Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε! Θα ήθελα να αγοράσω από ένα κατάστημα με δόσεις και ο μόνος τρόπος είναι με πιστωτική. Αξίζει να βγάλω πιστωτική μόνο γι'ατόν το λόγο; (μόνο να αγοράσω αυτό τη θέλω, τίποτα άλλο). Επίσης αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ας μου τον πείτε.

Την λύση της virtual prepaid την έχεις σκεφτεί; Εγώ έβγαλα της εθνικής (για ευκολία μιας και είχα εκει λογαριασμό) για μια-δυο αγορές και είδα ότι βολεύει ειδικά αν θες μονο για internet.και απόσο ξέρω γίνονται δεκτές όπως οι πιστωτικές.. αλλά δεν είναι για αγορές απο φυσικα καταστήματα όπως η χρεωστική μιας και δεν έχεις ουσιαστικά κάρτα...

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την λύση της virtual prepaid την έχεις σκεφτεί; Εγώ έβγαλα της εθνικής (για ευκολία μιας και είχα εκει λογαριασμό) για μια-δυο αγορές και είδα ότι βολεύει ειδικά αν θες μονο για internet.και απόσο ξέρω γίνονται δεκτές όπως οι πιστωτικές.. αλλά δεν είναι για αγορές απο φυσικα καταστήματα όπως η χρεωστική μιας και δεν έχεις ουσιαστικά κάρτα...

Αφου λεει δοσεις, τι λεμε για αυλες και φανταστικες καρτες. Δοσεις μπορεις να βαλεις μονο απο πιστωτικη. 

Δημοσ.

Παδιά ένα είναι το συμπέρασμα, φοιτητής και πιστωτική δύσκολο πράγμα στις μέρες μας! Γι αυτό χρεωστική ή πρωπληρωμένη, όπως ανέφερε κι η καρολίνα πιο πάνω. Εγώ τη virtual τη θεωρώ βολική, γιατί βαριέμαι να πηγαίνω στην τράπεζα να φορτώνω την κανονική prepaid και τη χρεωστική μου δεν θέλω να τη δίνω από εδώ κι απο κει!

Δημοσ.

Αφου λεει δοσεις, τι λεμε για αυλες και φανταστικες καρτες. Δοσεις μπορεις να βαλεις μονο απο πιστωτικη. 

Έχεις δίκιο απλά εφόσον είδα ότι η συζήτηση για την πιστωτική δεν απέδωσε καρπούς είπα να προτείνω άλλες λύσεις! Ίσως σε επικοινωνία με το κατάστημα να μπορεί να κάνει μια συμφωνία για δόσεις είτε για πληρωμή με prepaid ή χρεωστική. Πάντως για αγορές από internet εγώ την prepaid έχω αρχίσει και την χρησιμοποιώ πολύ , για αυτό την πρότεινα κιόλας.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο απλά εφόσον είδα ότι η συζήτηση για την πιστωτική δεν απέδωσε καρπούς είπα να προτείνω άλλες λύσεις! Ίσως σε επικοινωνία με το κατάστημα να μπορεί να κάνει μια συμφωνία για δόσεις είτε για πληρωμή με prepaid ή χρεωστική. Πάντως για αγορές από internet εγώ την prepaid έχω αρχίσει και την χρησιμοποιώ πολύ , για αυτό την πρότεινα κιόλας.

Δοσεις γινονται μονο με πιστωτικες. Δεν υπαρχει μαγαζι που να κανει δοσεις σε προπληρωμενη. Δεν χανει και τιποτα να κανει αιτηση παντως για την University

Δημοσ.

Οκ then.. δεν γνωρίζω και πολλά  , έγώ μόνο την prepaid έχω καθώς κανω λίγες αγορές και δεν ηθελα να μπλεξω με πιστωτικές... Τώρα αν δεν γίνεται δε χάνει κάτι να δοκιμάσει για αίτηση , όντως...

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ribopaido είπε

Ξερει κανείς αν με εγγυητή το όριο μπορεί να πάει στα 1000 ευρω?

εξαρταται απο την πιστοληπτικη ικανοτητα του εγγυητη.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, fredd0 είπε

εξαρταται απο την πιστοληπτικη ικανοτητα του εγγυητη.

Σαφως. Εννοω οτι δεν υπαρχει καποιο ανώτατο όριο ακομα και με εγγυητη σωστα? δηλαδη αν ο πατέρας έχει 30000 εισόδημα καθαρα το χρόνο +  θα του το δώσουν το 1000ρικο (ή παραπανω) σαν όριο? Θέλουνε στην πειραιως γιατι έχει και γνωστό υπάλληλο ο πατέρας και θα τα φτιάξει άμεσα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ribopaido είπε

Σαφως. Εννοω οτι δεν υπαρχει καποιο ανώτατο όριο ακομα και με εγγυητη σωστα? δηλαδη αν ο πατέρας έχει 30000 εισόδημα καθαρα το χρόνο +  θα του το δώσουν το 1000ρικο (ή παραπανω) σαν όριο? Θέλουνε στην πειραιως γιατι έχει και γνωστό υπάλληλο ο πατέρας και θα τα φτιάξει άμεσα

οχι δεν υπαρχει περιορισμος. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Αν μια πιστωτικη εχει οριο πχ 600 ευρω και εσυ χρειαζεσαι να κανεις αγορα 1.000 ευρω μπορεις να βαλεις στην πιστωτικη 400 ευρω και μετα να κανεις την αγορα

Αυτο προφανως ειναι μια λυση αναγκης και οχι λυση για αυξηση οριου

Δημοσ.
Μόλις τώρα, fredd0 είπε

οχι δεν υπαρχει περιορισμος. 

Aπειρα θενξ φρεντο.  Τόσο θα ζητήσει και ο ίδιος απο τον υπάλληλο ειπε αλλα δεν ήξερα αν γινεται

Μόλις τώρα, vagos789 είπε

Αν μια πιστωτικη εχει οριο πχ 600 ευρω και εσυ χρειαζεσαι να κανεις αγορα 1.000 ευρω μπορεις να βαλεις στην πιστωτικη 400 ευρω και μετα να κανεις την αγορα

Αυτο προφανως ειναι μια λυση αναγκης και οχι λυση για αυξηση οριου

Το γνωρίζω απλα αλλο να βαζεις 100 για να συμπληρώσεις τα 1100 αλλιως να βαζεις 500 :P

Σας ευχαριστώ ολους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...