Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για όσους έχετε κάνει το quest της Cerys στα Skellige, "Possession"

Η φάση που πάτε να κοροϊδέψετε το Hym, φεύγει η Cerys αφού σου λέει να ανάψεις τον φούρνο και γυρνάει με το μωρό του jarl Udalryk, στο κάνει πάσα και "throw the baby in the oven!".

Αν και το μωρό δεν έπαθε τίποτα και ήταν σίγουρο ότι ήταν το trick, ήταν μια από τις "WTF?!" στιγμές και ενώ περιμένω τα πάντα σχεδόν από Witcher games, να πετάξω μωρό μέσα σε αναμένο φούρνο, δεν το περίμενα. :P

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
Δημοσ.

Θα πάω για Feline armor προσωπικά.

To mastercrafted feline και ursine είναι απίστευτα εμφανισιακά. Το griffin δε μ' αρέσει, μου φουσκώνει την κοιλιά :P

• Moderators
Δημοσ.

Showcase video των mastercrafter witcher armors:

Κρίμα που η MC ursine δεν έχει το γουνάκι που είχε σε κάτι παλιότερα art screenshots.

Και πράγματι η MC griffin είναι...beergut, αλλά οκ, θα το αντέξω. :P

Δημοσ.

Ωραία απ' ότι βλέπω μπορείς να κουβαλάς και τις 3 από θέμα βάρους, οπότε θα τις φτιάξω όλες.

Τα πράγματα στην καρτέλα "Other" τι τα κάνετε ? Έχουν πολύ βάρος και δε ξέρω τι να τα κάνω. Μάλλον θα τα σπάσω (dismantle) για να έχω υλικά.

Δημοσ.

Εγω παντως κάνω loot οτι βρω και πραγματικα πρέπει να έχω τα πάντα απο υλικα.

Επισης, αυτο που εχεις λιώσει προσπαθώντας να βγάλεις ενα dungeon και στο τέλος σε περιμενει ενα μικρο σακιδιο(τυπου αποθήκευσης σιταριου) οπου μεσα εχει της Παναγιάς τα ματιά απο loot, με ξεπερναει!!!!

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Τα πράγματα στην καρτέλα "Other" τι τα κάνετε ? Έχουν πολύ βάρος και δε ξέρω τι να τα κάνω. Μάλλον θα τα σπάσω (dismantle) για να έχω υλικά.

Πούλησα διάφορα hides, αφού άλλωστε βρίσκονται σχετικά εύκολα και ξαλάφρωσα αρκετά. :P

Επισης, αυτο που εχεις λιώσει προσπαθώντας να βγάλεις ενα dungeon και στο τέλος σε περιμενει ενα μικρο σακιδιο(τυπου αποθήκευσης σιταριου) οπου μεσα εχει της Παναγιάς τα ματιά απο loot, με ξεπερναει!!!!

Το αστείο είναι όταν πηγαίνεις σε σεντούκι (όχι σε dungeon) που έχει μέσα...σπασμένη τσουγκράνα. :P

Δημοσ.

Εγω παντως κάνω loot οτι βρω και πραγματικα πρέπει να έχω τα πάντα απο υλικα.

Είναι uber σάκος, χεχεχεχεχεχε..

Να βγάλουν mod για online να καλπαζουμε παρέα με τους paparoaches μας!

Δημοσ.

Μπορεί τεχνολογικά να μην είναι στα αντίστοιχα επίπεδα του W2, αλλά ως open world rpg νομίζω βάζει ψηλά τον πήχη για το είδος.

Στο δρόμο μου για ένα quest στο Velen συνάντησα ένα κάστρο. Ενεργοποιώ witcher senses και βλέπω κάτι ίχνη. Ώπα λέω, κομμάτι από quest είναι, πάει το χάλασα. Η CDPR όμως δεν είναι Β******* να μου πετάξει απλά ένα "quest completed" για να αποφύγει το broken. Λέει ο Geralt "ίχνη από Wraith, ίσως υπάρχει contract σε κοντινό χωριό". Πήγα εκεί και έμαθα τι συμβαίνει. Τέλος πάντων το contract ολοκληρώθηκε κανονικότατα χωρίς να φανεί χαλασμένη η ιστορία του επειδή το ξεκίνησα ανάποδα!

Δημοσ.

Μπα, καμια φορα μπορεις να κανεις το quest πρωτα και μετα να το δωσεις.

π.χ. τυχαια σκοτωσα ενα τερας που σου δινει Trophy. Με το απο το μαζεψε, ειπε ο Geralt: Σε καποιο κοντινο χωριο θα δινουν αμοιβη μαλλον για αυτο το τερας. Οποτε και να το κανεις, απλα σου λεει οτι καπου θα θελαν να γινει αυτο που εκανες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φωτό από το Quest "Chapou Romantic" με πρωταγωνίστρια την Keira.

NSFW εικόνες

Επεξ/σία από Praetorian
  • Moderators
Δημοσ.

Μπα, καμια φορα μπορεις να κανεις το quest πρωτα και μετα να το δωσεις.

π.χ. τυχαια σκοτωσα ενα τερας που σου δινει Trophy. Με το απο το μαζεψε, ειπε ο Geralt: Σε καποιο κοντινο χωριο θα δινουν αμοιβη μαλλον για αυτο το τερας. Οποτε και να το κανεις, απλα σου λεει οτι καπου θα θελαν να γινει αυτο που εκανες.

Ναι, ρωτάει για το τέρας ο Geralt και απαντάει μετά όταν τον ρωτάνε για βοήθεια ότι ήδη το σκότωσε.

Νομίζω όμως ότι δεν έχει haggle τότε (όχι πως το χρησιμοποιώ).

Έχει φάση να βρίσκεις τυχαία quest, αρκεί το τέρας να μην είναι πολύ μεγαλύτερό σου, οπότε τρέχεις. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...