Πέτρος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) To σημερινό DLC μήπως σας χάλασε το SweetFX/game.exe combo? Αναβάθμισα, τα πέρασα και όταν ξεκίνησε το παίγνιο δεν μου φόρτωσε το preset (Κ-putte). Πήγα το ξαναπέρασα (patcharontaς πάλι το .exe) και τώρα δεν μου ξεκινά το παιγνίδι! Υ??? Help! edit: Με repair το game από GOG παίζω. Το Sweet όμως μας άφησε. Δεν καταλαβαίνω. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2015 από Πέτρος
RPDrummer Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Εγώ μια χαρα παίζω με το sweet fx Σπόιλερ για μια σκηνή στο κάστρο των Witchers : Έκλαψα πραγματικά εκεί που τα τσούξαμε και θέλαμε να φέρουμε μάγισσες απο το megascope και λέει ο Lambert <Δε φαινόμαστε για μάγισσες. Ας βάλουμε τα ρουχα της Yen>> χαχαχα 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Να φανταστώ το game δεν τελειώνει στα Skellige Islands έτσι?! Ξαναγυρνάς πίσω, όχι τίποτα αλλα έχω αφήσει πολλά...Επίσης βρίσκω atm λίγο χαζό που δώσαν την επιλογή να πας με την Triss από τόσο νωρίς χωρίς καν να έχεις γνωρίσει την Yen που στην τελική δεν έχεις ιδέα γιατί δεν υπήρχε στα προηγούμενα games και ελπίζω προς το τέλος να μπορείς να αναθεωρήσεις κάποιες επιλογές.
RPDrummer Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Πραγματικά είμαι lvl 25, έχω κάνει όλα τα side quests (εντάξει έχουνε μείνει 2-3 λόγω bug) και κοντεύω να το τερματίσω. Το bug με το exp μου κόστισε πολύ !
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Επίσης βρίσκω atm λίγο χαζό που δώσαν την επιλογή να πας με την Triss από τόσο νωρίς χωρίς καν να έχεις γνωρίσει την Yen που στην τελική δεν έχεις ιδέα γιατί δεν υπήρχε στα προηγούμενα games και ελπίζω προς το τέλος να μπορείς να αναθεωρήσεις κάποιες επιλογές. Αφού σου λέει η Yen ότι "ε, αφού θα με έβρισκες εσύ" "But we were on a break!!!" αλλά είχες αμνησία. 1
Arikado Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Εγω εχω 40 ωρες παιχνιδιου και ακομα δν εκανα quest στα SKellige Islands.Περιμενω να βγει το patch μπας και σωθω με το XP και λοιπα bugs.....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Αφού σου λέει η Yen ότι "ε, αφού θα με έβρισκες εσύ" "But we were on a break!!!" αλλά είχες αμνησία. 2nd favorite after "my sandwich?!?!!?!"
MultiDoc Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 τα σημερινά DLC Nilfgardian Armor και Elite CrossBow που τα βρίσκουμε ?
RPDrummer Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Στον merchant απέναντι από τον νάνο blacksmith στο Crow Perch το patch 1.05 ποτε κυκλοφορει; Τι να πω...Η αυριανή μέρα είναι αργία για τους Πολωνούς. Άρα ή από Παρασκευή ή από βδομάδα. Μάλλον το 2ο, αφού δεν έχουν ανακοινώσει κάτι.
SlackulatoR Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Πάντως λάθος τους που δεν έβγαλαν το xp bug σε fix μόνο του, τι θα πει θέλαμε να το συμπεριλάβουμε στην λίστα με τις μεγάλες αλλαγές;
RPDrummer Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Ναι ρε φιλε τώρα έχουμε μείνει με το π.... στο χέρι
Sakiz105 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Πάντως λάθος τους που δεν έβγαλαν το xp bug σε fix μόνο του, τι θα πει θέλαμε να το συμπεριλάβουμε στην λίστα με τις μεγάλες αλλαγές; Επειδή χωρίς αυτό θα ήταν μικρή η λίστα
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Τα trophies γιατί δίνουν τα ίδια μάπα stats?! Εγώ ακόμα με το πρώτο κυκλοφορώ που είναι το μονο διαφορετικό που έχω βρει μέχρι στιγμής, dismemberment ftw!
Arikado Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Καποια απο αυτα σου δινου 5% παραπανω xp αλλα δυστηχως μπορεις να φορας μονο ενα trophy.υπαρχει καποιο item που να σου δινει παραπανω? Πχ10%???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα