Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το dismantle θα σε βοηθησει ωστε να μην αγοραζεις καποια πραγματα τα οποια ειναι πανακριβα απο smiths.

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θενξ παιδες...δυσκολο το παιχνιδακι ωστοσο...δεν εχω παιξει τα υπολοιπα βεβαια αλλα οπως κ να χει σε μετρια δυσκολια κ μοιαζει παλουκακι...

Δημοσ.

Εμενα πάλι από εκεί που άρχισε δύσκολο έγινε σχετικά μέτριο σε δυσκολία στο Death March μετά από 80 ώρες gameplay. Πιθανότατα απλά συνήθισα τα patterns των εχθρών αλλα ιδιαιτερα προβλήματα δεν έχω.

Πάντως το παιχνίδι είναι έπος, μόλις πήγα στα νησιά και την περίμενα να είναι μικρή περιοχή, καμια σχέση όμως. Σχεδόν τα 3/4 της Velen είναι σε μέγεθος...

Δημοσ.

παντως σε μενα ο 15.5 τα παει χειροτερα...επεσαν τα φπς κ εχουμε κ framedrops ανα τακτα χρονικα διαστηματα

Και εγώ έβαλα το πρωί τους 15.5 και είχα κάποια framedrops τα οποία δεν τα είχα . Συμβαίνουν περισσότερο όταν αρχίζω το παιχνίδι , μετά από κανα  δεκάλεπτο κάπως στρώνει .

Δημοσ.

89 ωρες εφτασα , πρεπει να τελειωνω το main , εχω βγαλει αν οχι ολα τα περισσοτερα secondary + monster contracts... 200 ωρες πως ακριβως φτανει? :P

Δημοσ.

Ρε παίδες δεν ξέρω πως το κάνετε, αλλα είμαι ακόμα ούτε στη μέση και πλησιάζω τις 100 ώρες.

Εκτός κι αν δεν διαβάζετε τίποτα (βιβλία κλπ), κάνετε σκιπ παντού κλπ.

Δημοσ.

Είδε κανείς διαφορά με τους νέους beta της AMD;

Δε με εντυπωσιάζουν..

Επίσης για κάποιο λόγο σε αυτό το παιχνίδι έχω χειρότερη ποιότητα εικόνας μέσω hdmi στη τηλεόραση από ότι στο μόνιτορ και αυτό με προβληματίζει

Δε θυμάμαι αν αυτό μου το έκανε και με τους προηγούμενους οδηγούς γιατί έπαιζα κυρίως στο μόνιτορ

Θα τρεξω και κάνα GTA που το έπαιξα όλο στη τηλεόραση να δω αν είναι γενικευμένο το φαινόμενο άρα είναι θέμα driver

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...