MovingShadow Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Αυτο ειναι το κακο με τα φορουμς. Ο καθενας μπαινει και λεει το μακρυ του και το κοντο του με αποτελεσμα να αγχωνει ακομα περισσοτερο και να δημιουργει μεγαλυτερο προβλημα απο οτι υπαρχει σε αυτον που ρωταει. Το ιδιο επαθα οταν μπηκα να διαβασω τι ειναι η κριση πανικου σε καποιο φορουμ οταν μου ειπαν οτι πιθανος επαθα. Αυτο με εκανε πολυ χειροτερα μιας και πολλοι εκει το μεγαλοποιουσαν και εκαναν αυτη την ψυχολογικη διαταραχη (που ειναι απο τις πιο ελαφριες) να φαινεται ως κατι το τρελο. Φυσικα δεν αντιλεγω οτι εχεις εμπειρια απο εντονο αγχος, κρισεις πανικου και οτι το ξεπερασες απλα πιστευω οτι δεν ειναι σωστο αυτο που γραφεις οπως το γραφεις για να βοηθησεις. Προσωπικα μετα απο σοβαρο τροχαιο που ειχα, εμφανιστηκαν κρισεις πανικου. Η διαγνωση στο νοσοκομειο ηταν: ''πιθανη κριση πανικου'' και ετσι με παρεπεμψαν να παω σε ψυχιατρο. Πηγα, μου χορηγησε xanax που τα πηρα μονο 2 μηνες (1 καθε μερα, σε αυτο το διαστημα που το πηρα δεν ειδα καμια αλλαγη) και υστερα τα εκοψα διοτι δεν ηθελα να παιρνω τετοια φαρμακα. Το ξεπερασα με ομοιοπαθητικη (απο την πρωτη βδομαδα σταματησαν ολα τα συμπτωματα ενω δεν νομιζα οτι θα με βοηθησει, μιας και δεν τα καταφεραν τα ψυχιατρικα χαπια) και εκανα περιπου 15 συνεδριες με ψυχολογο. Ακομα ξερω φιλο που το πολυ αγχος το ξεπερασε με βαλεριανα σε χαπι. Αν κατι απο αυτα που ειπα σε αγχωσε/δεν σε βοηθησε κλπ, ζητω συγνωμη, καλα μπορει να τα ειπα εγω στον φιλο MovingShadow, αλλα ειναι λεπτες οι ισσοροπιες σε αυτα τα θεματα που ισως να δινεται λανθασμενα η βοηθεια. Φιλαράκι , δεν το παίζω πιο εμπειρος , αλλα.... 1) Όποιος σου έγραψε Xanax , ε απλα είναι μαλακας.....τα Xanax είναι παρωχημένα , και εθιστικά , κανεις σοβαρός ψυχίατρος δεν τα γράφει...και στο λέει κάποιος που τα έπαιρνε 2-2. 2) Ψέματα να πώ? Μετά το έντονο στρες , έρχεται η κατάθλιψη....ρώτα όποιον θες... 3) Η γυμναστική , το σέξ , η σωστή διατροφή και πολλά άλλα , βοηθούνε στο στρες , αλλά ΔΕΝ λυνουνε το πρόβλημα. 4 ) Κάτι ξέρω που της λέω να επισκεφθεί κάποιον ειδικό , και κάτι ξέρω που λέω ότι είναι ψυχαναγκαστική....αυτό , και πολλά άλλα , πρέπει να "δουλεψει" , για να μειώσει το άγχος της.... Απο κει και πέρα , ο καθένας έχει τις εμπειρίες του , και προσπαθει να βοηθήσει σύμφωνα με τις εμπειρίες του και τις γνώσεις του , οπότε είναι δεκτά όλα , για ποιο λόγο απορρίπτεις τους άλλους?
pasxa_axsap Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Προσωπικα εγω δεν εχω προβλημα με αυτα που εγραψες απλα το ''μετα το αγχος ερχεται η καταθλιψη'' και το ''η γυμναστικη δεν λυνει το προβλημα'' μου φαινεται παραλογο να την βοηθησουν και να μην την αγχωσουν (νομιζω κοπελα διαβασα οτι ειναι, γιαυτο και τα ''την''). Στην τελικη που ξερουμε εμεις τι ειναι αυτο που μπορει να βοηθησει τον αλλον? Δεν υπαρχουν κανονες. Ολα ειναι ρευστα. Αλλος λυνει το προβλημα του με χαπια ενω το ιδιο προβλημα καποιος αλλος μπορει να το λυσει βρισκοντας κατι ακιρο που δεν μας περναει απο το μυαλο.
pavlinara Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Τι κατάθλιψη με λέτε τώρα;Αυτό μας έλειπε!!
pasxa_axsap Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Τα βλεπεις που στα λεω MovingShadow. Η κοπελα τωρα τζαμπα αγχωνεται μιας και αυτα που διαβασε την εκαναν να αγχωνεται περισσοτερο....(λες και δεν ειχε ηδη αγχος....επρεπε να το κανουμε περισσοτερο?) Ωπα pavlinara, ωπα. Μην ακους τι λεμε εμεις και τι λεει ο καθε ενας εδω μεσα και κανε αυτο που πιστευεις εσυ καλο. Μην τα παιρνεις ολα οσα σου ειπα/ειπαν σαν σωστα και δεδομενα. Μην ψαχνεις τετοια θεματα σε ασχετα μερη, θα ακουσεις οτι να ναι και θα μπερδευτεις. Στο ειπα και πριν.
MovingShadow Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Προσωπικα εγω δεν εχω προβλημα με αυτα που εγραψες απλα το ''μετα το αγχος ερχεται η καταθλιψη'' και το ''η γυμναστικη δεν λυνει το προβλημα'' μου φαινεται παραλογο να την βοηθησουν και να μην την αγχωσουν (νομιζω κοπελα διαβασα οτι ειναι, γιαυτο και τα ''την''). Στην τελικη που ξερουμε εμεις τι ειναι αυτο που μπορει να βοηθησει τον αλλον? Δεν υπαρχουν κανονες. Ολα ειναι ρευστα. Αλλος λυνει το προβλημα του με χαπια ενω το ιδιο προβλημα καποιος αλλος μπορει να το λυσει βρισκοντας κατι ακιρο που δεν μας περναει απο το μυαλο. Τα χαπια , αγαπητέ μου φίλε , βοηθάνε τους ανθρώπους σε 2 πράγματα : 1) Να φτιάξουνε τα επιπεδα σεροτονίνης. Η σεροτονίνη , εαν είναι σε χαμηλά επίπεδα , προκαλεί κατάθλιψη , νευρώσεις , πολύ αγχος κλπ 2) Να φτιάξουνε τα επιπεδα ντοπαμινης ( δεν θα πω τίποτε εδώ γιατί πραγματικά θα τρομάξω μερικούς...) Κοινώς , οι κρίσεις άγχους + η κατάθλιψη έχουνε την ίδια αιτία.Χαμηλά επίπεδα σεροτονίνης ( ή υψηλή ντοπαμίνη) Οπότε ναι , το πολύ στρες , αφου ηρεμήσει , φέρνει κατάθλιψη. Δεν μου αρέσει να χαιδεύω αυτάκια , και προτιμώ να την "τρομάξω" με την αλήθεια , παρά να της λέω παπαριες. Να ξεκινήσει γυμναστική όσο το δυνατόν συντομότερα , να βρει κάποιον να κάνει σεξ , και αν όλα αυτα επιμείνουν , πρέπει να πάει σε κάποιον ειδικό , όσο είναι νωρίς. Αυτή είναι η πραγματικότητα , είτε μας αρέσει είτε όχι.
pasxa_axsap Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Που κολλανε ολα αυτα στο θεμα της κοπελας δεν καταλαβα. Δηλαδη η κοπελα εχει σιγουρα κατι? Κατι το σοβαρο? Το καταλαβες απο τον τροπο γραφης της? Απο τις λεξεις που χρησιμοποιει? Απο τι? Γιατι να μην ειναι απλα μια φαση της ζωης της, χωρις να ειναι τιποτα σπουδαιο? Πολλα συμπερασματα βγαζεις και πολυ απολυτος εισαι οποτε.... Εσυ μπορει να εχεις κολλημα με τα χαπια και την κινδυνολογια. Δεν παει να πει οτι πρεπει να το εχουν και οι υπολοιποι. Εγω τελειωσα με το θεμα.
Lucifer Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Αρχίσαμε την ενδοκρινολογία βλέπω, οδεύουμε ολοταχώς προς over-the-counter SSRI. Παυλίνα, χόρτο και δονητάρι ρεύματος. Με αυτή τη σειρά. Διώχνει άγχος, θλίψη, το σύμπαν όλο στα παπάρια σου γραμμένο θα το 'χεις.
brickoman Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Τζιν Τόνικ και κοκαϊν... γκου γκουχ, εννοώ χαλάρωση και πάνω απ' όλα δημιούργησε ένα πρόγραμμα το οποίο θα ακολουθείς πιστά.
pavlinara Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μακάρι να ήμουν αναίσθητη.Ένα ζώον.
Lucifer Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μιας και δεν είσαι όμως και αυτό δεν αλλάζει, ξεκίνα να σκέφτεσαι παραγωγικά, πειθαρχημένα και εγωιστικά. 2
viper2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μακάρι να ήμουν αναίσθητη.Ένα ζώον. χμμ...
pavlinara Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Κοιμήθηκα πάλι και ξύπνησα πνιγμένη νομίζω ότι όσο είμαι εν αναμονή αποτελεσμάτων, και όταν κάποιοι περιμένουν μια απάντηση από μένα δεν πρόκειται να ηρεμήσω ούτε με τα φάρμακα όλης της γης.
brickoman Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Κοιμήθηκα πάλι και ξύπνησα πνιγμένη νομίζω ότι όσο είμαι εν αναμονή αποτελεσμάτων, και όταν κάποιοι περιμένουν μια απάντηση από μένα δεν πρόκειται να ηρεμήσω ούτε με τα φάρμακα όλης της γης. Τζιν Τόνικ και κοκαϊν... γκου γκουχ, εννοώ χαλάρωση και πάνω απ' όλα δημιούργησε ένα πρόγραμμα το οποίο θα ακολουθείς πιστά.
Dakonblackblade Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Ναι, έφυγες για γυμναστήριο. Και όχι τρέξιμο μόνο. Βάρη. Μέχρι το σώμα να τα φτύσει και να χαλαρώσει και το μυαλό.
pavlinara Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Και;Μόλις επιστρέψω πάλι από την αρχή.Οι σκέψεις επανέρχονται.Και φυσικά ενώ έχω τόσες εργασίες απλά επειδή αγχώνομαι δεν μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα.Οπότε οι υποχρεώσεις συσσωρεύονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα