Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ.. :) χθες ενημερώθηκα ότι η επιδότηση μου είναι 650 ευρώ και αρχικά σκέφτηκα για το iphone 5 η το Samsung galaxy s iii η το HTC one x θέλω να ακούσω την γνώμη σας τι μου προτείνετε... Θέλω να κρατήσει η μόδα του για κάνα δυο τρία χρόνια και κατά προτίμηση να είναι τετραπυρινο.. :) ευχαριστώ..

Δημοσ.

Επιδότηση 650 ευρώ; Να υποθέσω οτι κάνεις επαγγελματική χρήση;

Galaxy Note II.-

Παραβλέπω την λέξη μόδα. Τι πάει να πει μοδα; Πλέον ένα κινητό μέσα σε 1 χρονο το πολύ θεωρείται ξεπερασμένο είτε είναι android είτε είναι σαπιομηλο.

Δημοσ.

Note II αν δεν σε πειράζει το μέγεθος

iPhone 5 αν δεν σε πειράζει η παντελής έλλειψη customization και κάποιων features, καθώς επίσης και η υποχρεωτική χρήση itunes

Lumia 920 αν δεν σε πειράζει να μάθεις κάτι εντελώς καινούριο, και η αμφιλεγόμενη ποικιλία εφαρμογών

Δημοσ.

Note II αν δεν σε πειράζει το μέγεθος<br>iPhone 5 αν δεν σε πειράζει η παντελής έλλειψη customization και κάποιων features, καθώς επίσης και η υποχρεωτική χρήση itunes<br>Lumia 920 αν δεν σε πειράζει να μάθεις κάτι εντελώς καινούριο, και η αμφιλεγόμενη ποικιλία εφαρμογών

Όταν λες υποχρεωτική χρήση itunes??? Από όσο ξέρω τραγούδια και βίντεο μπορείς να περάσεις από το pc μέσω itunes.. Ηηηη δεεν?? Ευχαριστώ

Δημοσ.

Όταν λες υποχρεωτική χρήση itunes??? Από όσο ξέρω τραγούδια και βίντεο μπορείς να περάσεις από το pc μέσω itunes.. Ηηηη δεεν?? Ευχαριστώ

Το ίδιο λέμε. Μόνο με iTunes, είτε από Mac είτε από PC.

Δημοσ.

Παιρνεις ενα iPhone 5. 

Το πουλας σφραγισμενο κουτακι στα 640€.

Αγοραζεις ενα σ3 στα 440€.

Σου μενει ενα κερδος 200€ στη τσεπη ;Ρ

• Like 1
Δημοσ.

To γνωστο σκεπτικο των ελληνων εμπορακων  :P

Γιατι ρε συ; Εγω σκεφτηκα να το κανω με το 5αρι μου αλλα λεω δε μαμιεται..! Ας το κρατησω λιγο καιρο για αλλαγη!

Δημοσ.

Τελικά πήρα το iphone 5... Τέλειο είναι... :) το κινητό ξεφωρτησε εντελώς και το έχω βάλει να φορτησει έχει φορτησει εντελώς να το αφήσω κι άλλο γιατί μου είπαν ότι πρέπει να το αφήσω 8 ώρες... Ευχαριστώ

Δημοσ.

Τελικά πήρα το iphone 5... Τέλειο είναι... :) το κινητό ξεφωρτησε εντελώς και το έχω βάλει να φορτησει έχει φορτησει εντελώς να το αφήσω κι άλλο γιατί μου είπαν ότι πρέπει να το αφήσω 8 ώρες... Ευχαριστώ

Σου ειπαν απο μαγαζι ή γνωστος; Γιατι αυτο ειναι ενας μυθος. 

Καλοριζικο!

Δημοσ.

Σου ειπαν απο μαγαζι ή γνωστος; Γιατι αυτο ειναι ενας μυθος. 

Καλοριζικο!

Ευχαριστώ πολύ.. Από το μαγαζί μου το είπαν. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...