Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

... θα αντιμετωπίζω στην ζωή μου αυτό το πρόβλημα...

Θα πιάσεις κάποια στιγμή δουλειά και θα έχεις δική σου δήλωση.

Θα σε ακολουθεί όσο είσαι προστατευόμενο μέλος....

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σχέσεις θα έχεις αν αποδεχτείς σπίτια, αυτοκίνητα κτλ κτλ αλλιώς εννοείται πως δεν σε επηρεάζει σε τπτ

βέβαια για την κάρτα ίσως ζητήσουν πέρα από κάποιο πρόσωπο επικοινωνίας και κάποιον εγγυητή αν και για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος

Ότι είχε ο πατέρας/μητέρα/παππούδες κτλ τα έχουν περάσει στο ονομα μου(και του αδερφού μου) εδω και αρκετά χρόνια περίπου 2004 οταν ήμουν 11 χρονων πολύ πιο πρίν δημιουργηθεί το πρόβλημα και ξεκινήσουν ζημιές, θα έχω πρόβλημα για κάτι που έγινε παλιότερα;

Θα πιάσεις κάποια στιγμή δουλειά και θα έχεις δική σου δήλωση.

Θα σε ακολουθεί όσο είσαι προστατευόμενο μέλος....

Δηλαδή τώρα θα έχω σίγουρα;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

γεια σας!

θελω να παρω ενα δανειο για να βγαλω την τελευταια χρονια της σχολης μου αλλα δεν εχω εγγυητη.

το εισοδημα μου ειναι 7475.

ξερει κανεις πια τραπεζα μπορει να μου δωσει δανειο?

ηδη απο πειραιως και εθνικη εφαγα ακυρο.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Χαίρετε! Θα ήθελα να αγοράσω από ένα κατάστημα με δόσεις και ο μόνος τρόπος είναι με πιστωτική. Αξίζει να βγάλω πιστωτική μόνο γι'ατόν το λόγο; (μόνο να αγοράσω αυτό τη θέλω, τίποτα άλλο). Επίσης αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ας μου τον πείτε.

Δημοσ.

Αξίζει , γιατί όχι; Είναι δωρεάν, οπότε μπορείς να κάνεις αίτηση. Τώρα αν θα εγκριθεί, είναι αλλού παπά ευαγγέλιο. Εγώ έκανα 3 φορές αίτηση και με την τρίτη μου τη δώσαν.

Δημοσ.

Για αγορά με δόσεις δεν νομίζω να έχεις άλλη επιλογή, αλλά για μια αγορά να βγάλεις πιστωτική μπορεί να μην αξίζει...

Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ που θέλω μια κάρτα με max όριο τα 200-300€ αλλα δεν έχω εισόδημα παίζει να μου δώσουν? Μόνο για αγορές απο ίντερνετ την θέλω, πχ αν βρω καμια προσφορά να την τσιμπάω εκείνη την ώρα. Βαρέθηκα να πρέπει να πηγαίνω να γεμίζω την χρεωστική για να κάνω μια αγορά και έχω χάσει και προϊόντα απο αυτή την διαδικασία μέχρι να βάλω τα λεφτά στην κάρτα.

Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ που θέλω μια κάρτα με max όριο τα 200-300€ αλλα δεν έχω εισόδημα παίζει να μου δώσουν? Μόνο για αγορές απο ίντερνετ την θέλω, πχ αν βρω καμια προσφορά να την τσιμπάω εκείνη την ώρα. Βαρέθηκα να πρέπει να πηγαίνω να γεμίζω την χρεωστική για να κάνω μια αγορά και έχω χάσει και προϊόντα απο αυτή την διαδικασία μέχρι να βάλω τα λεφτά στην κάρτα.

Και γιατί δεν έχεις μόνιμα "γεμάτη" την χρεωστική σου και να πληρώνεις με την κάρτα τα ψώνια σου. Και όταν θες να πας για καφέ ξερω 'γω, να έχεις τραβήξει από πριν ένα 20αρικο.. Για να μην μπεις στο μπλέξιμο της πιστωτικής που είναι πολύ πιθανόν να παρασυρθείς.

Δημοσ.

Παιδιά εδώ δεν δίνουν σε επιχειρηματίες (πχ εμένα) με δεκάδες χιλιάδες τζίρο γιατί δεν εμφανίζουν πολλά καθαρά και λέτε για κάρτες χωρίς εγγυητή;

Δημοσ.

Και γιατί δεν έχεις μόνιμα "γεμάτη" την χρεωστική σου και να πληρώνεις με την κάρτα τα ψώνια σου. Και όταν θες να πας για καφέ ξερω 'γω, να έχεις τραβήξει από πριν ένα 20αρικο.. Για να μην μπεις στο μπλέξιμο της πιστωτικής που είναι πολύ πιθανόν να παρασυρθείς.

Συμφωνώ.

Παιδιά εδώ δεν δίνουν σε επιχειρηματίες (πχ εμένα) με δεκάδες χιλιάδες τζίρο γιατί δεν εμφανίζουν πολλά καθαρά και λέτε για κάρτες χωρίς εγγυητή;

Τη συγκεκριμένη κάρτα τη δίνουν και χωρίς εγγυήτη (πχ εμέμα) σε φοιτητές.

Δημοσ.

Από την Πειραίως έφαγα κι έγω άκυρο. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με τον πατέρα μου, άλλα έπεσε άκυρο. Είμαι κι εγώ απ'αυτούς που τη θέλουν για τις δόσεις. Έχει η εθνική φοιτιτκή πιστωτική;

Δημοσ.

Είδα ότι γίνεται μεγάλη συζήτηση για το θέμα και το έψαξα λιγάκι. Η Εθνική έχει ολόκληρο πακέτο "σπουδάζω". Τσέκαρέ το στο nbg.gr! Μπορείς να συνδέσεις στο φοιτητικό λογαριασμό πιστωτική!

Δημοσ.

Είδα ότι γίνεται μεγάλη συζήτηση για το θέμα και το έψαξα λιγάκι. Η Εθνική έχει ολόκληρο πακέτο "σπουδάζω". Τσέκαρέ το στο nbg.gr! Μπορείς να συνδέσεις στο φοιτητικό λογαριασμό πιστωτική!

Δεν υπάρχει φοιτητική πιστωτική από την Εθνική.

Δημοσ.

Μα δεν είπα ότι έχει φοιτητική πιστωτική η ΕΤΕ... Απλά ότι έχει πακέτο "σπουδάζω" που είναι λογαριασμός με ευνοϊκά προνόμια για φοιτητές στον οποίο μπορείς να συνδέσεις πιστωτική με κάποιους ευνοϊκούς όρους!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...