cris41 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα! Ψαχνω να κανω τη πρακτικη(6μηνες) στο εξωτερικο(περισσοτερο για εμπειρια). Εχω βρει στην Αγγλια και δινουν 700λιρες χωρις σπιτι κλπ το μηνα. Δε ξερω πολλα -σχεδον τιποτα- απο την ζωη της Αγγλιας. Μπορεις να ζησεις με αυτα ή θα αναγκαστω να βαζω και εγω παραπανω; Δηλαδη πχ διαφορετικα θα ηταν να εμενα Αθηνα και να την εκανα εκει μενοντας στο σπιτι μου και αποταμιευοντας τα 526(440καθαραπεριπου)€ που θα μου δινανε; Ολες οι γνωμες ευπροσδεκτες.
DrLo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δε ξέρω το κόστος ζωής στη Αγγλία και με 700 λίρες το πιθανότερο είναι να μη βγαίνεις εκτός αν απλά νοικιάσεις κανα κρεβάτι σε κοινόβιο. Απλά θα πρέπει να σκεφτείς και όλα τα άλλα, μη χρηματικά, οφέλη/κόστη από το να κάνεις πρακτική εκεί ή εδώ. Μη βλέπεις μόνο τα λεφτά.
cris41 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δε ξέρω το κόστος ζωής στη Αγγλία και με 700 λίρες το πιθανότερο είναι να μη βγαίνεις εκτός αν απλά νοικιάσεις κανα κρεβάτι σε κοινόβιο. Απλά θα πρέπει να σκεφτείς και όλα τα άλλα, μη χρηματικά, οφέλη/κόστη από το να κάνεις πρακτική εκεί ή εδώ. Μη βλέπεις μόνο τα λεφτά. Εννοειται. Αλλιως πιστευω οτι μετραει η πρακτικη στο εξωτερικο(μονο και μονο επειδη την εχεις κανει εξω) και εκει που εχω βρει-και εχωμιλησει μαζι τους- ειναι γραφεια αεροπορικης εταιριας. Χωρις στραβες θα εχω την δουλεια στην ελλαδα. Αλλα εννοειται οτι αν προκυψει κατι αλλο καπου αλλου και καλυτερο θα το δεχτω.
DrLo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δε ξέρω το κόστος ζωής στη Αγγλία και με 700 λίρες το πιθανότερο είναι να μη βγαίνεις εκτός αν απλά νοικιάσεις κανα κρεβάτι σε κοινόβιο. Απλά θα πρέπει να σκεφτείς και όλα τα άλλα, μη χρηματικά, οφέλη/κόστη από το να κάνεις πρακτική εκεί ή εδώ. Μη βλέπεις μόνο τα λεφτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα