Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λέτε το 1gb της κάρτας μου, να μου φτάσει τελικά για medium/high σε 1080;

Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά για αγορά της retail απο τα seven με δώρο το μπρελοκάκι, αλλά λέω να περιμένω λίγο γιατί σίγουρα το release build θα έχει μπόλικα bugs κλπ.

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κατι αλλο που ειναι πολυ χαλια ; βρε τους πουλημενους τους reviewers ψεματα λενε και βαζουν τα 10αρια

Μέχρί τώρα μόνο αυτό.

Μπορεί να έφταιγε και ο τύπος που ήταν ψιλοάχρηστος βέβαια. Θα δούμε.

Επισκέπτης
Δημοσ.

ε αμα είναι χάλια να μην το πεί; δλδ απαγορεύεται να ξαναπεί κανείς οτιδήποτε αρνητικό για το παιχνίδι; έγινες αυτό που ειρωνευόσουν;

Δημοσ.

εδω και 50 σελιδες μονο γκρινια βλεπω για το παιχνιδι . τελος παντων σε 1 μερα βγαινει και θα το δουμε απο πρωτο χερι :D

Δημοσ.

Τα control πως ακριβώς μπορείς να καταλαβεις όταν δεν έχεις... control?

Πάνω κατω ίδια με το W2 μου φαίνονται εμένα και μπορείς να κανεις remap τα πάντα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά εγώ θα το παίξω με χειριστήριο xbox one. Μου φανηκέ καλύτερο με χειριστήριο που έπαιζαν προχθές.

Δημοσ.

Και εγω με XboxOne θα το επαιζα αν η M$ δεν ειχε καθυστερησει τοσο πολυ να βγαλει τον καταραμενο ανταπτορα για Wireless αρα τωρα θα βολευτω με το F710.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή πέρασε καιρός που έπαιξα το 2 έκατσα σήμερα και είδα το video με το story του παιχνιδιού (κανα 5ωρω) για να φρεσκάρω την μνήμη,

το 3 θα είναι εντελώς ξεχωριστή ιστορία η θα υπάρχει κάποια συνέχεια;

• Moderators
Δημοσ.

Επειδή πέρασε καιρός που έπαιξα το 2 έκατσα σήμερα και είδα το video με το story του παιχνιδιού (κανα 5ωρω) για να φρεσκάρω την μνήμη,

το 3 θα είναι εντελώς ξεχωριστή ιστορία η θα υπάρχει κάποια συνέχεια;

Στο τέλος του 2 βρίσκει την μνήμη του ο Geralt και του λέει και ο Letho τα υπόλοιπα περί Wild Hunt και Yennefer και η Nilfgaard εισβάλει στα Northern Kingdoms. Οπότε συνεχίζει άμεσα σχεδόν από το 2, αφού ο Geralt προσπαθεί να βριε την Yennefer.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...