Cowboyfromhell Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Υπάρχει κάποιος να με επιβεβαιώσει πως τα Troll που βρήκα σε μια σπηλιά στην Skellige που έτρωγαν κρεμμύδια , έκλαναν την ώρα της μάχης ή ήταν της φαντασίας μου !??? :D 1
Sakiz105 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Υπάρχει κάποιος να με επιβεβαιώσει πως τα Troll που βρήκα σε μια σπηλιά στην Skellige που έτρωγαν κρεμμύδια , έκλαναν την ώρα της μάχης ή ήταν της φαντασίας μου !??? :D έχουν να κάνουν τα κρεμμύδια 2
Deus ex machina Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Υπάρχει κάποιος να με επιβεβαιώσει πως τα Troll που βρήκα σε μια σπηλιά στην Skellige που έτρωγαν κρεμμύδια , έκλαναν την ώρα της μάχης ή ήταν της φαντασίας μου !??? :D Nope
kirileman Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Χωρίς να έχω παίξει πολύ, ακόμα level 6 είμαι, τί παιχνιδάρα είναι αυτή; 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Είναι, αν και μερικές φορές κάποιοι έχουν όρεξη για μπλα μπλα και κουράζουν. Btw, με το patch 1.04 αύξησαν το αρνητικό Lod Bias κάνοντας την εικόνα ακόμα πιο crisp, οπότε με High Sharpening έχει υπερβολικό crispness, το έριξα στο Low προσωπικά. Και το preset του K-Putt'e αναβαθμίστηκε στην έκδοση 1.3: Επίσης, κάθε φορά που βάζετε ένα νέο patch, το HairWorksMSAA είναι και πάλι στο 8x, πρέπει να το αλλάζετε κάθε φορά. https://sfx.thelazy.net/games/preset/3691/
omghi2u Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 movement/control Παντως ειναι εκνευριστικα κακο ωρες ωρες.
kirileman Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Ακόμα να καταλάβω τί πρέπει να πατήσω για να στρίψει το άλογο εκεί που θέλω. Επίσης καθυστερεί να ξεκινήσει. Έχει θεματάκι εκεί.
Arikado Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 32 Ωρες κ ακομα ειμαι 14 lvl!!! Εχω λιωσει στα quests!
Πέτρος Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Χτεσινή πραγματική ιστορία... Πάει ο lvl 4+ Witcher σε ένα guarded treasure, με "υφάκι"... Πετάγεται το Algoul, Quen, hit (50+ ζημιά + poison), ωραία λέω...τρώω την 1η, ζαλίζομαι, 2 και χαρήκαμε που σας γνωρίσαμε. Αουτς...6+ ώρες, δεν φτάνουν.
ilos Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Στο normal το quen είναι ez mode, δεν νοήται 10ρης witcher να μην κινδυνεύει απο 2 wyvern nests και καπάκι royal wyvern boss fight (25+ mobs). 'Ολα αυτά με ταπεινό εξοπλισμό, απλό draconoid oil, water hag decoction και 0 bombs και potions εκείνη τη στιγμή. Εντάξει μπορεί να μην πέθαναν γρήγορα, αλλά δεν κινδύνεψα και ποτέ tbh. Τα πιο επικίνδυνα mobs είναι μακράν τα high level wraiths αν σε περικυκλώσουν και είσαι low stamina.
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Έφτασα 18 level, τα quests είναι άπειρα. Έφτιαξα και την Feline armor, είμαι κομπλέ για την ώρα.
Heatspreader Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Μερικές ερωτήσεις:1) Έχει Grinding; 2) Τα Quests μοιάζουν με το Skyrim; Θέλω να πω είναι έτσι χαοτικό το παιχνίδι; 3) Έχει δράση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα