brickoman Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Ή μπορείς να κάνεις αυτό που κάνω εγώ (βέβαια πρέπει να έχεις γερό χαρακτήρα) : τα κρατάω όλα μέσα μου, και ως φανατικός οπαδός του σταρχιδισμού δεν τους δίνω σημασία και συνεχίζω την ζωή μου ξέγνοιαστος!
pavlinara Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Ναι σε όλα. Όταν όμως από αυτό εξαρτάται η επαγγελματική σου αποκατάσταση δεν λέει να το γράψεις στα τέτοια σου. Προσπαθώ να ηρεμήσω βλέποντας βίντεο. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FEfvcTIbyug
slipknot Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 αυτό που κάνω εγώ (βέβαια πρέπει να έχεις γερό χαρακτήρα) : τα κρατάω όλα μέσα μου, και ως φανατικός οπαδός του σταρχιδισμού δεν τους δίνω σημασία και συνεχίζω την ζωή μου ξέγνοιαστος! Έτσι παθαίνεις καρκίνο, τσέκαρε το. 1
headbanger Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 ή αθλήσου ή γάμα. Συμβουλή από εναν μπάρμπα στο χωριό μου πίνοντας τσιπουράκια. Άνχος και μλκιες 3
brickoman Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Έτσι παθαίνεις καρκίνο, τσέκαρε το. Χτύπα ξύλο. Μια χαρά είμαι, μην ανησυχείς για μένα! ή αθλήσου ή γάμα. Συμβουλή από εναν μπάρμπα στο χωριό μου πίνοντας τσιπουράκια. Άνχος και μλκιες Σωστός ο μπάρμπας!
viper2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Ναι σε όλα. Όταν όμως από αυτό εξαρτάται η επαγγελματική σου αποκατάσταση δεν λέει να το γράψεις στα τέτοια σου. Προσπαθώ να ηρεμήσω βλέποντας βίντεο. πρωτη φορα δουλευεις...?
Timonkaipumpa Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 πρωτη φορα δουλευεις...? Πρώτη φορά φεύγει από το σπίτι της και το έχει κάνει ζήτημα.... 1
pavlinara Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Όχι έχω ξαναμείνει μόνη και στο παρελθόν σε χώρα του εξωτερικού.Έχω ψιλοδουλέψει στην ζωή μου,αλλά τώρα μιλάμε για δουλειά κανονική και στο αντικείμενο που σπούδασα.Δηλαδή αυτό που περίμενα χρόνια.
Superuser Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Εε τότε μιά χαρά είσαι Δε λές που βρήκες δουλειά και στο αντικείμενο που σπούδασες.. Τι σε αγχώνει δηλαδή;η δουλειά;το φόρτο εργασίας ή είναι λίγα τα λεφτά; Μας μπερδεύεις..
yannis27gr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Αν υπάρχουν εσώτερες συγκρούσεις, που υπάρχουν, τσάμπα συζητάτε' το πρόβλημα είναι βαθύτερο και θέλει ειδικό για να το αναδείξει και να το αντιμετωπίσει. Η φυγοπονία είναι χαρακτηριστικό δείγμα. Οι κρίσεις πανικού ή/και το απίστευτο άγχος επίσης. Οπότε ή πάνε σε ειδικό -όχι ψυχίατρο- ή ακολούθα τη συμβουλή του μπάρμπα από το χωριό. Προτείνω το 2ο. Είναι ανέξοδη και διασκεδαστική. 1
Timonkaipumpa Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Όχι έχω ξαναμείνει μόνη και στο παρελθόν σε χώρα του εξωτερικού.Έχω ψιλοδουλέψει στην ζωή μου,αλλά τώρα μιλάμε για δουλειά κανονική και στο αντικείμενο που σπούδασα.Δηλαδή αυτό που περίμενα χρόνια. Όχι. Έχεις σπουδάσει στο εξωτερικό. Δεν έχεις μείνει μόνη. Πρώτη φορά ανεξαρτητοποιείσαι και μένεις μόνη (από ό,τι καταλαβαίνω). Εάν είσαι πάνω από 25 και το παθαίνεις αυτό, τότε την ευθύνη την έχουν οι γονείς σου που δεν σου δώσανε μία κλοτσιά στον ποπό (φιλική κλοτσιά) και να σου πουν "στο καλό" όταν έφυγες για σπουδές. Όπως κάνουν όλοι γονείς που δεν στηρίζουν την ύπαρξή τους στα παιδιά τους.
pavlinara Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Ναι στο εξωτερικό έμενα μόνη. Ολομόναχη. Δεν ανεξαρτητοποιήθηκα, στην Αθήνα ήρθα για μια σχολή η οποία θα μου εξασφαλίσει δουλειά οπότε ακόμη με συντηρούν οι γονείς μου. Επίσης η δουλειά που βρήκα και είναι σε αυτό που σπούδασα είναι 550 χιλιόμετρα μακρυά από την Αθήνα, οπότε πρέπει να διαλέξω τι θα κάνω.Συνεχίζω την σχολή και γίνομαι χίλια κομμάτια ή την αφήνω πάω στην δουλειά αυτή που έχει τριετή σύμβαση και μετά δεν ξέρω τι γίνεται και... τα έχω κάνει σαλάτα.
Dakonblackblade Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 'Εχει αναρωτηθεί κανείς πως στη γενιά μας ή καλύτερα στα 20-30 υπάρχει ένα άγχος που μας έχουν επιβάλλει οι γονείς μας στο ότι απαγορεύεται να αποτύχουμε? Ενώ αυτοί κάναν ανέκαθεν μαλακίες? Pavlinara εφόσον τίποτα δε σε σκοτώνει από τα 2 κάντα και τα δύο και στα τέτοια σου. 1
brickoman Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 'Εχει αναρωτηθεί κανείς πως στη γενιά μας ή καλύτερα στα 20-30 υπάρχει ένα άγχος που μας έχουν επιβάλλει οι γονείς μας στο ότι απαγορεύεται να αποτύχουμε? Ενώ αυτοί κάναν ανέκαθεν μαλακίες? Δεν ξερω για εσας παντως εμενα με πιεζαν παρα πολυ και μου "απαγορευοταν" τα αποτυχω μεχρι τα 18. Μετα αφου μπηκα στην σχολη μου τιποτα. Αλλα οι δικοι μου γονεις δεν εκαναν ποτε μαλακιες απ οσο γνωριζω οποτε καπως λογικο ηταν να θελουν να πετυχω κι εγω. Βεβαια ο καθε γονιος εννοειται θελει το καλυτερο για το παιδι του και την αποτυχια δεν την λες και πολυ καλη.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα