Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1680*1050, όλα on και high εκτος από foliage & shadows στο medium χωρίς ΑΑ (εννοείτε κλειστές οι τρίχες).

Fps ; Εμένα μάλλον θα με κόψει η ανάλυση 1200p :( ακόμα με τις paysafe στο χέρι είμαι.

Δημοσ.

Mια  χαρά είναι και στα 30 το συγκεκριμένο game. Το εντυπωσιακό είναι το vram usage πραγματικά.(μόλις 1.7Gb στα 1080p) Τώρα θα πει κάποιος κακός είναι ότι δεν έχει τα uber hd textures(ή έχει φάει τρελό downgrade) αλλά εγώ θα πω ότι έχουμε δει και άλλα games με παρόμοια ή και χειρότερα textures που είναι above 2.5Gb η χρήση της vram ακόμη και στα 1080p. Αυτό αποδεικνύει ότι άμα θέλουν οι devs όλα γίνονται και καταργούν πολλές συζητήσεις που κάναμε στα γνωστά και μη εξαιρετέα games που ήθελαν έναν σκασμό vram χωρίς να δικαιολογείται κάπως από αυτό που βλέπαμε στα μόνιτορ μας.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδες ψάχνω απεγνωσμένα για 2 φιλαράκια το μπρελόκ του Witcher, ξέρετε αν μπορώ να το βρω ξεχωριστά απο τις κουτατες εκδόσεις?

Δημοσ.

Mια χαρά είναι και στα 30 το συγκεκριμένο game. Το εντυπωσιακό είναι το vram usage πραγματικά. Τώρα θα πει κάποιος κακός είναι ότι δεν έχει τα uber hd textures(ή έχει φάει τρελό downgrade) αλλά εγώ θα πω ότι έχουμε δει και άλλα games με παρόμοια ή και χειρότερα textures που είναι above 2.5Gb η χρήση της vram ακόμη και στα 1080p. Αυτό αποδεικνύει ότι άμα θέλουν οι devs όλα γίνονται και καταργούν πολλές συζητήσεις που κάναμε στα γνωστά και μη εξαιρετέα games που ήθελαν έναν σκασμό vram χωρίς να δικαιολογείται κάπως από αυτό που βλέπαμε στα μόνιτορ μας.

Οντως μια χαρα παιζεις το συγκεκριμενο στα 30 frames.Επισης υπαρχει και προγραμματακι που το κλειδωνεις οπου θες Πχ 40 κτλ.Απο το συγκεκριμενο game καταλαβαινουμε οτι η χρηση vraμ σε αλλα παιχνιδια ειναι εντελως μαρκετιστικο κολπο.Με ολα ultra μου τρωει 1500vram ακομα και σε 4κ δεν τρωει πολυ vram.Ενω αλλα παιχνιδια τρωνε 3 και πανω ενω περσι ηταν υπερ αρκετα τα 2

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ρε παιδες ψάχνω απεγνωσμένα για 2 φιλαράκια το μπρελόκ του Witcher, ξέρετε αν μπορώ να το βρω ξεχωριστά απο τις κουτατες εκδόσεις?

Πολύ πιθανό στο Ebay;

Δημοσ.

Αν τελικά η Nvidia επιτρέψει στην ATI να χρησιμοποιήσει το hairworks υπάρχει περίπτωση να το δούμε και στο PS4?

Δημοσ.

Χωρίς πλάκα τώρα, θα στείλω μήνυμα στο Manager του να κάνει ταινία Witcher...

WI9PEFp.jpg

• Like 4
Δημοσ.

παιδες μια βοηθεια με τα preset. οτι και να βαλω απο sweet fx reality κλπ αν περιεχει dxgi.dll και μου αντικαταστησει το πρωτοτυπο τοτε το παιχνιδι crashαρει στην εκιννηση. τι παιζει με αυτο ; αν σβησω τελειως το dxgi.dll απο τον φακελο /bin/64 τοτε μπαινει αλλα φυσικα δεν αλλαζει σε preset

δοκιμασα για παραδειγμα και αυτο κατα γραμμα αλλα μπα...

https://sfx.thelazy.net/games/preset/3705/

Δημοσ.

Χωρίς πλάκα τώρα, θα στείλω μήνυμα στο Manager του να κάνει ταινία Witcher...

WI9PEFp.jpg

ποιά ταινία είναι αυτή  φίλε μου????

Δημοσ.

πολυ ωραιο το hairworks παντως.. δινει ωραιο εφφε.. αλλα οταν τ ενεργοποιω μου κοβει 10-12 fps ..!!

θα δοκιμασω το παρακατω πιο μετα

http://wccftech.com/witcher-3-run-hairworks-amd-gpus-crippling-performance/

ποιά ταινία είναι αυτή  φίλε μου????

AGE OF UPRISING: THE LEGEND OF MICHAEL KOHLHAAS

Γαλλία, 16ος Αιώνας.
Ο Μάικλ Κόλχαας είναι ένας εύπορος έμπορος αλόγων κι ευτυχισμένος οικογενειάρχης που έρχεται σε αντίθεση με την Σαξονική κυριαρχία στην περιοχή του. Με αφορμή ένα περιστατικό, του παίρνουν δύο απ’ τα άλογα του, ισχυριζόμενοι ότι δεν κατέχει τα απαραίτητα χαρτιά ιδιοκτησίας, ενώ η γυναίκα του ξυλοκοπείται βάναυσα από ένα φρουρό και πεθαίνει από τα θανάσιμα τραύματά της.
Ο Μάικλ Κόλχαας αποφασίζει να πάρει τον νόμο στα χέρια του και να αποδώσει δικαιοσύνη! Μια προσωπική βεντέτα που εξελίσσεται σε επανάσταση του λαού κατά της εξουσίας σε μια προσπάθεια να υπάρξει επιτέλους δικαιοσύνη.
Η ιστορία είναι εμπνευσμένη από το μύθο του θρυλικού Michael Kohlhaas που έγινε γνωστός για τον τρόμο που έσπειρε στο Βερολίνο προκαλώντας περαιτέρω τρομοκρατικές πράξεις, μέχρι που συνελήφθηκε και δικάστηκε δημοσίως στο τροχό στις 22 Μαρτίου του 1540.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...