Προς το περιεχόμενο

Kavos (updated)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή έχει γίνει πολύ θέμα τώρα τελευταία..

Δεν θα σχολιάσω περαιτέρω

Τα σχόλια δικά σας....!

-----------------------------------------

What happens in kavos episode 1

What happens in kavos episode 2

Edit: αν δεν εμφανίζεται το βίντεο στο spoiler, κάντε παράθεση το ποστ και copy το link

Επεξ/σία από Superuser
  • Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Α το ειδα χτες το βραδυ στις ειδησεις οτι ειναι εξαλλοι οι κατοικοι των νησιων... Μιας και αυτοι δεν τους θελουν τους τουριστες.

Δημοσ.

Νομίζω ότι η Ελλάδα είναι εξαιρετικά όμορφη χώρα και ο τουρισμός της δεν θα πληγεί αν ρίξουμε ένα τρισμέγιστο ban στα πιθήκια από το fagόνησο!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω , ανάμεικτα τα αισθήματα .

Απο την μια είναι τουριστες άρα έσοδα , τουρισμός και τα συναφή

Απο την άλλη , το ΕΙΔΟΣ αυτό του τουρισμού είναι που με λειπεί , δηλαδή δεν με ευχαριστεί το γεγονός να έχιε η Ελλάδα μας την φημη του τουριστικού μπουρδέλου και κωλοχανείου ( μιλάω για τα πηδήματα , τα μεθύσια κλπ , μην μου πείτε το γνωστό επιχείρημα περι μπουρδέλου στην πολιτική , οκ . ) .

Κατανοώ πως στις χώρες τους αυτοί οι νέοι είναι "καταπιεσμένοι" ( ??? ) {λόγω των περιορισμών στα ποτά και δεν ξερω τι άλλο , δενε χω ιδέα για την κουλτούρα και την ζωή τουν βρετανών } και μπορούν έτσι να ξεσκάνε στην Ελλάδα και να βγάζουν απωθημένα , αλλά απο την άλλη αυτό έχει αντίκτυπα .

Τόσο στην κοινωνία , όσο και στους ίδιους καθώς ποτά με 3 ευρώ που μπορει να εχουν για να πουλάνε πολλά , σταντε ειναι μπόμπες και πετρέλαια , στα νοσοκομεια και τα ιατρεια πηγαινουν ανα δεκαδες καθε μέρα , κανουν καταστροφές στα χωριά κλπ αμαξια κλπ και ο κόσμος παρακαλάει και εκληπαρεί να ξεκουμπιστούν .

Δεν ξέρω , μπορεί να είμαι και προκατειλημμενος ή ανίδεος , αλλά μιλάω με βάση αυτά που βλέπουμε κάθε καλοκαίρι στις ειδήσεις για τα παράπονα , τα όργια κλπ ρεπορτάζ απο κατοίκους αυτων των μερών .

Δεν ξέρω αν και ακτα πόσο έντονα και "βάρβαρα" γίνονται αυτά σε άλλα μέρη , στην Ίο , το Φαληράκι , στην Κρήτη κλπ .

Δημοσ.

Φαλιράκι, Λαγανά, Νάπα, Κάβο έχω πάει. Μου έχουν ξεφύγει Μάλια.

Ένα έχω να πω, τόποι του σατανά! Χορεύουν, κουμπώνονται, πηδιούνται... εμείς είχαμε πάει για θρησκευτικό τουρισμό και φτύναμε τον κόρφο μας. Ο Θεός να φυλάει, κυρία Κούλα μου... μακριά!

• Like 16
Δημοσ.

Αυτός το έκανε . Έβαλε το πράμα του απότι κατάλαβα μέσα σε κάτι ( δεν κατάλαβα τι ) στα πλαίσια ενος "διαγωνισμού" που έκαναν με κάτι άλλους στο πλοίο που τους κάνει την βόλτα , και εκεί μεσα που το έβαλε του έκοψε το δέρμα που ενώνει το πράμα με την βάλανο , απο κάτω .

αουτς

και έλεγε ψέμματα στον γιατρό πως το έπαθε την ώρα του μπιφτεκώματος , μετά το γύρισε στο οτι το έπαθε during the foreplay

Δημοσ.

ο σεξοτουρισμος και ο τζογος φερνει φραγκα...

στην αμερικη εχουν τo cabo(san lucas),cancun,las vegas   για αντιστοιχο ξεσαλωμα...

οι ευρωπαιοι εχουν τσεχια,ελλαδα,βουλγαρια :P

γιατι καθε χρονο θυμουνται αυτα τα μερη ειναι αλλο θεμα...διαφημισης μηπως?

στην ροδο νομιζω το φαληρακι το σταματησαν...

ναπα δεν γινονται οργια...

• Like 1
Δημοσ.

...και δεν νομίζω ότι κάνουνε κάτι λιγότερο απο αυτό που κάνουνε στην χώρα τους...

Αυτά που είδα στο ντοκιμαντέρ , τα έβλεπα κάθε μέρα στο Bristol...

Δημοσ.

Μόνο σε εμένα αρέσει όλη αυτή η τρέλα;

Δε θα ήθελα βέβαια σε καμία περίπτωση να συμβαινει αυτό στην πόλη μου.

Δημοσ.

Είναι η σύγχρονη κατάντια της Ελλάδας. Έρχεται όλος ο φθηνός κακής ποιότητας τουρισμός στην Ελλάδα και εμείς είμαστε τα γκαρσόνια τους...

• Like 1
Δημοσ.

Είναι η σύγχρονη κατάντια της Ελλάδας. Έρχεται όλος ο φθηνός κακής ποιότητας τουρισμός στην Ελλάδα και εμείς είμαστε τα γκαρσόνια τους...

Ενω οι υποδομες μας ειναι για υψηλης ποιοτητας τουρισμου...

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...