Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

upgrade σε Gpu ειναι η TitanX απο πλευρας μονης καρτας για 1440p ultra. Αν θεωρεις οτι αξιζει να δωσεις 1100ευρω για Console port γραφικα τοτε οκ :)

Για αυτό είπα στο μέλλον, γιατί η Titan X είναι too much. Όταν θα δούμε επιδόσεις Titan X στα 400-500 ευρώ τότε το σκέφτομαι.

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για αυτό είπα στο μέλλον, γιατί η Titan X είναι too much. Όταν θα δούμε επιδόσεις Titan X στα 400-500 ευρώ τότε το σκέφτομαι.

Ε ενταξυ αυτο που λες θα γινει σε 1.5χρονο που περιπου. 

Το θεμα με τα γραφικα ειναι οτι εστω και αν το Batman ειναι καλυτερο στον οπτικο τομεα απο το Witcher,και παλι το παιχνιδι θα ειναι αρκετα μικροτερο απο το W3 και δεν θα ειναι και τοσο open world οσο το W3.

Ουτε εμενα προσωπικα μου αρεσει ο χειρισμος αλλα σκεφτομαι οτι υπαρχουν πολυ χειροτερα οπως πχ Dark Souls με Mouse+keyboard :P

• Like 1
Δημοσ.

Για όσους είναι σε hdd όπως εγώ,πηγαίνεται στο user file στα εγγραφα (the witcher 3) και αλλάξτε το TextureMemoryBudget,Διπλάσιο/τριπλάσιο αναλόγως πόση vram έχετε.Βοηθάει αρκετά στο texture streaming όταν είστε με το άλογο.Στα cutscenes δεν βοηθάει δυστηχως :P

Κανα fix για το lod δεν παίζει?Ελεεινό τα δέντρα να είναι hd στο βάθος λόγο foliage και τα σπίτια να μοιάζουν λες και έχουν 3 γραμμές όλες και όλες :D

Δημοσ.

Το θεμα με τα γραφικα ειναι οτι εστω και αν το Batman ειναι καλυτερο στον οπτικο τομεα απο το Witcher,και παλι το παιχνιδι θα ειναι αρκετα μικροτερο απο το W3 και δεν θα ειναι και τοσο open world οσο το W3.

αδοκιμη η συγκριση, εδώ μιλάμε για μητέρα φυση τι να κλάσει η σκοτεινη βρωμοπόλη του Batman που συνεχώς βρέχει :-D

(δεν ειναι maxed)

Xw021Ma.png

22uIknT.png

γιατί

NTLrRYY.png

• Like 2
Δημοσ.

Βρε και εγω μαζι σου σε αυτο απλα ειναι δυστηχως μια συγκριση που οταν με το καλο βγει το Batman θα γινει(για τον οπτικο τομεα τουλαχιστον).Ειναι που ειναι και το χοντρο θεμα που εχει γινει με το Downgrade αυτες τις μερες,ε δεν θελει και πολυ :P

Δημοσ.

Παιδες μια ερωτηση σχετικα με το πρωτο witcher γιατι θελω να τα παιξω με την σειρα!Προσπαθω να παιξω με controller του xbox 360 και δεν με αφηνει!

Δημοσ.

i feel you..

πόσο ισχύει!!

Δημοσ.

Παιδες μια ερωτηση σχετικα με το πρωτο witcher γιατι θελω να τα παιξω με την σειρα!Προσπαθω να παιξω με controller του xbox 360 και δεν με αφηνει!

νομιζω δεν παιζεται, αλλα μια χαρά ειναι ο χειρισμος με ποντικι πληκτρολογιο, σε αυτά βασιστηκε.

Δημοσ.

Το μονο παντως που με προβληματιζει γενικα στην ολη ιδεα της αγορας ακριβων καρτων γραφικων ειναι οτι τις περισσοτερες φορες οπως εχουμε αναφερει  και εγω και ο Psycho και οι περισσοτεροι,ειναι οτι δεν αξιοποιουνται οι καρτες αυτες καθως δεν βλεπουμε το οπτικο αποτελεσμα που να δικαιολογει πραγματικα την αγορα τους σε σχεση με φθηνοτερες καρτες. 

Εστω πχ οτι βγαινει η 980ti η οποια εχει επιδοσεις ιδιες μα την Titan και κοστιζει 500ευρω. Τι να το κανεις ομως οταν θα εχεις το ιδιο σε γενικες γραμμες οπτικο αποτελεσμα με καποιον που εχει μια 7970 καρτα η οποια κοστιζει τωρα στις αγγελιες 150ευρω.

Σε αναλυσεις 1600p και πανω ειναι κατανοητο λογω της αναλυσης,ειδικα στο περιβοητο 4κ.

Εγω πχ σε 1440p οπως και ο Spartan εχω δοκιμασει πχ ρυθμισεις και σε παλιοτερα παιχνιδια μεταξυ για παραδειγμα Mediu-high με αναλογα φιλτρα,High και Very High/ultra και πραγματικα στα περισσοτερα παιχνιδια οι διαφορες οπτικα ειναι τραγικα ελαχιστες που να δικαιολογουν τις ακριβοτερες καρτες και τα παραπανω χρηματα που ζητανε.

Βεβαια εν μερη ειναι κατανοητο ολο το βαρος να πεφτει στα 1080p καθως και ειναι η αναλυση που παιζουν οι περισσοτεροι(υπαρχουν αρκετοι που παιζουν και σε χαμηλοτερη αναλυση βεβαια πχ 1680x1050 κλπ),και λογω των κονσολων που μεχρι 1080p μπορουν(με το ζορι βεβαια)αλλα και γιατι η πλειοψηφια γενικα δεν διαθετει πολλα χρηματα σε ακριβες καρτες γραφικων αφου ακριβως δεν εχουν και εξ αρχης ακριβα συστηματα κλπ.

Εχει πχ ο αγαπητος Xtrmsnpr την R9 280x,δινει αλλα 250ευρω και παιρνει αλλη μια για Crossfire και οι διαφορες απο την μονη του καρτα ειναι ελαχιστες οπτικα και σε καποιες περιπτωσεις σχεδον καθολου :P

Δεν σε αφηνει γιατι δεν εχει Support για gamepad(οπως και αλλα παιχνιδια πχ Mass Effect 3).Για να παιξεις με Gamepad πρεπει να κατεβασεις/αγορασεις ξεχωριστο προγραμμα ετσι ωστε να μπορεις να περασεις ολες τις λειτουργιες στο gamepad του,οπως μπορεις να δεις και εδω σε σχετικο θεμα http://www.gog.com/forum/the_witcher/playable_with_an_xbox_360_controller 

Αλλη μια δυστηχως καταντια του Pc gaming το Support απο τις ιδιες τις εταιριες σε gamepad,αλλα και μεγαλη μαγκια που υπαρχουν προγραμματα να κανεις οτι γουσταρεις.

• Like 1
Δημοσ.

Εχει πχ ο αγαπητος Xtrmsnpr την R9 280x,δινει αλλα 250ευρω και παιρνει αλλη μια για Crossfire και οι διαφορες απο την μονη του καρτα ειναι ελαχιστες οπτικα και σε καποιες περιπτωσεις σχεδον καθολου :P

εμ με βάζεις να κάνω upgrade και να πάρω ένα αδερφάκι στην 280χ μου,εμ διαφορά δεν θα δώ!Εμ δεν έχω τα λεφτά!

Δεν είναι πράγματα αυτά!

Κατα εμέ, sli/crossfire είναι πεταμένα λεφτά,αφού έχει προβλήματα,απόδοση δεν έχει ιδιαίτερη και με τα ίδια λεφτά που θα χεις δώσει,μπορείς να πάρει ένα πολύ καλύτερο μοντέλο!(πεστε να με φάτε)

btw,που θα βάλω την 2η κάρτα;Δεν χωράει στο άλλο slot πλέον :P με την ψύκτρα της gigabyte  ..με βάζεις σε έξοδα,θα πρέπει να πάρω μητρική!Ενώ μαζεύω για ram :P

• Like 1
Δημοσ.

εμ με βάζεις να κάνω upgrade και να πάρω ένα αδερφάκι στην 280χ μου,εμ διαφορά δεν θα δώ!Εμ δεν έχω τα λεφτά!

Δεν είναι πράγματα αυτά!

Κατα εμέ, sli/crossfire είναι πεταμένα λεφτά,αφού έχει προβλήματα,απόδοση δεν έχει ιδιαίτερη και με τα ίδια λεφτά που θα χεις δώσει,μπορείς να πάρει ένα πολύ καλύτερο μοντέλο!(πεστε να με φάτε)

btw,που θα βάλω την 2η κάρτα;Δεν χωράει στο άλλο slot πλέον :P με την ψύκτρα της gigabyte  ..με βάζεις σε έξοδα,θα πρέπει να πάρω μητρική!Ενώ μαζεύω για ram :P

Ε και την R9 290x να επαιρνες πχ μην φανταστεις οτι θα εβλεπες διαφορες :D

Οσο για την Ram γιατι ποση Ram εχεις??

Και για οσους ασχολουνται τα ιδια και χειροτερα απο πλευρας performance ειναι και στους επεξεργαστες,βλεπε Intel(βεβαια αυτο ειναι καλο για την τσεπη μας :P)

Δημοσ.

Ε και την R9 290x να επαιρνες πχ μην φανταστεις οτι θα εβλεπες διαφορες :D

Οσο για την Ram γιατι ποση Ram εχεις??

Και για οσους ασχολουνται τα ιδια και χειροτερα απο πλευρας performance ειναι και στους επεξεργαστες,βλεπε Intel(βεβαια αυτο ειναι καλο για την τσεπη μας :P)

και αυτήν,να έκανα αιμομηξίες στο pc μου

έχω

οχτωωωω

Δημοσ.

Ερώτηση: η άσπρη λεπτή μπάρα/γραμμή ακριβώς πάνω απο το life (την κόκκινη μπάρα) τι είναι ???

Δημοσ.

Ερώτηση: η άσπρη λεπτή μπάρα/γραμμή ακριβώς πάνω απο το life (την κόκκινη μπάρα) τι είναι ???

το lvl xp bar

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...