Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@Freddy σε τι ανάλυση μιλάς?? 1080p δυσκολα τα πράγματα, στα 1400x900 και κάτω κάτι γίνεται..

In other news, εχουμε σκαλωσει με εναν φιλο μου γιατι η 970 G1 του φτανει 79-80C while gaming στο W3. Εμενα πανω απο 69C δεν εχει παει, και γνωρίζουμε οτι πιεζει απειρα τις κάρτες αυτές το συγκεκριμένο game but still.. Κουτί εχει το Enthoo Luxe full tower με 2 200αρια fans πανω και μπροστά, και ενα 140αρι πισω.. Χμμμ..

Σίγουρα, κάτι περίεργο παίζει. Μου είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο με την ίδια κάρτα όταν την είχα πρώτο πάρει πριν κανένα μήνα. Εκεί που έπαιζα far cry 4 με 65c ξαφνικά δούλευε στους 75c+. Μετά από restart, τσεκάρισμα των ανεμιστήρων τις κάρτας και άνοιξε κλείσε των gigabyte oc guru και msi afterburner και reset σε default clocks, το πρόβλημα δεν ξαναπαρουσιάστηκε εκτός από εκείνη την φορά. Ούτε κατάλαβα  ποτέ γιατί το έκανε. Τώρα και overclock να κάνω δεν το έχει ξαναπαρουσιάσει.

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ μόλις το κατέβασα απο steam, όσους τους ενδιαφέρουν πιο λεπτομερή textures ας το κατεβάσουν. Βάλανε negative mipmap bias στα high και ultra textures.

Δημοσ.

Keira & στα skills έχει regen ;)

Το μονο που βρήκα για την κυρία ειναι για ενα αρμορ σετ που δινει stamina regen , οχι vitality :/ μπορεις να γίνεις πιο specific πανω σε αυτο?

Δημοσ.

Δε τραβάει τελικά σε μένα πάνω απο medium settings με την HD7950 μου...

Εγώ φίλος στα settings που σου είπα είμαι 30 σταθερά με 670 max oc ,που είναι περίπου ίδιο επίπεδο με την κάρτα σου. Είμαι και σε 1200p και μέχρι τώρα οι amd των προηγουμένων γενιών παίζουν καλύτερα από τις πράσινες. Μου κάνει εντύπωση που έχεις θέμα.

Δημοσ.

Εγω δυστηχως θα περιμενω μεχρι την Πεμπτη/Παρασκευη για να λιωσω στο παιχνιδι οπως πρεπει,κυριως λογω δουλειας :(

Δημοσ.

Το μονο που βρήκα για την κυρία ειναι για ενα αρμορ σετ που δινει stamina regen , οχι vitality :/ μπορεις να γίνεις πιο specific πανω σε αυτο?

Η τύπισσα έχει ένα potion που κάνει reset stats και το επόμενο είναι πολύ μετά στο game( και είναι must γιατί σίγουρα σχεδόν όλοι we fucked up με τα skills ), vitality regen είναι στα τελευταίο skill tree, το λευκό χρώμα που κοστίζουν ένα point.

• Like 1
Δημοσ.

έπαιξα λίγο σήμερα, το παιχνίδι τα σπάει και έχει αρκετά ικανοποιητική απόδοση παρόλο που δεν έχουμε ακόμα performance driver οι κόκκινοι 

δυστυχώς δεν έχω πολύ χρόνο αυτή τη περίοδο να λιώσω, με βλέπω να το τραβάω μέχρι τον αύγουστο...  :-(

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...