμός και θεωρείς και τον εαυτό σου ανοικτόμυαλο; Έχω λιώσει, φοράνε παντόφλες λέει για να ξεχωρίζουν ποιος είναι αυτός που μαγειρεύει/καθαρίζει και θα τον φάει αυτή την βδομάδα. Α ρε Ινσόμνια, you never disappoint! Αυτό πάντως με τις παντόφλες και τις αγγαρείες κυκλοφορεί και στα μέρη μου. Και η αλήθεια, έχω πετύχει ζευγαράκι Πακιστανών να ζαχαρώνουν, όταν ο ένας από τους δύο φορούσε παντοφλάκια.
status Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Αυτό πάντως με τις παντόφλες και τις αγγαρείες κυκλοφορεί και στα μέρη μου. Και η αλήθεια, έχω πετύχει ζευγαράκι Πακιστανών να ζαχαρώνουν, όταν ο ένας από τους δύο φορούσε παντοφλάκια. Και..ζήλεψες να υποθέσω; Θα ήθελα να παρακαλέσω να μην γίνουν ρατσιστικά σχόλια και η συζήτηση να γίνει σε χαμηλούς τόνους . Όσο γι'αυτό δεν έχω καμμιά αμφιβολία. Στο Ηράκλειο δεν έχετε Πακιστανούς ; Εμείς πάντως εδώ στα βόρεια έχουμε , αλλά δεν έχω ακούσει τίποτα σχετικά με αυτά που λες. Και όπως εσεις οι Κρητικοί δεν αστειεύεστε , έτσι και εμείς οι βουνίσιοι δεν σηκώνουμε τέτοια πράγματα. Μην κοιτάς, οι Αθηναίοι είναι πιο μαλακοί . Η αλήθεια είναι έχει πακιστανούς εδώ, αλλά παντόφλες κλπ δεν έχω παρατηρήσει...ίσως θα φταίει ότι αυτός που είναι η γυναίκα της εβδομάδας δεν θα βγαίνει και πολύ από το σπίτι, άντε λίγο κουτσομπολιό με καμιά άλλη "γυναίκα" από το τηλέφωνο να υποθέσω.. Απ την άλλη, και χωρίς πλάκα, λογικό το βρίσκω να υπάρχει τέτοιος ρόλος. 1
giorgos147 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Και..ζήλεψες να υποθέσω; Ε, εντάξει. Μετά μαζεύτηκα στη κουζίνα μου και ξεχάστηκα. Ρε μαάκα πότε θα το κόψεις; 1
vk13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Φιλε είμαι από Αθήνα και θα σου απαντήσω ειλικρινά... Είναι όλα αλήθεια, απλά δυστυχώς τα κρύβουν από τον κόσμο για να μην ξεσηκωθεί και αρχίσει να φέρεται ρατσιστικά... Μέσα σε όλα αυτά ακούγεται έντονα ότι κλέβουν και μικρά παιδάκια και πουλάνε τα όργανα τους στο Πακιστάν είτε τα στέλνουν ως δούλους στις χώρες τους. Οι πακιστανοί είναι άκρως επικίνδυνοι άνθρωποι. Μείνε μακρυά τους. Όπου βλέπεις Πακιστανούς αμέσως τηλ στην αστυνομία για καταγγελία.
giorgos147 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μέσα σε όλα αυτά ακούγεται έντονα ότι κλέβουν και μικρά παιδάκια και πουλάνε τα όργανα τους στο Πακιστάν είτε τα στέλνουν ως δούλους στις χώρες τους. Εμένα που μία μέρα με έπιασαν στο δρόμο και μου χάριζαν παντόφλες να υποθέσω ότι ήθελαν κάτι; Καλά που δε τις πήρα! Έλα, Στέλιο, ρίξ'το. 1
saya Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Βασικα αυτο ειχε γινει ολοκληρο θεμα παλιοτερα εδω οτι ηταν ψευτικη ιστορια και τον ειχαν βρει αυτον που την εβαλε στο νετ.. ασχετο..
status Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Ε, εντάξει. Μετά μαζεύτηκα στη κουζίνα μου και ξεχάστηκα. Ρε μαάκα πότε θα το κόψεις; Ποτέ...ξέρεις..;ρ Εμένα που μία μέρα με έπιασαν στο δρόμο και μου χάριζαν παντόφλες να υποθέσω ότι ήθελαν κάτι; Καλά που δε τις πήρα! Έλα, Στέλιο, ρίξ'το. Α, μπα, σε αφήσαν να βγεις έξω μωρή σταχοπούτα; ;ρ
liaguris Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Βασικα αυτο ειχε γινει ολοκληρο θεμα παλιοτερα εδω οτι ηταν ψευτικη ιστορια και τον ειχαν βρει αυτον που την εβαλε στο νετ.. ασχετο.. Συγκεκριμενοποιήσου . Τι θες να πεις με αυτό ;
status Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Συγκεκριμενοποιήσου . Τι θες να πεις με αυτό ; Ότι είναι «παντόφλα» η ιστορία..Τι δεν καταΛαβαίνεις
liaguris Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Ότι είναι «παντόφλα» η ιστορία..Τι δεν καταΛαβαίνεις Δηλαδη ο vk13 λεει ψεματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις