Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

το crossbow πως το χρησιμοποιω? δε βρισκω κατι στα key bindings ..

Το βάζεις στον χαρακτήρα σου και μετά με πατημένο το Tab (ή όποιο κουμπί στο gamepad ανοίγει το command wheel), διαλέγεις τo crossbow στην μέση του κάτω ημικυκλίου.

Μετά το χρησιμοποιείς με το μεσαίο κουμπί (ή όποιο κουμπί έχεις για βόμβες, κλπ στο gamepad)

Επισκέπτης
Δημοσ.

δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το difficulty (το παίζω στο νορμαλ) αλλά και οι  βομβες και το xbow με ένα απλό πάτημα στο μεσαίο ρίχνει μόνος του με auto aim και καθάρισες. Και το ανακάλυψα πρόσφατα, όχι που καθόμουν και ζόριζα να κανω manual aim.

Απλά το λέω, αυτό και το double direction tap για dodge, δεν ήταν πολύ ξεκάθαρα.

Δημοσ.

Καλά η αποστολή της Ciri στο Novigrad που είναι άπειρο το spawn με διασκέδασε απίστευτα, το final boss της Ciri ποιος είναι, Celebrimbor? :D

Το τουρνουά gwent το έβγαλε κανένας, η τύπισσα δεν νικιέται με τίποτα...4 retry έκανα και μπα, παίζει να έχει καμια 8 hero cards και 4 spies...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Skull, dem spoiler tags. :P

Το τουρνουά το άφησα, μέχρι να πάρω deck φουλ από spies και το κωλόπουλο (βαριέμαι να βρω τώρα το όνομά του).

Φυσικά, έχω δει τουλάχιστον 1 troll να λέει "Gwent is so easy, I've never lost a match. Had no problem with the tournament".

Yep...standard. :P

Τελικά τι έγινε, τερμάτισες;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μακράν η καλύτερη τράπουλα είναι τα τέρατα!! Η τύπισσα με νίκησε την 1η, γιατί δεν είχα καλό φύλο. Μετά την αύτωσα :P

Πάει.... Δεν έχει πατσ σήμερα :(

Επεξ/σία από RPDrummer
  • Like 1
Δημοσ.

Είμαι level 19, τελειωσα όλα κοντά στο level μου και παίζουν πολλοί πίνακες με sides, τώρα παο στα νησιά. 100+ ώρες :D αλλα ξες, always walking no ft ;)

p.s. για το last post τι λες? δεν έκανα κάτι spoiler νομίζω...

• Moderators
Δημοσ.

Είμαι level 19, τελειωσα όλα κοντά στο level μου και παίζουν πολλοί πίνακες με sides, τώρα παο στα νησιά. 100+ ώρες :D αλλα ξες, always walking no ft ;)

p.s. για το last post τι λες? δεν έκανα κάτι spoiler νομίζω...

Edit: Άκυρο. Ρωτάς κανονικά για το final boss, nm. :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...