Gsoux Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) καλησπερα παιδες πηρα προσφατα ενα λαπτοπ φουτζιτσου και εχω τα εξης θεματα: α) η οθονη οταν κουνιεται εστω και ελαχιστα αλλαζει καπως χρωμα κοντα στο σημειο επαφης με το κυριως σωμα του υπολογιστη. δε ξερω πως να το εξηγησω σα καποιος να την πιεζει... (χωρις φυσικα να την πιεζω εγω) β) ακουγεται που και που (κυριως οταν δε κανω τιποτα και απλα το εχω ανοιχτο) ενας ηχος απο το κουτι του λαπτοπ σα κατι να σερνεται εκει μεσα. υποθετω οτι ειναι ο δισκος αλλα θα μπορουσε να ειναι και ανεμιστηρας. παντως το τεστ της wd που εκανα δεν εβγαλε καποιο προβλημα αλλα πιστευω οτι υπαρχει αφου αυτο δεν ακουγεται οταν δουλεβει ο δισκος αλλα οταν ο υπολογιστης ειναι idle γ) το space αρκετες φορες δε πατιεται καλα (απο τη μια μερια μονο) και ετσι οταν γραφω γρηγορα συχνα δε μπαινει το κενο. με λιγα λογια πιστευω οτιεχει θεμα και θελει επισκευη (καινουριο λαπτοπ ουτε ενα μηνα, ελεος) το θεμα ειναι οτι εγω σε 1 βδομαδα θα φυγω απο ελλαδα. να το παω πισω στο καταστημα που το αγορασα και να τους το βαλω στον κωλο, να το κρατησωκαι να κανω τηδουλια μου ετσι (την κανω μια χαρα εκτως του space Που επιτιδες δε το διωρθωνω τωρα για να καταλαβετε τη συχνοτητα που εμφανιζεται το προβλημα) και να το παω για σερβις οταν θα εχει βγει καινουριο μοντελο, η να το παω για σερβις στη γερμανια που θα παω? (ειναι germanymade) τι λετε εσεις? απαραδεκτ το καταστημα που μουτο πουλησε. για την ιδια τη fujitsu επιφυλλασομαι Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2013 από Gsoux
Gsoux Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 εχει εγγυηση αλλα δεν ειναι και το καλυτερο για το "ηθικο" σου να αγοραζεις καινουριο πραγμα και να σου βγαινει ελατωματικο σε 3 σημεια!!! βεβαια παντα μπορει το καταστημα που το πουλησε να το εβαλε φτηνα επειδη ηξερε οτι εχει προβλημα?? ασ ελπισουμε πως οχι (δε προκειται να πω το ονομα του καταστηματος σε αυτη τη φαση τουλαχιστον) το θεμα ειναι οτι θα φυγω εκτως ελλαδως και αφενος αντε να συνενοηθεις με τους γερμανους (δεν εχω τπτ με τους ανθρωπους απλα οπως και να το κανουμε θα ειναι ισως δυσκολοτερη η συνενοηση μαζι τους αποτι με το ελληνικο πρσωπικο) και αφ ετερου ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ και δε μπορω να μεινω 1-2 εβδομαδες χωρις λαπτοπ ειδικα σε αυτη τη φαση!!! εχει κανεις εμπειρια να μας πει ποσο περιπου κραταει η διαδικασια επιδιορθωσης? γιατι αν γινει η δουλια οπως και του φιλου μας εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=209984 ζητω που καηκαμε καλυτερα νατο κρατησω ελατωματικο :/ επισης πως μπορω να δω μεχρι ποτε κραταει η εγγυηση μου? στο σιτε της fujitsu εβαλα το σεριαλ και μου βγαζει απλα οτι εχει ενα χρονο εγγυηση.
poihths Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 το θεμα ειναι οτι εγω σε 1 βδομαδα θα φυγω απο ελλαδα. να το παω πισω στο καταστημα που το αγορασα και να τους το βαλω στον κωλο αυτό να κανεις....
evoracing Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Να απαιτήσεις αντικατάσταση ή να σου δώσουν πίσω τα λεφτά να πάρεις άλλο... Παιδιά όταν ένα προϊόν το βάζουν προσφορά είναι από τα αποθέματα και μπορεί και ελατωματικά.
MoviemakerGr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μην το συζητάς καν και αν στο μεταξύ εσύ αναχωρήσεις να τους υποχρεώσεις να στο στείλουν όπου είσαι με δικά τους έξοδα..
Gsoux Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 εννοεις τη fujitsu η το καταστημα αγορας? γιατι απο το καταστημα μπορω να ζητησω και τον ουρανο με τα αστρα αλλα γιατι να μου το δωσουν? πωω κ μονο που σκεφτομαι οτι ισως χρειαστει να ξαναφαω 1 μερα για τα win και ολα τα προγραμματα και τα updates ενοχλουμαι
MoviemakerGr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Το κατάστημα που το αγόρασες είναι το καθ'υλην αρμόδιο και υπεύθυνο για εκτέλεση της εγγύησης σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα