Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στο blender το εκανα με το Maya ασχολήθηκα για 2 μηνες και το παρατησα δεν μου άρεσε το modelling workflow πολύ παρωχημένο σε σχεση με το blender, με το blender αμα μάθεις τα shortcut keys δουλεύεις πολύ πιο γρήγορα

edit : ετοιμαζω ενα ακόμα animation περιπου 750 frames αύριο θα το τελειώσω αλλά το rendering ποτέ θα τελειώσει ένας θεός ξέρει :) ;)

• Απαντ. 506
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Yep ουτε εγω μπορεσα με το maya αντεξα 10 μερες, απ οτι λένε και εμπειροι χρήστες έχει τα λιγοτερα tools out of the box για modeling. Βλέπω στην υπογραφή dual core  :P οπότε θα την πάρει την ώρα του. Εγω πηγα απο i5 2400 σε ryzen 1700x και ειδα το φώς το αληθινό, με τον corona renderer που δουλευω παει σφαιρα. Δοκίμασε και λιγο το Modo για modeling, έχω ακουσει πολυ καλα λογια είδικα για το τομεα του gaming 

Δημοσ.

τον άλλο μήνα ετοιμαζομαι να πάρω τον amd ryzen 1600 και 16gb ram ,τώρα κανω gpu rendering με τον cycles renderer του blender, ναι και εγώ έχω ακούσει τα καλυτερα για το modo αλλά χάνει πολύ στο animation καο δεν προβλέπεται να αλλάξει κάτι στο μέλλον σε αυτό τον τομέα

Δημοσ.

Θέλω να κλάψω :P 

Από τότε που αγόρασα το νέο pc δεν έχω βρει χρόνο να ασχοληθώ...

Νίκο, γιατί δεν δοκιμάζεις render με την κάρτα σου?

Δημοσ.

rendering κάνω με την καρτα γραφικών αλλά ένας δυνατός επεξεργαστής είναι πολύ σημαντικός οταν π.χ κάνω sculpting ο pentium τα βρίσκει σκούρα όταν ξεπερναω τα 12 εκατομμύρια πολύγωνα,η το cloth simulator,soft body,smoke and fire και vfx, όλα αυτά είναι πολύ CPU intensive

ακόμα και στο animation αναγκάζομαι να δουλεύω τέρμα σε low polygon για να πιάνω 24fps στο viewport :(

Δημοσ.

Για να αυξηθούν τα fps στο viewport και αν μιλάς για c4d, μπορείς από το μενού του viewport να πας options και να χαμηλώσεις το level of detail.

Δημοσ.

Δυστυχώς, δεν κατέχω από το blender. Αν δεν έχει κάτι παρόμοιο με το παραπάνω, δες αν έχει επιλογή να αφαιρέσεις σκιάσεις, αντανακλάσεις ή εφέ από το viewport. Αν δεν έχει, τότε cpu.

Δημοσ.

το viewport του blender δεν υποστηρίζει τόσο προχωρημένα εφφέ, βασίζεται στο απαρχαιωμένο opengl 2.1 σε αντίθεση με το view port του cinema 4d που είναι opengl 3.3 ,αυτό θα αλλάξει στο blender στην εκδοση 2.8 με την eeve engine realtime pbr viewport που ετοιμάζουν

Δημοσ.

Κι εγώ πήρα τον 7500 kaby Lake και μπορώ να πω πως όταν δουλεύω C4D μου λείπει απίστευτα ο 8350,με βλέπω για ryzen 1700 τα Χριστούγεννα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

μερικά animation που εκανα,

πρεπει να κάνω περισσότερη εξάσκηση στο animation για αυτό όλο το καλοκαίρι θα ασχοληθω με το animation ,τέρμα το modelling μέχρι το Σεπτέμβρη ! :)

https://m.youtube.com/watch?v=akSs-vlbG-s

https://m.youtube.com/watch?v=6NBb7_kARAY

Νίκο πόσα fps είναι συνολικά το όλο video, γιατί βλέπω ότι έχεις πετύχει πολύ καλό smoothness. 

Με το cinema 4d έκανες το render?

Δημοσ.

Νίκο πολύ ωραία αποτελέσματα! Μπράβο σου!!

Εγώ μιας και είμαι σε άδεια και λεφτά δεεεν ξανά ασχολήθηκα λιγάκι με το s3 army μου. 

Untitled.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...