ratataplan Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 To You.gr εχει σε προσφορα τον Lenovo B580 στα 599 και τον Lenovo B575 στα 399 με ατοκες δοσεις. Δεν ειναι και ασχημη αν το συνδιασεις με τις ατοκες
mixanobious Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 οι επεξεργαστες δεν ειναι ανταξιοι της τιμης
tolis_01 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δεν είναι και καμια τρελή ευκαιρία πάντως. Αλλά όντως οι τιμές είναι σχετικά χαμηλότερα από τον ανταγωνισμό στο skroutz.
giorginho Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δεν είναι και καμια τρελή ευκαιρία πάντως. Αλλά όντως οι τιμές είναι σχετικά χαμηλότερα από τον ανταγωνισμό στο skroutz. Ποιον ανταγωνισμο ακριβως; Των... Ε-1800? Εδω παιζουν i3 & i5 ivy bridge σε τετοια επιπεδα!!!
tolis_01 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Ποιον ανταγωνισμο ακριβως; Των... Ε-1800? Εδω παιζουν i3 & i5 ivy bridge σε τετοια επιπεδα!!! Α, εννοώ με τον ίδιο CPU προφανώς, γι'αυτό και είπα πως δεν είναι καμια τρελή προσφορά. Ανταγωνισμό εννοώ το ίδιο προϊόν σε άλλα καταστήματα, όχι αντίστοιχα προϊόντα.
giorginho Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μα το καταλαβα, γι αυτο ακριβως και τονισα τα "αντιστοιχα" προϊοντα που μονο αντιστοιχα δεν ειναι αλλα κατα πολυ ανωτερα. Οσον αφορα το "ιδιο cpu" λοιπον, οσο και να τα δινουν οι αλλοι, 400 ευρω για μια τεχνολογια που η αγοραστικη της αξια ειναι κατω απο 300 ευρω ειναι παραλογο ποσο!
tolis_01 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μα το καταλαβα, γι αυτο ακριβως και τονισα τα "αντιστοιχα" προϊοντα που μονο αντιστοιχα δεν ειναι αλλα κατα πολυ ανωτερα. Οσον αφορα το "ιδιο cpu" λοιπον, οσο και να τα δινουν οι αλλοι, 400 ευρω για μια τεχνολογια που η αγοραστικη της αξια ειναι κατω απο 300 ευρω ειναι παραλογο ποσο! Πάνω κάτω τα ίδια λέμε (αν και για να κυκλοφορούν και αυτοί οι επεξεργαστές κάποιο χαρακτηριστικό που δεν έχουν οι intel θα έχουν, δεν ξέρω και πολλά από laptop hardware αλλά υποθέτω ότι είναι αρκετά ανώτερη η κάρτα γραφικών του amd, αλλιώς θα το έκλεινε το μαγαζί η amd, αν και αυτό είναι ψιλοάσχετο), απλά εγώ προσπαθώ να τονίσω ότι η μη ανταγωνιστικότητα του προϊόντος είναι αποτέλεσμα της τιμολογιακής πολιτικής της amd, άρα η τιμή του you για το συγκεκριμένο είναι όντως καλή.
arxaggelos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μια διευκρίνηση, ο Β580 είναι στα 549 όχι 599. Ο επεξεργαστής του είναι ο i5 3210M. Με 1T σκληρό, 6g RAM και κάρτα γραφικών 610M μου φαίνεται αρκετά συμπαθητική τιμή. Από γενιές επεξεργαστών δεν γνωρίζω.
giorginho Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Πάνω κάτω τα ίδια λέμε (αν και για να κυκλοφορούν και αυτοί οι επεξεργαστές κάποιο χαρακτηριστικό που δεν έχουν οι intel θα έχουν, δεν ξέρω και πολλά από laptop hardware αλλά υποθέτω ότι είναι αρκετά ανώτερη η κάρτα γραφικών του amd, αλλιώς θα το έκλεινε το μαγαζί η amd, αν και αυτό είναι ψιλοάσχετο), απλά εγώ προσπαθώ να τονίσω ότι η μη ανταγωνιστικότητα του προϊόντος είναι αποτέλεσμα της τιμολογιακής πολιτικής της amd, άρα η τιμή του you για το συγκεκριμένο είναι όντως καλή. Eπειδη στα πιο πολλα λεμε ακριβως το ιδιο επετρεψε μου να διορθωσω μια πολυ λαθος υποθεση σου για να μην μπερδευτει οποιος διαβαζει: Η καρτα γραφικων του συγκεκριμενου chip της AMD ειναι κατα ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ απο τον "ανταγωνισμο" που προτεινα... Τωρα αν πας σε chip amd A8 πχ δε ξερω, λογικα θα την παλευει... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα