Pacifist Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστω πολυ John-lamia και για τη συνθεση αλλα και για τις γενικοτερες πληροφοριες. Απο την εμπειρια σας τι πιστευετε οτι ειναι καλυτερο, η αγορα απο πολλα μαγαζια με συναρμολογηση απο εμενα(τον φιλο μου δηλαδη) ή η αγορα απο ενα μαγαζι και η συναρμολογηση απο τους ιδιους ?
adtakhs Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Για τις μνήμες τι λέτε υπάρχει τίποτα καλύτερο και φτηνότερο ? Ευχαριστω πολυ John-lamia και για τη συνθεση αλλα και για τις γενικοτερες πληροφοριες. Απο την εμπειρια σας τι πιστευετε οτι ειναι καλυτερο, η αγορα απο πολλα μαγαζια με συναρμολογηση απο εμενα(τον φιλο μου δηλαδη) ή η αγορα απο ενα μαγαζι και η συναρμολογηση απο τους ιδιους ? Σε αυτή την περίπτωση υπολογίζεις +50€ και δεν θα μπορέσεις να διαλέξεις όλα τα parts όπως τα θες ! Για μνήμες δες και αυτές εδώ που είναι στα 1866Mhz ! http://www.skroutz.gr/s/441204/G-Skill-ARES-F3-1866C10D-16GAB.html Μπορείς να κατέβεις Αθήνα να τα πάρεις ?
John-lamia Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστω πολυ John-lamia και για τη συνθεση αλλα και για τις γενικοτερες πληροφοριες. Απο την εμπειρια σας τι πιστευετε οτι ειναι καλυτερο, η αγορα απο πολλα μαγαζια με συναρμολογηση απο εμενα(τον φιλο μου δηλαδη) ή η αγορα απο ενα μαγαζι και η συναρμολογηση απο τους ιδιους ? το πρόβλημα είναι να μην πληρώσεις έξοδα αποστολής πάνω από 50€ και να μην σου τύχει προβληματικό ανταλλακτικό. τώρα το ποιός θα το φτιάξει δεν παίζει ρόλο γιατί δεν χάνεις εγγύηση. καλύτερα να το φτιάξει το φιλαράκι σου για να σε μάθει βασικα πράγματα! γιατί απλά πρέπει να μάθεις και συ απ την στιγμή που έχεισ υπολογιστή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα