Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To σημερινό DLC μήπως σας χάλασε το SweetFX/game.exe combo?

Αναβάθμισα, τα πέρασα και όταν ξεκίνησε το παίγνιο δεν μου φόρτωσε το preset (Κ-putte).

Πήγα το ξαναπέρασα (patcharontaς πάλι το .exe) και τώρα δεν μου ξεκινά το παιγνίδι!

Υ???

Help!

edit: Με repair το game από GOG παίζω. Το Sweet όμως μας άφησε.

Δεν καταλαβαίνω.

Επεξ/σία από Πέτρος
  • Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ μια χαρα παίζω με το sweet fx 

Σπόιλερ για μια σκηνή στο κάστρο των Witchers :

Έκλαψα πραγματικά εκεί που τα τσούξαμε και θέλαμε να φέρουμε μάγισσες απο το megascope και λέει ο Lambert <Δε φαινόμαστε για μάγισσες. Ας βάλουμε τα ρουχα της Yen>> χαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

Να φανταστώ το game δεν τελειώνει στα Skellige Islands έτσι?! Ξαναγυρνάς πίσω, όχι τίποτα αλλα έχω αφήσει πολλά...

Επίσης βρίσκω atm λίγο χαζό που δώσαν την επιλογή να πας

με την Triss από τόσο νωρίς χωρίς καν να έχεις γνωρίσει την Yen που στην τελική δεν έχεις ιδέα γιατί δεν υπήρχε στα προηγούμενα games

και ελπίζω προς το τέλος να μπορείς να αναθεωρήσεις κάποιες επιλογές.

Δημοσ.

Πραγματικά είμαι lvl 25, έχω κάνει όλα τα side quests (εντάξει έχουνε μείνει 2-3 λόγω bug) και κοντεύω να το τερματίσω. Το bug με το exp μου κόστισε πολύ ! 

• Moderators
Δημοσ.

Επίσης βρίσκω atm λίγο χαζό που δώσαν την επιλογή να πας

με την Triss από τόσο νωρίς χωρίς καν να έχεις γνωρίσει την Yen που στην τελική δεν έχεις ιδέα γιατί δεν υπήρχε στα προηγούμενα games

και ελπίζω προς το τέλος να μπορείς να αναθεωρήσεις κάποιες επιλογές.

Αφού σου λέει η Yen ότι "ε, αφού θα με έβρισκες εσύ"

"But we were on a break!!!" αλλά είχες αμνησία. :P

• Like 1
Δημοσ.

Εγω εχω 40 ωρες παιχνιδιου και ακομα δν εκανα quest στα SKellige Islands.Περιμενω να βγει το patch μπας και σωθω με το XP και λοιπα bugs.....

• Super Moderators
Δημοσ.

Αφού σου λέει η Yen ότι "ε, αφού θα με έβρισκες εσύ"

"But we were on a break!!!" αλλά είχες αμνησία. :P

2nd favorite after "my sandwich?!?!!?!"

Δημοσ.

Στον merchant απέναντι από τον νάνο blacksmith στο Crow Perch

το patch 1.05 ποτε κυκλοφορει;

Τι να πω...Η αυριανή μέρα είναι αργία για τους Πολωνούς. Άρα ή από Παρασκευή ή από βδομάδα. Μάλλον το 2ο, αφού δεν έχουν ανακοινώσει κάτι.

Δημοσ.

Πάντως λάθος τους που δεν έβγαλαν το xp bug σε fix μόνο του, τι θα πει θέλαμε να το συμπεριλάβουμε στην λίστα με τις μεγάλες αλλαγές;

Δημοσ.

Πάντως λάθος τους που δεν έβγαλαν το xp bug σε fix μόνο του, τι θα πει θέλαμε να το συμπεριλάβουμε στην λίστα με τις μεγάλες αλλαγές;

Επειδή χωρίς αυτό θα ήταν μικρή η λίστα

Δημοσ.

Τα trophies γιατί δίνουν τα ίδια μάπα stats?! Εγώ ακόμα με το πρώτο κυκλοφορώ που είναι το μονο διαφορετικό που έχω βρει μέχρι στιγμής, dismemberment ftw!

Δημοσ.

Καποια απο αυτα σου δινου 5% παραπανω xp αλλα δυστηχως μπορεις να φορας μονο ενα trophy.υπαρχει καποιο item που να σου δινει παραπανω? Πχ10%???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...