Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το public έχει κάποια τελυεταία κομμάτια collector's edition για pc όποιος ενδιαφέται. Εγά παράγγειλα ένα αλλά θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, οπότε δεν ξέρω ακόμα εάν θα παραλάβω. 

http://www.public.gr/product/gaming/games/pc-games/the-witcher-3:-wild-hunt-collectors-edition-pc-game/prod6270009pp/

Δημοσ.

απαντήστε και σε μένα :(

τρελό poll

Triss VS Yennefer

Το πρήξιμο, γκρίνια, judgemental look κλπ τα έχουμε real life, δε θέλουμε και σε game. Triss και τα μυαλά στα κάγκελα.

Btw έχω αυτή την αίσθηση ότι κάτι δε πάει καλά με την Yen. Έχω αρχίσει ήδη να έχω θεωρία δικιά μου, αν και τραβηγμένη.

"Η Yen είναι τόσο πολύ drunk with power και έχει κάνει συμφωνία με το Wild Hunt να είναι Ruler αυτού του plane και θέλει την Ciri μόνο και μόνο για τα travel abilitites μεταξύ των κόσμων/παράλληλων σύμπαν. Περιμένω στο τέλος προδοσία και ή να σκοτώσει την Ciri ή τον Gerald"

Κατά τ'άλλα το παιχνίδι είναι απλά το καλύτερο RPG ever made. Και είχα αφήσει το Gwen, τώρα που το ξεκίνησα, άντε βόλτα παντού για να πάρω κάρτες...

3 μέρες σερί απλά ξυπνάω, παίζω Witcher κοιμάμαι, και πάω να δώσω κανά μάθημα. Αύριο δίνω Ναυτικό Δίκαιο, ας λιώσουμε λοιπόν στο Gwen :lol:

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρήξιμο, γκρίνια, judgemental look κλπ τα έχουμε real life, δε θέλουμε και σε game. Triss και τα μυαλά στα κάγκελα.

Btw έχω αυτή την αίσθηση ότι κάτι δε πάει καλά με την Yen. Έχω αρχίσει ήδη να έχω θεωρία δικιά μου, αν και τραβηγμένη.

"Η Yen είναι τόσο πολύ drunk with power και έχει κάνει συμφωνία με το Wild Hunt να είναι Ruler αυτού του plane και θέλει την Ciri μόνο και μόνο για τα travel abilitites μεταξύ των κόσμων/παράλληλων σύμπαν. Περιμένω στο τέλος προδοσία και ή να σκοτώσει την Ciri ή τον Gerald"

Κατά τ'άλλα το παιχνίδι είναι απλά το καλύτερο RPG ever made. Και είχα αφήσει το Gwen, τώρα που το ξεκίνησα, άντε βόλτα παντού για να πάρω κάρτες...

3 μέρες σερί απλά ξυπνάω, παίζω Witcher κοιμάμαι, και πάω να δώσω κανά μάθημα. Αύριο δίνω Ναυτικό Δίκαιο, ας λιώσουμε λοιπόν στο Gwen :lol:

Ελπίζω να μην παιχτεί κάτι τέτοιο  :fear: . Γενικά το παιχνίδι είναι τέλειο!

Έκανα το λάθος και πήγα Skellige κατευθείαν και δεν έκανα το quest που βοηθάς τους mage να φύγουν .....Να μην πολυλογώ έγιναν κάποια πράγματα με την Υen στην Skellige και μετά που γύρισα στην Novigrad και έκανα το quest με την Triss την άφησα να φύγει είπα να το παίξω πιστός :P . Αν δεν είχα πάρει αυτό τον δρόμο την Triss θα επέλεγα

Επεξ/σία από Cowboyfromhell
Δημοσ.

Εγώ Triss επέλεξα. Αυτό που έγινε στο 2 απλά ήταν πρωτοπόρο, οπότε δε ξεχνιέται. Η άλλη μου την είπε κιόλας και το παίζει σκληρή. Ρε ουστ! :P

Δημοσ.

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ Gwent κάρτα!!

soB4vi7.png

Υ.Γ. Τις κατουράει όλες!!

Λείπει το special power : instantly kills all snakes in the battlefield. :-D

Jimy δεν τραβά καθολου αυτος ο επεξεργαστης

εγώ με i7 920 και 770 παιζω 60/45 fps με high και δυο τρια medium

Εϊσαι με ανοιχτές τρίχες?

Μου κάνει εντύπωσει γιατί ενώ έχουμε την ίδια κάρτα ,έγω με το 1.03 patch τα είχα όλα ulra εκτος απο τις 2 γνωστές επιλογές σε high χωρίς τρίχες και έτρεχα γύρω στα 50+ fps. Μαζί με το reshade του Κ-putt .

• Moderators
Δημοσ.

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ Gwent κάρτα!!

soB4vi7.png

Υ.Γ. Τις κατουράει όλες!!

Μόνο 10 πόντους; :P

Max = 15 (Geralt, Ciri, δεν θυμάμαι αν άλλη κάρτα έχει 15)

• Like 2
Δημοσ.

Μιας και αναφερατε τις καρτες καπου εχει μια αποστολη να τις βρεις ολες καλα πως ειναι δυνατον να τις βρεις ολες??

Δημοσ.

Μία 7970 έχω, οπότε ξέρω ότι το παιχνίδι θα παίζει locked 30s και δεν το θέλω. Θα περιμένω να βγούν οι νέες κάρτες, να στρώσει και το παιχνίδι με μερικές δεκάδες patches και mods και θα πράξουμε μετά αναλόγως.

Με το preorder από το amazon ήρθε μόνο το παιχνίδι στο κουτί του. Η ζελατίνα δεν σχίστηκε, οπότε δεν ξέρω αν έχει μέσα κάτι έξτρα..

Από πού βγάζεις το συμπέρασμα ότι θα παίζεις locked 30? Εγώ με μια 7950 σίγουρα δε παίζω τόσο χαμηλά πάντως.

Δεν είναι βαρύ το παιχνίδι σαν τα εκτρωματα της ubisoft, ούτε θέλει δυνατό επεξεργαστή όπως για παράδειγμα το GTA

Δημοσ.

Ναί το ξέρω, αλλά αυτό το παιχνίδι θέλω να το παίξω όσο καλύτερα γίνεται.

Ίσως να το παίξω πρώτο Playthrough με την 7970 και μετά με όποια κάρτα κάνω αναβάθμιση........

Μπα. Θα κάνω αναβάθμιση και μετά θα το παίξω :-D :-D :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...