Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά , σήμερα ενας φίλος παρέλαβε μια παραγγελία απο το πλαίσιο. Λοιπόν σ'αυτή τη παραγγελία έγινε λάθος υπερ του φίλου μου. Ξέρει κανείς τί συμβαίνει σ'αυτή τη περίπτωση? 'Εχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο?

ευχαριστώ εκ των προτέρων. :)

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γίνεται να γίνεις πιο σαφής ? πχ. στην απόδειξη γράφει i5 και παρέλαβε ι7 ? Αν θέλει τον επιστρέφει για να έχει εγγύηση .. ότι δεν γράφει η απόδειξη έχει εγγύηση (αν) μόνο από την μαμά εταιρία..

Δημοσ.

Λοιπόν. είχε παραγγείλει κομμάτι κομμάτι ενα ολοκληρωμένο σύστημα. Στη πορεία επειδή η Mobo δεν ηταν συμβατή με το cpu που παρήγγειλε , τηλεφωνικά άλλαξε τη παραγγελία χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτό που συνέβη είναι πως υπάρχουν 2 αποδείξεις , με όλα τα parts επι 2. Στην ουσία στάλθηκε 2 φορές η παραγγελία και με τις 2 Mobo's. και μ'αυτήν που δεν είναι συμβατή , και μ'αυτήν που είναι

:P
Εχουμε λοιπον 2 τροφοδοτικα , 2 κουτια , 2 επεξεργαστες , 2 ζευγάρια ραμ , και 2 Mobo's διαφορετικές μεταξύ τους , έχοντας πληρώσει για 1 απ'όλα αυτά.

Δημοσ.

Θεωρώ ότι κάποια στιγμή θα το ανακαλύψουν (όταν κάνουν κλείσιμο αποθήκης). Τώρα τι μπορούν να κάνουν, καλό ερώτημα...

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχαχαχαχα να το παιξει κινεζος πες του.

Και φυσικα να ειναι πειστικος. Ακομη και να επιμενουν πως του τα στειλανε δεν μπορουν να κανουν τιποτα πιστευω αφου αυτος υπεγραψε για ΜΙΑ παραγγελια. Ας πει πως δεν εχει καμια ευθυνη για την ανευθυνοτητα της αποθηκης,αποστολεων και ολα τα γνωστα κουλα και θα την βγαλει λαδι.

Και σε εμενα παντως αν θελει να πασαρει τιποτα πες μου τι mobo πηρε και τι μνημες.

Μακαρι να συμβαινουν που και που τετοια λαθη να σκαει κανα χαμογελο που και που ;-)

• Like 4
Δημοσ.

Οι αποδείξεις γράφουν «εξοφλημένο», «μετρητά» ή «σε πίστωση»;

Δηλαδή μόνο εγώ σκέφτηκα να τους τηλεφωνήσει για να έρθουν να πάρουν πίσω τη λάθος παραγγελία;

Σε τί κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας, Νίκο Τσιαμτσίκα; :X

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή μόνο εγώ σκέφτηκα να τους τηλεφωνήσει για να έρθουν να πάρουν πίσω τη λάθος παραγγελία;

Ελα μου ντε.

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχαχαχαχα να το παιξει κινεζος πες του.

Και φυσικα να ειναι πειστικος. Ακομη και να επιμενουν πως του τα στειλανε δεν μπορουν να κανουν τιποτα πιστευω αφου αυτος υπεγραψε για ΜΙΑ παραγγελια. Ας πει πως δεν εχει καμια ευθυνη για την ανευθυνοτητα της αποθηκης,αποστολεων και ολα τα γνωστα κουλα και θα την βγαλει λαδι.

Και σε εμενα παντως αν θελει να πασαρει τιποτα πες μου τι mobo πηρε και τι μνημες.

Μακαρι να συμβαινουν που και που τετοια λαθη να σκαει κανα χαμογελο που και που ;-)

χαχα!! Άμα τους πει ότι δεν φταίει αυτός για την ανευθυνότητα της αποθήκης τον ψάρωσαν :P

Αυτό να το κάνεις σε έναν άνθρωπο που έχασε το πορτοφόλι του ή το κινητό του όχι σε καταστήματα .. Τα παιδιά μας θα έρθουν στον κόσμο που ετοίμασαν οι ανεγκέφαλοι που δεν ξέρουν που βάζουν τζίφρες-ψήφους...

Δημοσ.

Από το Πλαίσιο είπες, ε? Εννοείται τα καβατζώνει κι αν του πουν τπτ κοιτάζει το ταβάνι και σφυρίζει κλέφτικα.

Αν θέλει να έχει λιγότερες «τύψεις» πες του να τα πουλήσει μισοτιμής. 

Κακώς άνοιξες δημόσια αυτό το thread, εκεί που θα ψάχνουν από πού ήρθε η χασούρα μπορεί & να το δει κανείς που δεν πρέπει.

• Like 1
Δημοσ.

σσσσσοοουυυυττττττττ :whistle:

Από το Πλαίσιο είπες, ε? Εννοείται τα καβατζώνει κι αν του πουν τπτ κοιτάζει το ταβάνι και σφυρίζει κλέφτικα.

Αν θέλει να έχει λιγότερες «τύψεις» πες του να τα πουλήσει μισοτιμής. 

Κακώς άνοιξες δημόσια αυτό το thread, εκεί που θα ψάχνουν από πού ήρθε η χασούρα μπορεί & να το δει κανείς που δεν πρέπει.

και τ θα του κανουν...μετα απο την απομάκρυνση απο το ταμείο....

Δημοσ.

χαχα!! Άμα τους πει ότι δεν φταίει αυτός για την ανευθυνότητα της αποθήκης τον ψάρωσαν  :P

Αυτό να το κάνεις σε έναν άνθρωπο που έχασε το πορτοφόλι του ή το κινητό του όχι σε καταστήματα .. Τα παιδιά μας θα έρθουν στον κόσμο που ετοίμασαν οι ανεγκέφαλοι που δεν ξέρουν που βάζουν τζίφρες-ψήφους...

Αυτο να το κανεις οπου μπορεις, γιατι αμα μαθαινεις να κανεις την παπια σ'αυτη την περιπτωση,
μαθανεις να το κανεις και στο πορτοφολι, στο κινητο κτλ.
Σιγουρα δεν θα μπει μεσα η εταιρεια αλλα ηθικα τουλαχιστον δεν ειναι και οτι το καλυτερο.

Και οχι, τα παιδια ερχονται στον κοσμο απο τους γονεις τους και απο αυτους εξαρταται
για το αν θα μαθουν να ειναι τιμιοι.

P.S ειναι δημοσιο φορουμ και καμια φορα θα πρεπει να προσεχουμε τι λεμε και να κραταμε τα προσχηματα.
Κατα τα αλλα ας κανει ο καθενας οτι καταλαβαινει.

• Like 6
Δημοσ.

Μόνο εγώ πιστεύω ότι πρέπει να τα επιστρέψει? Όταν γίνεται λάθος εις βάρος του αγοραστή, όλοι φωνάζετε "εμ, Ελλάδα είναι εδώ, τι περιμένεις", "στάνταρ όλοι πιστεύετε ότι έγινε επίτηδες", κλπ κλπ... Τώρα που έγινε λάθος υπέρ του αγοραστή, βέβαια τσιμουδιά έ? Το να έχει κάποιος μετά πρόβλημα στη δουλειά του, φαντάζομαι δεν το σκέφτεστε ούτε σας νοιάζει ε? Γιατί θα βρεθεί το λάθος. Αλλά σιγά...Για μας πρόκειται? Μπράβο ρε...μαγκιά.

• Like 13
Δημοσ.

Μόνο εγώ πιστεύω ότι πρέπει να τα επιστρέψει? Όταν γίνεται λάθος εις βάρος του αγοραστή, όλοι φωνάζετε "εμ, Ελλάδα είναι εδώ, τι περιμένεις", "στάνταρ όλοι πιστεύετε ότι έγινε επίτηδες", κλπ κλπ... Τώρα που έγινε λάθος υπέρ του αγοραστή, βέβαια τσιμουδιά έ? Το να έχει κάποιος μετά πρόβλημα στη δουλειά του, φαντάζομαι δεν το σκέφτεστε ούτε σας νοιάζει ε? Γιατί θα βρεθεί το λάθος. Αλλά σιγά...Για μας πρόκειται? Μπράβο ρε...μαγκιά.

ΕΚΔΙΚΗΣΗ  λέγεται!

• Like 11

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...