kluader Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Γνωριζετε καποιο φοιτητικο φροντιστηριο παιδες; Ειμαι πρωτοετης στο τμημα οικονομικης επισητμης της ΑΣΟΕΕ και θελω καποιο καλο ιδιωτικο φροντιστηριο για ενισχυση. Ξερει καποιος κανενα;
epir21 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Ρώτα παιδία απο μεγαλύτερα έτη(3ο+) στην σχολή σου. Θα ξέρουν σίγουρα. Αλλιώς google it.
Nikosgiann Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 ρωτα η τους συμφοιτητες σου ,ή πηγαινε εδω http://opanotes.gr/ edit: αστο,ειδα οτι εγραψες στο αλλο.κατα τ'αλλα οτι σου πε το παιδι εκει
pantelis21 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Ε όχι φοιτητικό φροντιστήριο από το πρώτο έτος... Τι κάνουν εκεί οι καθηγητές πια; Ποιά είναι η δουλειά τους;;;;;;;;;;; Αλλά αν εν πάσει περιπτώση θες φροντιστήριο που θα σου βγει ο κούκος αηδώνι τότε είναι πολύ καλύτερα να βρεις έναν παλιό φοιτητή που έχει περάσει το μάθημα και ΜΕ ΒΑΘΜΟ ή βοηθό καθηγητή να σου κάνει ιδιαίτερο. Αφενός θα ξέρει ακριβώς την ύλη και τα χούγια του καθηγητή τα σοσ κτλ και αφετέρου θα πληρώσεις λιγότερο από το 1/4 που θα έδινες στο φροντιστήριο 2
vk13 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Αφενός θα ξέρει ακριβώς την ύλη και τα χούγια του καθηγητή τα σοσ κτλ και αφετέρου θα πληρώσεις λιγότερο από το 1/4 που θα έδινες στο φροντιστήριο Αυτοί είναι που συνήθως ζητάνε μαλλιοκέφαλα, γιατί γνωρίζουν το μάθημα και τι θέλει ο καθηγητής, την ύλη, τα πάντα... Ειδικά αν είναι δοκιμασμένη η επιτυχία και σε άλλους φοιτητές ή αν είναι ο μόνος που κάνει αξιόλογη δουλειά μπορεί να σου πει από 20-25 ευρώ την ώρα. Εμάς εδώ τόσα ζητάνε και σου λέει πχ θα χρειαστείς 7-8 μαθήματα 2 ώρες το καθένα ... χοντρικά ένα 400αρι ευρώ δλδ. Έχω ακούσει βέβαια και σε κάτι σχολές Αθήνα μέχρι και 2 χιλιάρικα σε κάτι μαθήματα σε ιδιαίτερα γιατί χρειάζονται πολλές ώρες. Υπάρχουν βέβαια και άλλοι που σου λένε και 15 την ώρα αλλά εξαρτάται το μάθημα. Σε σοβαρά μαθήματα ζητάνε φουλ... Και στα φροντιστήρια καλές τιμές είναι σχετικά απλά κάνουν πολλά μαθήματα γεμάτες βδομάδες και πολλές φορές φλυαρούν σε πράγματα, όπως άσκοπη θεωρία που δεν χρειάζεται και μπορείς να κάτσεις να τα διαβάσεις μόνος σου χωρίς να πληρώνεις τον άλλο να σου λέει μπλα μπλα μπλα. Χώρια ότι αν δεν είναι δοκιμασμένο είναι ρίσκο.
pantelis21 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δε μπορώ να το καταλάβω... Αν είναι να πάω σε φροντιστήριο να κάνω 3 μήνες για ένα μάθημα γιατί πολύ απλά δεν ξαναπαρακολουθώ το μάθημα στη σχολή μου;;;;;;;;;;;; Δωρεάν και σωστά. Όταν λέω παλιό φοιτητή δεν εννοώ καμιά ψωνάρα που την είδε καθηγητής και ζητάει τα μαλιοκέφαλα του αλλά κάποιον που θα σε βοηθήσει και θα του δώσεις το κατιτίς σου για τον κόπο του. Εμείς αλληλοβοθιόμασταν μεταξύ μας καθώς ο καθένας ήταν δυνατός σε άλλα μαθήματα, διαβάζαμε μαζί τα δύσκολα, κάναμε εργασίες μαζί και έτσι και τζάμπα την βγάζαμε και όλοι ήμασταν ΟΚ. Τι να κάνουμε πχ σε εμένα άλλος το φυσούσε στην C, java κτλ και άλλος πετούσε στα λογιστικά και διοίκηση... Ε όχι δε θα πλήρωνα ποτέ σε φροντιστήριο φοιτητικό. Ιδιαίτερα με κάποιον παλιό έστω και μέτριο και φτηνά πάντα με προσφορά ανταλλαγής με κάτι ώστε να βγει και τζάμπα αν είναι δυνατό. Με είχαν πάρει από ένα φοιτητικό φροντιστήριο και μου λέγαν κάτι τρελά και όταν τους λέω ΠΟΣΟ; μου λένε ότι εντάξει θα τα πούμε από κοντά αλλά κάνουμε και δόσεις με πιστωτική κάρτα!!! Έμεινα. Η όταν έδινα ένα μάθημα στην σχολή το οποίο πέρασα με 9 πατώντας στις μισές μόνο παραδώσεις και στις άλλες μισές ήμουν για καφέ και απέξω ένας τυπάς έδινε φυλλάδια για ιδιαίτερα που έβγαινε συνολικά το πακέτο 600 ευρώ περίπου και μου λέει σίγουρη επιτυχία είχα μαθητές μου που γράψαν και 8 (και το είπε με μια υπερηφάνια λες και το 8 πια είναι ταβάνι) και εγώ να έχω βγει έχοντας γράψει 9 έχοντας βάλει ρήτρα το 8 και πατώντας στα μισά. Ε δηλαδή τι στο καλό πια; 600 ευρώ; ενα μηνιάτικο; ξαναπαρακολουθώ ξανά και ξανά αν είναι έτσι. 2
brickoman Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Σοβαρά τώρα; Φοιτητές να μην μπορούν να αντεπεξέλθουν στα μαθήματα της σχολής τους και να χρειάζονται και φροντιστήρια;
pantelis21 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 ΟΚ μη το λες εντάξει όταν μια σχολή έχει 56 μαθήματα (η δική μου τόσα είχε) σε κάποιο θα κολλήσεις. Αλλά απλά το ξαναπαρακολουθείς και παίρνεις βοήθεια από κάποιον συμφοιτητή. Υπήρχαν μαθήματα που τα άφηνα για καλοκαίρι μπας και δω τι γίνεται και φυσικά έψαχνα στο ίντερνετ και έβρισκα powerpoint από άλλες σχολές να το δω και απο δω να το δω και απο κει μπας και καταλάβω τι γίνεται... Μόνο μια φορά ψήθηκα να πληρώσω για εργασία καθώς ήταν απαλλακτική και βαριόμουν να την κάνω αλλά την πήρα στην πλάκα με ένα φίλο μου. Πηγαίναμε βιβλιοθήκη και σπάγαμε πλάκα κάνοντας την και την πήραμε με 10. Γλυτώσαμε και δε ξέρω πόσα...
brickoman Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 ΟΚ μη το λες εντάξει όταν μια σχολή έχει 56 μαθήματα (η δική μου τόσα είχε) σε κάποιο θα κολλήσεις. Αλλά απλά το ξαναπαρακολουθείς και παίρνεις βοήθεια από κάποιον συμφοιτητή. Υπήρχαν μαθήματα που τα άφηνα για καλοκαίρι μπας και δω τι γίνεται και φυσικά έψαχνα στο ίντερνετ και έβρισκα powerpoint από άλλες σχολές να το δω και απο δω να το δω και απο κει μπας και καταλάβω τι γίνεται... Μόνο μια φορά ψήθηκα να πληρώσω για εργασία καθώς ήταν απαλλακτική και βαριόμουν να την κάνω αλλά την πήρα στην πλάκα με ένα φίλο μου. Πηγαίναμε βιβλιοθήκη και σπάγαμε πλάκα κάνοντας την και την πήραμε με 10. Γλυτώσαμε και δε ξέρω πόσα... Άλλο το να δυσκολευτείς λίγο σε κάποιο μάθημα και άλλο το να χρειάζεσαι φροντιστήριο ώστε να μπορέσεις έστω και στο τσακ να περάσεις το μάθημα.
pantelis21 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Ε ναι τώρα για να μου λέει ο άλλος ότι "είχα και μαθητές που το πέρασαν με 8" ε σημαίνει ότι οι περισσότεροι το παίρνουν με 5-6 δίνοντας του 600 ευρώ και αυτός πλουτίζει. Τι να πω ρε 600 ευρώ δε πάω να τα δώσω κατευθείαν στον καθηγητή; Αλλά όταν ακούω ότι ο μέσος όρος αποφοίτησης από την σχολή είναι 6.5 στα 6.5-7 χρόνια ε καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά... Και μιλάμε για 4ετή σχολή που το 2008 που μπήκα είχε 16800 μόρια.
vk13 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Σοβαρά τώρα; Φοιτητές να μην μπορούν να αντεπεξέλθουν στα μαθήματα της σχολής τους και να χρειάζονται και φροντιστήρια; Eίναι και τι μάθημα κάνει ο κάθε καθηγητής. Δεν μπορείς να τους παρακολουθλησεις όλους, εμείς είχαμε κάποιους που κάνανε αισχρό μάθημα δυστυχώς. ¨Αλλοι δεν είχαν ούτε διαφάνειες και στις εξετάσεις ζήταγαν μαλιοκέφαλα. Ε αναγκαστικά σε κάτι τέτοια πας για διαίτερα.
pantelis21 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Και σκέψου και το άλλο, αν κάποιος δίνει τόσα λεφτά σε φροντιστήρια δίνει κάτι παραπάνω και πάει και κάνει το bachelor σε κολλέγιο. Το κάνει σε 3 χρόνια και μάλιστα ακριβώς 3 χρόνια και έχει άπειρο support από τους ίδιους τους καθηγητές 2
brickoman Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Eίναι και τι μάθημα κάνει ο κάθε καθηγητής. Δεν μπορείς να τους παρακολουθλησεις όλους, εμείς είχαμε κάποιους που κάνανε αισχρό μάθημα δυστυχώς. ¨Αλλοι δεν είχαν ούτε διαφάνειες και στις εξετάσεις ζήταγαν μαλιοκέφαλα. Ε αναγκαστικά σε κάτι τέτοια πας για διαίτερα. Ναι αλλά αυτά τα μαθήματα είχαν και βιβλία τα οποία υποτίθεται ότι έπρεπε να διαβάζετε.
vk13 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Και ποιος σου είπε ότι ακολουθούν κατά γράμμα το βιβλίο; Αν ήταν έτσι δεν θα πάταγε κανείς στο μάθημα. (καλά όχι ότι και τώρα βέβαια είναι και τίγκα τα αμφιθέατρα)... Το συγκεκριμμένο μάθημα που σου λέω απαιτεί και παρακολούθηση και μετά σπίτι διάβασμα για να καταλάβεις αυτά που είπε και δεν υπάρχουν στο βιβλίο, τουλάχιστον έτσι όπως τα θέλει ο καθηγητής. Θέλει πολύ σκέψη δλδ κυρίως και εξεικίωση, όχι τόσο διάβασμα με τη μορφή της παπαγαλίας... Καταλαβαίνεις λοιπόν τι θέματα βάζει στην εξεταστική... Επίσης αν σου δείξω βιβλίο δεν θα καταλαβαίνεις ούτε μισή γραμμή έτσι όπως τα γράφει εκεί μέσα και εξηγεί ασκήσεις με εντελώς άθλιο τρόπο, σου πετάει τύπους άκυρους και τους λύνει χωρίς νούμερα, σταθερές, πράξεις ενώ ο καθηγητής τα ζητάει αυτά..., Δεν ισχύει πάντα "φταίνε οι φοιτητές ας ανοίξουν τα βιβλία να διαβάσουνε". Και αν ο άλλος το έχει για πτυχίο αυτό το μάθημα απο το να κάτσει να παιδεύεται και να τρέχει πάλι στην επομενη εξεταστική ή δουλεύει και δεν μπροεί να παρακολουθήσει, τα σκάει και τελειώνει η δουλειά.
brickoman Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Επίσης αν σου δείξω βιβλίο δεν θα καταλαβαίνεις ούτε μισή γραμμή έτσι όπως τα γράφει εκεί μέσα και εξηγεί ασκήσεις, Μπα, μην παίρνεις και όρκο. Στείλε μου πμ έτσι από περιέργεια να δω που δυσκολεύεστε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις