Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και στο πσ4 ειναι η καλη εκδοση υποτιθεται  γιατι τραβαει περισοτερο σε σχεση με το χ1. αντε να το δουμε και στο νεο wii να χεστ@υμε next gen  :-( .

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

E τι σου έλεγα κάποιες σελίδες πιο πίσω :D

Είναι game changer πραγματικά, κάνει όλα τα αλλα rpg να φαίνονται άδεια και από άποψη χαρακτήρα αλλα και από περιεχόμενο. Δεν κατάλαβα ποσο δεν μου άρεσε το Inquisition μέχρι που έπαιξα το The Witcher 3.

Δημοσ.

Παιδια κατεβασα το sweetfx/reshade και το sweetfx μονο του αλλα δεν εχουν toggle on/off με το scroll/lock και δεν ειμαι σιγουρος αν αλλαξε κατι. Εβαλα το preset του kputt... Πεταξα μεσα στο φακελο του παιχνιδιου ολα τα αρχεια του sweetfx και αλλαξα ο,τι ελεγε στο settings με το settings.txt του kputt. Κανω κατι λαθος?

Δημοσ.

Το toggle δεν δουλεύει στο The Witcher 3 με την τελευταία έκδοση του Reshade. Αν όταν ξεκινάει το παιχνίδι σου πετάει Succeeded πάνω αριστερά, είσαι κομπλέ και λειτουργεί

• Like 2
Δημοσ.

Εχει δοκιμασει κανεις να lockαρει τα fps με το Riva Tuner? Οτι και αν εχω δοκιμασει,εννοειται με borderless,δεν λεει το game να μεινει στα fps που βαζω στο προγραμμα αυτο... :mad:

Δημοσ.

E τι σου έλεγα κάποιες σελίδες πιο πίσω :D

Είναι game changer πραγματικά, κάνει όλα τα αλλα rpg να φαίνονται άδεια και από άποψη χαρακτήρα αλλα και από περιεχόμενο. Δεν κατάλαβα ποσο δεν μου άρεσε το Inquisition μέχρι που έπαιξα το The Witcher 3.

Εγώ είχα καταλάβει πόσο δε μου άρεσε το Inquisition από το Witcher 2. 

Σχετικά με τη Vram που τόσο μας έχει απασχολήσει τα τελευταία χρόνια, το witcher γιατί καταναλώνει τόση λίγη; Μήπως είναι ελαττωματικό;  :ph34r:

Δημοσ.

Εχει δοκιμασει κανεις να lockαρει τα fps με το Riva Tuner? Οτι και αν εχω δοκιμασει,εννοειται με borderless,δεν λεει το game να μεινει στα fps που βαζω στο προγραμμα αυτο... :mad:

Εγω ναι δεν συναντησα προβλημα.. Εχεις βαλει την ρυθμιση στο αντιστοιχο witcher3.exe ?

Δημοσ.

Εγώ είχα καταλάβει πόσο δε μου άρεσε το Inquisition από το Witcher 2.

Σχετικά με τη Vram που τόσο μας έχει απασχολήσει τα τελευταία χρόνια, το witcher γιατί καταναλώνει τόση λίγη; Μήπως είναι ελαττωματικό; :ph34r:

Το θέμα δεν είναι τι κάνει ένα στα 20 καλάo ptimized παιχνίδι, αλλά να μην έχεις γενικά θέματα σε όλα τα port

Μακάρι όλα να έπαιζαν με 2 πυρήνες 512vram και το πολύ 4 ram και να είχαμε ακόμα PC 10ετιας

Δημοσ.

Παιδια δοκιμασε κανεις να το παιξει με emulated controller?

Πρεπει να ειναι πιο βολικο με χειριστηριο!

Δημοσ.

Παιδια δοκιμασε κανεις να το παιξει με emulated controller?

Πρεπει να ειναι πιο βολικο με χειριστηριο!

Εγώ το παίζω με dualshock 4 λόγο combat, το σύστημα μάχης με το Ds4 φέρνει Dark Souls/Bloodborne controls που προτιμώ να παίζω με gamepad anyway. Fps/Moba/Mmo/Turn-based = KB/M, TPS, TPA και ότι άλλο = gamepad. Και αυτό είναι το μεγαλύτερο ατού του PC για όσους δεν το έχουν καταλάβει, flexibility. Ούτε γραφικά, ούτε draw distance, ούτε περίπλοκα control. Το καλύτερο πράμα στο PC είναι ότι κανεις τα πάντα scale στα γούστα σου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...