Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν, βρήκα ένα πολύ ωραίο φόρεμα που θέλω να πάρω στην γυναίκα μου. Είναι σικάτο (πιο επίσημο ας πούμε), σχετικά κοντό και γενικά μου άρεσε πάρα πολύ. Το θέμα μου είναι σε τι χρώμα να της το πάρω. Υπάρχει σε μαύρο, σε κόκκινο και σε άσπρο. Το κόκκινο το κάνει λίγο πιο κομψό, αλλά και τα άλλα δυο μου αρέσουν. Δεν υπάρχει θέμα "Με τι να το βάλω;" μιας και έχει τσάντες και γόβες σε όλα τα χρώματα.....

Οπότε αγόρια/κοπέλες του φόρουμ..... σε τι χρώμα να της το πάρω;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!  :-)

Επεξ/σία από brickoman
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το κόκκινο θα το βάλει σε πολύ επίσημη κατάσταση όπως ο γάμος ή επίσημο γεύμα. Με άλλα λόγια πολύ λίγο. Πάρε το μαύρο μπας και  το βάλει και σε κανένα μπουζούκι (το κόκκινο χλωμό και το λευκό) ή καμμιά πιο καλή έξοδο. 

Επίσης το μαύρο κολακεύει και το σώμα. Δεν ξέρω αν την βλέπεις ή  είναι τέλεια, στα μάτια της δεν είναι.

Δημοσ.

Το κόκκινο θα το βάλει σε πολύ επίσημη κατάσταση όπως ο γάμος ή επίσημο γεύμα. Με άλλα λόγια πολύ λίγο. Πάρε το μαύρο μπας και  το βάλει και σε κανένα μπουζούκι (το κόκκινο χλωμό και το λευκό) ή καμμιά πιο καλή έξοδο. 

Επίσης το μαύρο κολακεύει και το σώμα. Δεν ξέρω αν την βλέπεις ή  είναι τέλεια, στα μάτια της δεν είναι.

Ωραία, άρα τείνουμε προς το μαύρο. Είναι 1.78 στο ύψος και 58 κιλά, οπότε είναι αντικειμενικά μια χαρά, αλλά είναι έγκυος.

Δημοσ.

έχει τσάντες και γόβες σε όλα τα χρώματα.....

αυτο ελειπε :P :D

και γω μαυρο ψηφιζω παντος, λευκο δεν.. και το κοκκινο οπως ειπαν ειναι πολυ επισημο

ΥΓ

να σου ζεισει

Δημοσ.

Και τα τρία .Να χει να συναλλάζει...

Γιατί δεν την ρωτάς καλύτερα;

Αν θες να της κανεις έκπληξη,διάλεξε ένα χρώμα και αν δεν της αρέσει μπορεί να το αλλάξει με όποιο θέλει

edit:

τώρα πρόσεξα τον τίτλο "κοπέλες του φόρουμ"....

άλλαξε τον τίτλο αφού μόνο άντρες απαντούν

Μην γίνουμε και ρόμπα..

• Like 4
Δημοσ.

Μεγάλη κουβέντα το "εχει όλα τα χρώματα" Αν οι γόβες/τσάντα δεν είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια απόχρωση κόκκινου/λευκού ετοιμάσου να κάνεις επιπλέον ψώνια. Το κόκκινο προσωπικά θα το επέλεγα μόνο αν ήταν "κορμάρα" γιατί γενικότερα προσθέτει όγκο.

Βέβαια λόγω και της εγκυμοσύνης αυτό ίσως να της προκαλέσει και κάποιες ανασφάλειες λόγω των διάφορων αλλαγών στο σώμα της τα οποία ενδεχομένως να αναδεικνύει. Με λίγα λόγια το μαύρο είναι μια πολύ καλή, κομψή και ασφαλής λύση.

Δημοσ.

Βάλε μια φωτογραφία να το φανταστούμε πάνω της καλύτερα.

Για φωτογραφία θα περιμένετε την συγκατάθεσή της. (Δηλαδή ποτέ :P) Εάν βοηθάει είναι μελαχρινή.

αυτο ελειπε :P :D

και γω μαυρο ψηφιζω παντος, λευκο δεν.. και το κοκκινο οπως ειπαν ειναι πολυ επισημο

ΥΓ

να σου ζεισει

Οκ μαλλον για μαυρο παμε τοτε  :-D

ΥΓ Ευχαριστώ!

Και τα τρία .Να χει να συναλλάζει...

Γιατί δεν την ρωτάς καλύτερα;

Αν θες να της κανεις έκπληξη,διάλεξε ένα χρώμα και αν δεν της αρέσει μπορεί να το αλλάξει με όποιο θέλει

edit:

τώρα πρόσεξα τον τίτλο "κοπέλες του φόρουμ"....

άλλαξε τον τίτλο αφού μόνο άντρες απαντούν

Μην γίνουμε και ρόμπα..

Στην αρχη σκέφτηκα και τα τρια αλλα το θεωρησα λιγο βλακεια να εχει 3 ολοιδια φορεματα με απλα διαφορετικο χρωμα.... Εαν ηθελα να το ξερει θα την ειχα ρωτησει απο την αρχη :P

ΥΓ Οκ θα τον αλλαξω τον τιτλο  B)

Δημοσ.

Μεγάλη κουβέντα το "εχει όλα τα χρώματα" Αν οι γόβες/τσάντα δεν είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια απόχρωση κόκκινου/λευκού ετοιμάσου να κάνεις επιπλέον ψώνια. Το κόκκινο προσωπικά θα το επέλεγα μόνο αν ήταν "κορμάρα" γιατί γενικότερα προσθέτει όγκο.

Βέβαια λόγω και της εγκυμοσύνης αυτό ίσως να της προκαλέσει και κάποιες ανασφάλειες λόγω των διάφορων αλλαγών στο σώμα της τα οποία ενδεχομένως να αναδεικνύει. Με λίγα λόγια το μαύρο είναι μια πολύ καλή, κομψή και ασφαλής λύση.

Όχι, ξέρω τι λέω: έχει ΟΛΑ τα χρώματα!  :-D  (πως ειναι η παλετα του ms paint; Καπως ετσι :P). Όπως είπα και πριν είναι 1.78 και 58 κιλά. Εν ολιγης κορμάρα. Τωρα κοντευει 4ο μηνα  και εχει παρει μονο 1 κιλο και η κοιλια ουτε ποντο δεν εχει πεταχτει, οποτε δεν πιστευω να υπαρχει προβλημα.....

Οκ ολοι σας μαυρο εχετε πει, αρα κατι θα ξερετε.....

βάλε και καρτούλα αλλαγής μέσα να γλυτώσεις περεταίρω γκρίνιες...

Εντάξει, αυτό εννοείται!  :-)

Δημοσ.

Μαύρο. Το κόκκινο παραείναι κυριλέ για να το βάλει σε μια σαββατιάτικη βόλτα ας πούμε και το λευκό θα της δώσει επιπλέον όγκο μιας και ''παχαίνει'' πόσο μάλλον τώρα που είναι και έγκυος.

Δημοσ.

Μαύρο. Το κόκκινο παραείναι κυριλέ για να το βάλει σε μια σαββατιάτικη βόλτα ας πούμε και το λευκό θα της δώσει επιπλέον όγκο μιας και ''παχαίνει'' πόσο μάλλον τώρα που είναι και έγκυος.

Εντάξει, όπως είχα πει το θέλω για πιο επίσημο αλλά έχετε δίκιο, το κόκκινο παραείναι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...