Προς το περιεχόμενο

Αυξημένη θερμοκρασία επεξεργαστή !!!


nikos547

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σήμερα μετά από πολύ καιρό αποφάσισα να αλλάξω πάστα ,, Αφού καθάρισα καλά και επεξεργαστή και ψήκτρα τοποθέτησα την πάστα βάζοντας μια μικρή ποσότητα στην μέση , αλλά από ότι είδα ανεβάζει πολύ μεγάλες θερμοκρασίες … (Το pc το άνοιξα μετα από κανένα μισαωρο )

Καμιά βοήθεια για το τι μπορεί να φταίει ?

 

dfgrt.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξανά άνοιξα το κουτί και είδα ότι η πάστα δεν είχε απλωθεί σε όλη την επιφάνεια και σε κάποια σημεία έχει περισσότερη ποσότητα … Εγώ απλά την έβαλα στην μέση ώστε να απλωθεί μόνη της !!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα νουμερακια φαινονται περιεργα και στο auxtin.. Δες καλύτερα τις θερμοκρασίες απο το Bios και δες αν ειναι παρομοιες με τις θερμοκρασιες που δινει το προγραμμα όταν δε χρησιμοποιείται ο επεξεργαστής.. Παλια διαβαζε σωστα τις θερμοκρασιες το hwmonitor?

 

Κατα τα αλλα αν ισχυουν οι 66 βαθμοι(καλα οι 141 δε παιζει να ισχυουν) τότε μάλλον δεν εχει κουμπώσει καλά η ψύκτραΗ πάστα ακόμα και αν δεν εχει απλώσει τέλεια δε θα σου εδινε 70 βαθμους μέσα στο χειμώνα (δε μιλάμε για επεξεργαστη με μεγαλο Overclock..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το hwmonitor παλιά μου έδινε φυσιολογικές θερμοκρασίες ..

Σήμερα που καθάρισα το pc και άλλαξα και την πάστα τσέκαρα ξανά την θερμοκρασία και μου έδειχνε αυτές τις θερμοκρασίες …Την ψήκτρα την τσέκαρα είναι μια χαρά κουμπωμένη θα κοιτάξω και από τα bios και θα σας πω ..

Ευχαριστώ για την βοήθεια σας !!!

 

Edit 20:49

Στα Bios μου δείχνει 32 βαθμούς ενώ στα άλλα προγραμματακια πλέον γύρω στα 37 με 39 !! (Ξανά καθάρισα από τον επεξεργαστή και την ψήκτρα και τοποθέτησα ξανά πάστα αλλά λίγο παραπάνω) !!!

Επεξ/σία από nikos547
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...