Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Το skill system είναι όντως ψιλομάπα, και καθόλου να μην υπήρχε δεν θα άλλαζαν πολλά..Το μόνο που θέλω να φτιάξουν είναι το frame-pacing, να είναι η ροή της εικόνας ομαλή χωρίς σκαλώματα.
spartan29gr Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 στο ps4,πρέπει να σταματήσεις για να κάνεις loot,αλλίως δεν ποιάνει το texture popping ειναι ελλεινό Το ps4 δεν έχει καν συνεφα Τα textures ειναι high για τον geralt medium για τους αλλους. Στο ps4 πεφτει στα 20 fps παρα πολλες φορες (25~ average θα ελεγα) Χειρισμό δεν είδα αλλα στα ίδια με το pc.Ίσως λίγο πιο "σπαστικές" κινήσεις λογο χειριστηριου Αυτά ειναι που κάνουν μπαμ Τexture popping δεν παρατηρησα εγω παντως,Επιπλεον συννεφα και εναλλαγες στον καιρο εχει κανονικα η εκδοση του ps4,αλλα δυστυχως εχει χαμηλα frame rates στο παιχνιδι σε μερικα σημεια.(Το εχω στο ps4 και εχω παθει πλακα με την παιχνιδαρα)
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Το LoD ειδικά στις σκιές έχει θέμα και στο PC, μπορείς να το βελτιώσεις μέσα από τα .ini αρχεία αλλά θες SLI οπωσδήποτε.
Sakiz105 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Τexture popping δεν παρατηρησα εγω παντως,Επιπλεον συννεφα και εναλλαγες στον καιρο εχει κανονικα η εκδοση του ps4,αλλα δυστυχως εχει χαμηλα frame rates στο παιχνιδι σε μερικα σημεια.(Το εχω στο ps4 και εχω παθει πλακα με την παιχνιδαρα) Μπορεί να το διόρθωσαν.Εγω το είχα δει πριν το day one patch
Spartan117 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 http://www.reddit.com/r/witcher/comments/370ehd/minor_spoilers_bookwither_3_you_think_cdpr_eye/ Spoilers για ένα questline στην Velen με μια συγκεκριμένη μάγισσα... απλά wow
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Παιζει απο vendor Fuck μόλις τελειωσα την αποστολή της...balls.
fixxxer29 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Το LoD ειδικά στις σκιές έχει θέμα και στο PC, μπορείς να το βελτιώσεις μέσα από τα .ini αρχεία αλλά θες SLI οπωσδήποτε. Οι μεσαίας απόστασης και μακρινές σκίες κυρίως βελτιώνοντε πολύ , όπως αναφέρει και ο οδηγός της nvidia με ελάχιστο κόστος, αρκεί να μην αυξήσεις και το shadowmapsize μαζί. Το default στο ultra settings είναι ψιλοχάλια.
Alex21121988 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Έπαιξα κάποιες ώρες σήμερα μιας που υπάρχει και χρόνος, και τελικά είπα να το lock-αρω στα 30fps για να τελειώνουμε. Εκτός αν αλλάξει κάτι δραματικά με κάποιο patch. Είχα βιαστεί να γράψω εδώ για το perfomance χωρίς να περάσω πολλές ώρες με το game, και να δω αν είναι stable παντού. Έτσι είναι τα open world άλλωστε. Σε περιοχές, καλή ώρα όπως αυτή, τα fps πέφτουν στα 30, και όταν γίνεται μάχη ή τρέχεις, έχει αρκετά chops και κάποια στιγμή σε κουράζει όλο αυτό. Δεν επιθυμώ να ρίξω τρίχα, ούτε άλλο setting, δεν με πειράζουν τα 30 σε τέτοια games. Συμπέρασμα είναι ότι ακόμα και για 1080p μια 970 δεν είναι αρκετή στο Witcher 3 για ultra+hairworks και να έχεις έστω 40+ avg fps.
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Είδες που στα 'λεγα ότι είναι το πιο βαρύ παιχνίδι αυτή τη στιγμή για τις GPUs..
Alex21121988 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Το hairworks είναι που του αλλάζει τα φώτα.Αν βγει αυτό είσαι πάνω από 50fps συνέχεια. Είναι σαν να είχαμε physx. Κάπου τόσο (και χειρότερα) θα μας έκοβε. Αnw δεν έχω θέμα για χάρη της ποιότητας να το παίξω στα 30. Τα 60 του είναι πολύ choppy/jerky, δεν μπορώ να το περιγράψω αλλιώς..
Spartan117 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Το hairworks στα default settings τρέχει και 8xMSAA. Άλλαξε το από το rendering ini και βάλτο 2 ή 4 στο HairworksMSAA. Εγώ με 4MSAA hairworks τρέχω στα 40-45 fps με όλα ultra και foliage+shadows high στα 1440p, όχι στα 1080p. 1
Alex21121988 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Θα το δοκιμάσω. Το οπτικό του x2/x4/x8 υπάρχει σε κάποιο screenshot να το δω; Συγκριτικά θέλω να δω αν χάνει.
Prospector8 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Το hairworks στα default settings τρέχει και 8xMSAA. Άλλαξε το από το rendering ini και βάλτο 2 ή 4 στο HairworksMSAA. Εγώ με 4MSAA hairworks τρέχω στα 40-45 fps με όλα ultra και foliage+shadows high στα 1440p, όχι στα 1080p. Το αυτο.. Δεν βρίσκω την εικόνα που τα συγκρίνει αλλα με x4 θα εισαι κομπλε.. Και οπως ειπαμε πιο πίσω LOCKαερετε τα fps σας
Alex21121988 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Tα ίδια Spartan. Το 30αρι πέφτει σύννεφο στην περιοχή που δείχνω. Επίσης αν βάλεις το ΑΑ του hairworks στο 2 ή 0 πραγματικά δείχνει άθλιο, το καταλαβαίνεις και στα μαλλιά του Geralt όπως και στα ζώα. Δεν είναι μόνο το hairworks και το AA του, έχεις κατεβάσει και τις σκιάσεις το foliage, οπότε λογικό να είσαι οκ. Lock στα 30 και όλα στα ultra θα προτιμήσω. Κάτι χάνεις- κάτι κερδίζεις, εγώ προτιμώ το οπτικό αποτέλεσμα από τα frames γενικά εκτός αν από τα first person shooters όπου προτιμώ ακριβώς το αντίθετο. Όταν lock-ριστει στα 30 πηγαίνει απροβλημάτιστα για την δική μου περίπτωση το game, οπότε μένω εδώ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα