qsis Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Αυτός ο catalyst μόνο στο project cars κάνει ουσιαστική δουλειά από ότι φαίνεται για το witcher μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε επόμενο, αν και απο την αρχή το παιχνίδι μια χαρά πάει δεδομένων μάλιστα και των γραφικών του που σε open world είναι ότι καλύτερο υπάρχει (και εννοώ πραγματικό open world, όχι unity που είναι απλά μια σχετικά μεγάλη περιοχή) Όσο για το θέμα με τη ποιότητα εικόνας στη τηλεόραση που σχολιαζω πιο πίσω τελικά μου έφταιγε το sharpness που το είχα τέρμα. Στη τηλεόραση φαινόταν χάλια ενώ στο μόνιτορ ήταν οκ, απλά το έριξα και είναι μια χαρά τώρα 1
imitheos Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Με λίγα λόγια: Το Wild Hunt είναι Elves από παράλληλο σύμπαν και θέλουν να ελευθερώσουν τα αδέρφια τους + κάτι άλλο που θα το καταλάβετε in game. Γενικά υποτίθεται ότι Humans, Nonhumans & Monsters ξεράστηκαν σε αυτό το σύμπαν από άλλα παράλληλα και γενικά υπάρχει ακόμα και hint ότι Humans & Nonhumans είναι στην ουσία όλοι Humans από διαφορετικά timeline. Ναι το κατάλαβα αυτό με τα σύμπαντα και ότι κάποια στιγμή όλα τα planes τα τρώει το ψύχος (όπως στο 1 με το όνειρο του grandmaster) και καταστρέφονται. Αν δεν κάνω λάθος, ο Eredin για αυτό το λόγο θέλει την Ciri. Μπορεί να ανοίγει μόνος του πύλες με τους navigators για λίγα άτομα αλλά την χρειάζεται για να μπορέσει να φέρει μαζικά όλο το λαό σε αυτό το plane γιατί το δικό τους θα καταστραφεί ή κάτι τέτοιο. Απλά μου φάνηκε παράξενο που είναι τόσο muscled πιο πολύ και από τον Letho Επεξ/σία 30 Μαΐου 2015 από imitheos
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 The Witcher 3 No XP Glitch Fix Coming On June 1st 1
liakinen Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Ναι το κατάλαβα αυτό με τα σύμπαντα και ότι κάποια στιγμή όλα τα planes τα τρώει το ψύχος (όπως στο 1 με το όνειρο του grandmaster) και καταστρέφονται. Αν δεν κάνω λάθος, ο Eredin για αυτό το λόγο θέλει την Ciri. Μπορεί να ανοίγει μόνος του πύλες με τους navigators για λίγα άτομα αλλά την χρειάζεται για να μπορέσει να φέρει μαζικά όλο το λαό σε αυτό το plane γιατί το δικό τους θα καταστραφεί ή κάτι τέτοιο. Απλά μου φάνηκε παράξενο που είναι τόσο muscled πιο πολύ και από τον Letho Βάζουμε spoilers για το παραμικρό στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Αυτοί οι Πολωνοί..Σε όλα τα cutscenes σχεδόν, ζουμάρουν εκεί που υπάρχουν τα low-res textures..Λες και το κάνουν επίτηδες.. Και σε αυτό το cutscene κάνει ακόμα πιο κοντινό ζουμ σε κάποια φάση από αυτό που δείχνει η φώτο:
Heatspreader Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 1) Όχι, απλά τρέξιμο για να βρεις (αν θες) τα Witcher Gear Plans (Feline,Griffin,Bear) 2) Μοιάζουν απλά, τα Secondary Quests του Witcher 3 είναι όσο ενδιαφέροντα ήταν του Skyrim το Main Plot Line. Καταλαβαίνεις για πόσο επικούρα. 3) Ναι. Είδες κανά review στο youtube? Θα βοηθήσει πολύ περισσότερο από να σου πούμε εμείς σε 5-10 γραμμές. Το Skyrim έχεις για top rpg? Αν ναι, υπάρχει μια μακρά λίστα για να ξεκινήσεις να παίζεις. ------------------------------------------------------------- Σημαντικό πράγμα που ΠΡΕΠΕΙ να τσεκάρετε, την πάτησα 2 φορές. Όταν craftάρετε Witcher Gear και το κάνετε upgrade κοιτάτε στο upgrade το LvL Req. Έκανα το Feline Armor μου Superior και τώρα μέχρι να πάω 26 (είμαι 25 και 3/4) κυκλοφορώ με ότι να'ναι armor. To έπαθα και με τα swords αλλά ευτυχώς είχα back up... Και η ώρα των Spoilers. Δυνατό Secondary Quest Spoiler με hints (αν και προσπάθησα να κρύψω λόγια) για το Main Quest. Με το Secondary Quest (Line?) που σου ξεκινάει ο Dijkstra με το assassination plot ενάντια στον Radovid (που εννοείται ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΩΦΗΣΕΙ) έχει προχωρήσει κανείς αρκετά; Εγώ το πήγα μέχρι εκεί που βρίσκεις τα trolls που θέλουν παπούτσια και το quest έγινε completed. Δεν άνοιξε κάποιο καινούριο ακόμα, λογικά ή θα πρέπει να ξεκινήσω τα Secondary Quests του Roche που τον έχω χεσμένο ή θα πρέπει να κάνω advance το main που το έχω αφήσει να μαζέψω λαό για ξύλο στο Δεν-Λέω-Όνομα-Μέρος αφού πάω σε ένα συγκεκριμένο νησί να βρω ένα άτομο. Δεν μου άρεσε το Skyrim, γι' αυτό ρωτάω. Με τα RPG δεν τα πηγαίνω πολύ καλά, αλλά αν υπάρχει δράση κάτι γίνεται. Με φοβίζει μην χαθώ και δεν ξέρω που να πηγαίνω.
Arikado Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Οταν κανεις quests μικροτερα απο το lvl σου πχ εισαι 14 και το quest ειναι για 7-8 δεν παιρνεις XP?
Silverage Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Ναι το κατάλαβα αυτό με τα σύμπαντα και ότι κάποια στιγμή όλα τα planes τα τρώει το ψύχος...... Μας γάμησες...
Heatspreader Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Είναι ενθαρρυντικό πάντως που δεν υπάρχει κουβέντα για τα τεχνικά ζητήματα του παιχνιδιού.
qsis Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Είναι ενθαρρυντικό πάντως που δεν υπάρχει κουβέντα για τα τεχνικά ζητήματα του παιχνιδιού. Όχι είναι καλό από τη μάνα του μικρά bugs Εμένα μου αρέσει πολύ πάντως πέρα από τον ανοικτό κόσμο και το gameplay που έχει δράση για RPG , ο τρόπος που γίνεται η αφήγηση της ιστορίας και όλων αυτά που εξελίσσονται γύρω σου Είναι σα να παρακολουθείς ταινία αν βάλεις και τα όμορφα γραφικά Επίσης είναι πολύ ωραίο που έχουν δώσει προσοχή στη λεπτομέρεια σε όλα τα side quests σε σχέση με κάθε RPG που έχω παίξει και μάλιστα παίζοντας τα μαθαίνεις περισσότερα για το κόσμο γύρω σου, όλα συνδέονται μεταξύ τους. Πρόκειται για σπουδαίο τίτλο που άξιζε και αναμονή και αγορά. Η γκρίνια για το υποτιθέμενο downgrade των γραφικών μου περνάει αδιάφορη Στο μόνο που έχω λίγο θέμα είναι στο χειρισμό που καλό θα ήταν να τον είχαν προσέξει περισσότερο Πάντως αυτό θα είναι το καλύτερο παιχνίδι του '15 οπότε ας κοιτάξουμε να το ευχαριστηθούμε 1
Heatspreader Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Το κατεβάζω DRM Free να δω αν μου αρέσει και αν ναι θα το χτυπήσω.22€ είναι ήδη καλή τιμή αν πρόκειται για τόσο μεγάλο τίτλο.
SlackulatoR Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Οταν κανεις quests μικροτερα απο το lvl σου πχ εισαι 14 και το quest ειναι για 7-8 δεν παιρνεις XP? http://guides.gamepressure.com/thewitcher3/guide.asp?ID=30773 1
qsis Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Το κατεβάζω DRM Free να δω αν μου αρέσει και αν ναι θα το χτυπήσω. 22€ είναι ήδη καλή τιμή αν πρόκειται για τόσο μεγάλο τίτλο. Και τα 50 είναι καλή τιμή για αυτό το παιχνίδι imho
zeniath Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Έχω κάνει fail 4 Secondary quests χωρίς να το θέλω και εκνευρίζομαι... Και το ένα είχε σχέση με την Yen και τώρα το πείρα χαμπάρι... 1
Sakiz105 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Αυτοί οι Πολωνοί..Σε όλα τα cutscenes σχεδόν, ζουμάρουν εκεί που υπάρχουν τα low-res textures..Λες και το κάνουν επίτηδες.. Και σε αυτό το cutscene κάνει ακόμα πιο κοντινό ζουμ σε κάποια φάση από αυτό που δείχνει η φώτο: εκπληκτική η ομοιότητα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα