Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ είμαι 30 και θα 'μουν σίγουρα 32-33 αν δεν υπήρχε το XP bug, anyway, σήμερα θα φτιάξω τα Mastercrafted Feline Swords να πέφτει πετσόκομμα και όταν πάω 31 και την armor. Τα μόνα side quests που δεν έχω κάνει είναι αυτά με τις κάρτες, και δεν ξέρω αν υπάρχουν και άλλα quests στα ερωτηματικά..

Δημοσ.

Εγώ είμαι 30 και θα 'μουν σίγουρα 32-33 αν δεν υπήρχε το XP bug, anyway, σήμερα θα φτιάξω τα Mastercrafted Feline Swords να πέφτει πετσόκομμα και όταν πάω 31 και την armor. Τα μόνα side quests που δεν έχω κάνει είναι αυτά με τις κάρτες, και δεν ξέρω αν υπάρχουν και άλλα quests στα ερωτηματικά..

Υπάρχουν κάποια.

Εγώ είμαι 24 και τα lvl του quest ειναι 17. Απο xp δεν παίρνω τίποτα. Κάνω τα quest lvl 34 για να πω ότι παιρνω κάτι σκοτώνοντας τα τέρατα.

• Like 1
Δημοσ.

Μαμώ το κερατό μου !! Εν τω μεταξύ δε μπορώ να μιλήσω σε 2 NPCs που έχουνε quest. Μια χωριάτισσα στο σπίτι της λίγο έξω από το Oxenfurt και σε ενα ιερέα στη Skellige

Δημοσ.

Καλά μιλάτε για bugs εδώ ; Μάλλον δεν έχετε παίξει το Witcher 1, ακόμα και η EE τέρμα patch-αρισμένη και ήταν τίγκα στα bugged quests.

2007 vs 2015

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...