Προς το περιεχόμενο
Γιάννης Platano

Αποθηκευση κωδικων προσβασης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το παραδειγμα ειναι ενδεικτικο και μου το κανει σε ολλες τις σελιδες που μπαινω με username  και pasword

 

Οταν στο επανω κενο κουτακι κανω δεξι κλικ μεσα μου εμφανιζει το ονομα χρηστη και αν το κλικαρω και τον κωδικο προσβασης απο κατω.

 

Πως γινεται οταν εχω κανει αποσυνδεση να μην μου κανει τετοια προτροπη αλλα να θελουν πληκτρολογηση ?

 

Ευχαριστω.

post-40980-0-43032700-1358138299_thumb.jpg

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όταν πρίν βγείς κάνεις αποσύνδεση χάνεται ο κωδικός για να μπείς θα πρέπει να τον πληκτρολογήσεις ξανά εκτός απο ελάχιστες εξαιρέσεις που εμφανίζεται αυτόματα αλλά αυτό είναι επικίνδυνο άν κάποιος άλλος χρησιμοποιήσει τον υπολογιστή σου.

Το User name έχει παραμείνει απο τα coockies

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτο κανω , αποσυνδεομαι αλλα μου κανει αυτο το οντως επικυνδυνο φαινομενο.

 

Windows 7 ie 9

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πήγαινε στις ρυθμίσεις του φυλλομετρητή σου και κάνε εκκαθάριση αποθηκευμένων κωδικών πρόσβασης.

 

 

edit: Για τον ie9: Internet options-> delete browsing history-> passwords -> delete

 

 

 

 

 

άλλαξε browser επειγόντως  :P

 

 

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστω...Μπορω να ρυθμισω που να θυμαται και που οχι τον κωδικο προσβασης αφου κανω πρωτα αποσυνδεση ?

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορείς.

Κάθε φορά που εισάγεις έναν κωδικό ο ie σε ρωτά αν θέλεις να τον αποθηκεύσεις (εκτός αν έχεις απενεργοποιήσει την ερώτηση).

Αν θέλεις πατάς ναι.

Επίσης, κάποιες ιστοσελίδες προσφέρουν την επιλογή να απομνημονευτεί ο κωδικός. Π.χ. το insomnia κάτω από τη σύνδεση έχει κουτί επιλογής "απομνημόνευση κωδικού πρόσβασης".

  • Like 1

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν καταλαβα καλα εκει που θελω να μην μπορει να συνδεθει αλλος να κανω αποσυνδεση και επανασυνδεση με επιλογη να μην θυμαται ο ie τον κωδικο προσβασης

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.