xtrmsnpr Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Από τα qte του 2 προτιμώ το combat στο 3. Ναι δεν έχει τόσα finisher αλλα τους πετσοκόβει όλους anyway Free είναι, καλο είναι να μην γκρινιάζουμε και για τα free dlc σε παιχνίδι που δεν έχει DRM... Τα 2 expansion θα έχουν συνολική διάρκεια 30 ώρες και μια νέα περιοχή, αν είναι στο επίπεδο του βασικού παιχνιδιού (που θα είναι) σίγουρα θα αξίζουν και το τελευταίο cent. βρε free είναι...τρίχες όμως είναι δεν είμαι αχάριστος,αλλά σιγά που το έκαναν και θέμα για τα 16 free dlc,που είναι τρίχες και skins.. 1
Spartan117 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Από την στιγμή που ένα από αυτά τα DLC θα είναι extra κάρτες για το gwent έχω δεν έχω κανένα θέμα 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 βρε free είναι...τρίχες όμως είναι δεν είμαι αχάριστος,αλλά σιγά που το έκαναν και θέμα για τα 16 free dlc,που είναι τρίχες και skins.. Έχεις ξεχάσει το horse armor του Oblivion, ε; 1
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Έχεις ξεχάσει το horse armor του Oblivion, ε; ωχ πανάθεμα το..στο oblivion ήταν;
Arikado Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Παιδια με ποιον τροπο βγαζετε gold???Επισης να κραφταρω αντικειμενα η τζαμπα το κανω?
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Παιδια με ποιον τροπο βγαζετε gold???Επισης να κραφταρω αντικειμενα η τζαμπα το κανω? τί έγινε σε λούπα έχεις πέσει εσύ ή μας γράφει κανονικά όταν σου λέμε τί να κάνεις;
Arikado Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 τί έγινε σε λούπα έχεις πέσει εσύ ή μας γράφει κανονικά όταν σου λέμε τί να κάνεις; Να απαντουσε και καποιος καλα θα ηταν!να τα πουλαω ολα?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Να απαντουσε και καποιος καλα θα ηταν!να τα πουλαω ολα? Μάζευε τα πάντα και πούλα τα. Μην κάνεις craft relic items και magic. Τα relic σπαθιά τα βρίσκεις από δω κι απο κεί που είναι καλύτερα από τα witcher's gear σπαθιά.Επίσης, πούλα τα runestones. Εγώ δε χρησιμοποιώ τίποτα, αφού αλλάζω συνέχεια σπαθιά. Πούλα και pearls αλλά τα runestones νομίζω είναι καλύτερα. Όχι δεν βγάζεις, πιο πολλά θα δώσεις να τα φτιάξεις! Εγω απ οσο υπολογισα πιο πολλα βγαζεις οταν κανεις repair πρωτα
jumaru99 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Να απαντουσε και καποιος καλα θα ηταν!να τα πουλαω ολα? Μάζευε τα πάντα και πούλα τα. Μην κάνεις craft relic items και magic. Τα relic σπαθιά τα βρίσκεις από δω κι απο κεί που είναι καλύτερα από τα witcher's gear σπαθιά. Επίσης, πούλα τα runestones. Εγώ δε χρησιμοποιώ τίποτα, αφού αλλάζω συνέχεια σπαθιά. Πούλα και pearls αλλά τα runestones νομίζω είναι καλύτερα. Νομίζω πως ο φίλος RPDrummer σου απαντά. 1
Alastor192 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 βρε free είναι...τρίχες όμως είναι δεν είμαι αχάριστος,αλλά σιγά που το έκαναν και θέμα για τα 16 free dlc,που είναι τρίχες και skins.. οντως...γενικα το DLC ειναι πολυ παραπλανητικος ορος....Μπορει να ειναι απο αλλαγη χρωματος του μαλλιου της Yennefer η ενα καινουριο item μεχρι κανονικο expansion.....Π.χ φανταστειται να μας εδιναν 16 free DLC σαν του Dark Souls 2...μεχρι και π*πες θα τους καναμε ηταν προφανες οτι τα 16 αυτα dlc θα ταν πολυ απλα πραματα,για μενα καναν το αυτονοητο....Βεβαια το πως εχει καταντησει να πληρωνει ο κοσμακης για τοσο απλα πραγματα που πλεον μας φαινεται απιθανο οταν μας τα δινουν τσαμπα,ειναι περα απο καθε λογικη....ακομα ενα σημαδι του ποσο σκατα πηγαινει το gaming industry 3
omghi2u Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 καθολου σκατα δεν παει. αλλο πραγμα διχνει αυτο. οτι το gaming INDUSTRY (το λεει η λεξη κιολας) ειναι χρυσωρυχειο
Anastazio Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 καθολου σκατα δεν παει. αλλο πραγμα διχνει αυτο. οτι το gaming INDUSTRY (το λεει η λεξη κιολας) ειναι χρυσωρυχειο Απλα εκμεταλλεύεται casuals και μπετοπροβατοβλακες που αυξανονται και πληθαίνουν οπως ολες οι καθως πρεπει επιχειρησεις. 1
RPDrummer Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Όσον αφορά τα xp να κάνετε τα Witcher Contracts. Δίνουν 250 xp στα 19lvl που είμαι. 1
Jimys2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Ειμαι lvl 15, δεν εχω πιασει ακομα τα main quest στη novigrad,εχω περπατήσει σχεδόν ολο τον χάρτη και εχω παει σε ολα τα ερωτηματικα. Καλα με πάει :Ρ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα