Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδη ο vk13 λεει ψεματα

Ψέμματα δεν θα το έλεγα, λες να τον πάμε σε λαϊκό δικαστήριο; 

Δημοσ.

Στο Ηράκλειο δεν έχετε Πακιστανούς ; Εμείς πάντως εδώ στα βόρεια έχουμε , αλλά δεν έχω ακούσει τίποτα σχετικά με αυτά που λες.  Και όπως εσεις οι Κρητικοί δεν αστειεύεστε , έτσι και εμείς οι βουνίσιοι δεν σηκώνουμε τέτοια πράγματα. Μην κοιτάς, οι Αθηναίοι είναι  πιο μαλακοί . ;)

Κι εμείς στην Αθήνα δεν εγκρίνουμε το σοδομισμό αν φοράς παντόφλες, αλλά δε μπορούμε να κάνουμε και κάτι. Τα πράγματα έχουν ξεφύγει εδώ και καιρό, τα λένε άλλωστε και στις ειδήσεις. Υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα, θες να πας μια βόλτα στο Σύνταγμα, στο Κολωνάκι και ψάχνεις να βρεις ένα κομμάτι πεζοδρομίου ελεύθερο να περάσεις μέσα απ' όλα τα πτώματα. Μυρίζουν άσχημα, κάποιοι ανασαίνουν ακόμα και σε πιάνουν με τα βρωμόχερα τους, βογκάνε και προκαλούν ηχορύπανση. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση.

• Like 2
Δημοσ.

Όποιος πάντως έχει δει Πακιστανή στην Ελλάδα , ας μας πει κι εμάς πως είναι.. O:-)<br><br>

Γενικότερα οι γυναίκες μετανάστες , εκτός Ανατολικού μπλοκ , είναι ελάχιστες και προέρχονται κυρίως από χώρες της Αφρικής. Αφγανές και Πακιστανές, ούτε για δείγμα.

Αποστολή μέσω Insomnia App

Δημοσ.

Έτσι όπως τα λες είναι. Τώρα για τις παντόφλες δεν μπορώ να είμαι σίγουρος, αλλά τα άλλα ισχύουν. Όποια αδέρφια μένουν Βικτώρια, Αγ. Παντελεήμονα, Πατήσια και γύρω το ξέρουν. 

ps Τα διαμερίσματα είναι πάντα ημιυπόγεια ;)

ps2 Τα πάκια ψάχνουν μ@@νί με τα 1000. Δεν έχω λίγες περιπτώσεις πάκιδων που στη φιλική κουβέντα με κοπέλες τις παρακαλάνε να τους κάτσουν. Δεν είναι παράλογο, δυστυχώς είναι απο τους μετανάστες που δεν έχουν σχεδόν καμία πιθανότητα να βρουν γυναίκα.

Αυτό φυσικά οδηγεί σε καταστάσεις βιασμών - δειτε κρήτη , πάρο κλπ

Δημοσ.

Έτσι όπως τα λες είναι. Τώρα για τις παντόφλες δεν μπορώ να είμαι σίγουρος, αλλά τα άλλα ισχύουν. Όποια αδέρφια μένουν Βικτώρια, Αγ. Παντελεήμονα, Πατήσια και γύρω το ξέρουν. 

ps Τα διαμερίσματα είναι πάντα ημιυπόγεια ;)

Είδες, είδες, υπάρχει patern εδώ πέρα, ούτε ξυπόλιτοι, ούτε με παπούτσια, πάντόφλες και σε ημιυπόγεια, ούτε στον πρώτο ούτε στο ισόγειο..;ρ

Δημοσ.

Κι εμείς στην Αθήνα δεν εγκρίνουμε το σοδομισμό αν φοράς παντόφλες, αλλά δε μπορούμε να κάνουμε και κάτι. Τα πράγματα έχουν ξεφύγει εδώ και καιρό, τα λένε άλλωστε και στις ειδήσεις. Υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα, θες να πας μια βόλτα στο Σύνταγμα, στο Κολωνάκι και ψάχνεις να βρεις ένα κομμάτι πεζοδρομίου ελεύθερο να περάσεις μέσα απ' όλα τα πτώματα. Μυρίζουν άσχημα, κάποιοι ανασαίνουν ακόμα και σε πιάνουν με τα βρωμόχερα τους, βογκάνε και προκαλούν ηχορύπανση. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση.

Είπα και εγώ :P

Δημοσ.

Βασικα δεν ξερω για τις αλλες ιστοριες που αναφερατε, αλλα ξερω σιγουρα μια που ειναι αληθινη.

Στο κεντρο ενα βραδυ, επιασαν 3 πακιστανοι μια κοπελα σε ενα παρκο (αλσος?), την βιασαν ολοι τους και μετα τις ριξανε μια - δυο μπουνιες και εκεινη λυποθυμησε. Στο τελος την λουσαν με βενζινη και την παρατησαν εκει με σκισμενα ρουχα και μες τα αιματα. Yστερα απο καποια ωρα αρχισε να συνερχεται η κοπελα καπως και ξεκινησε σερνοντας και αδυναμη να παει στο αστυνομικο τμημα που ηταν κοντα....δυστυχως δεν τα καταφερε και μολις εφτασε στο δρομο.....αυτο ηταν...

Εμεινε απο βενζινη!

• Like 9
Δημοσ.

ρε φίλε status την παλέβεις καθόλου ;

Κουβέντα να γίνεται, όταν λες τέτοιες κουβέντες, του τύπου "άρα ο vk13 λέει ψέμματα", τι περιμένεις ρε +τεκνε;

Δημοσ.

Που ειναι ο Λουσι οταν τον χρειαζομαστε;Καλε ;Κλειδαρια...........

Κακιασμένη, μην δεις ανθρώπους να διασκεδάζουν, αμέσως..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...