Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To σημερινό DLC μήπως σας χάλασε το SweetFX/game.exe combo?

Αναβάθμισα, τα πέρασα και όταν ξεκίνησε το παίγνιο δεν μου φόρτωσε το preset (Κ-putte).

Πήγα το ξαναπέρασα (patcharontaς πάλι το .exe) και τώρα δεν μου ξεκινά το παιγνίδι!

Υ???

Help!

edit: Με repair το game από GOG παίζω. Το Sweet όμως μας άφησε.

Δεν καταλαβαίνω.

Σβήσε το d3d11.dll από το folder του παιχνιδιού και ξαναπέρνα το dxgi.dll από το reshade

• Like 1
  • Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα trophies γιατί δίνουν τα ίδια μάπα stats?! Εγώ ακόμα με το πρώτο κυκλοφορώ που είναι το μονο διαφορετικό που έχω βρει μέχρι στιγμής, dismemberment ftw!

Αυτό είναι όντως τραγικό..

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχει tearing αυτό το game ; σε 60hz monitor off στο game και στο CP το vsync και 35 fps lock από riva δεν βλέπω τίποτα. Άντε λίγο στα cutscenes αλλά σιγά τα αβγά.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αυτό είναι όντως τραγικό..

Τα πουλάτε η τα κρατάτε inventory? έχω γεμίσει με trophies.

Δημοσ.

Έχω πουλήσει κάμποσα, αυτά όπως είπε και ο {TDi}Dj2k..infc, θα έπρεπε να έχει ένα δικό του σπίτι του ο Geralt και να μπορείς να τα έχεις όλα μαζεμένα σε έναν τοίχο και στο άλογο όποιο ήθελες. Πάντως το content για την ώρα είναι μικρό, δηλαδή πάνω από 40 level δεν νομίζω να έχει πάει κανείς με τα όσα έχει αυτή τη στιγμή το παιχνίδι..

Επισκέπτης
Δημοσ.

In DLC we trust. Μπορεί να ρίξουν πράγμα στα επόμενα paid ομως. τα free αντε αν δώσουν καμιά καδένα και κανα wifebeater φανελάκι. 

Και το miners quest

πρέπει να μου πήρε και 10 δευτερόλεπτα :P

εγώ έχω κολλήσει στα 22 και με προχωρημένο αρκετά το main απο ότι κατάλαβα. και να πω την αλήθεια μου, να πηγαίνω βαρκάδα μέχρι την μέση του ωκεανού για να πάρω ένα σεντούκι με low lvl gear, η ακόμα και με gear Που ξέρω οτι θα αλλάξω due to witcher gear, ε το βαριέμαι λίγο :P

• Moderators
Δημοσ.

Τα πουλάτε η τα κρατάτε inventory? έχω γεμίσει με trophies.

Τα πούλαγα όλα, εκτός του wyvern που κράταγα, γιατί ήταν από τα πιο cool να έχω να κρέμεται από την Roach. ^_^

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω βρει 4 σπηλιές που μέσα δε μπορείς να προχωρήσεις. Έχει τοίχους ενώ βλέπεις στο χάρτη όταν μέσα από τον τοίχο υπάρχει δρόμος, άρα κάπως μέσω αποστολής θα μπορέσεις να πας, αλλά πότε ;; 

Σπόιλερ στο main quest που είμαι :

The Isle Of Mists

Τα πούλαγα όλα, εκτός του wyvern που κράταγα, γιατί ήταν από τα πιο cool να έχω να κρέμεται από την Roach. ^_^

Άμα δοκιμάσεις όμως να το πουλήσεις δε θα μπορείς, επειδή είναι παλιό trophy

Δημοσ.

Το Witcher gear θα μπορούσαν να το είχαν φτιάξει πολύ καλύτερο, τώρα έχεις mastercrafted gear και δείχνει λες και είσαι low level, δεν δείχνει το power που βλέπεις στον char όταν είναι ντυμένος στο WoW ας πούμε.

Δημοσ.

το witcher gear ΔΕΝ ειναι το καλυτερο armor που υπαρχει στο παιχνιδι . Στα 36 λεβελ που ειμαι υπαρχουν και καλυτερα απο αυτα και το προτιμω ετσι καθως θα καθηστουσε οποιοδηποτε armor περα απο του πρωτου αχρηστο.Guys το παιχνιδι δεν ειναι mmo . Οι developers ηταν ξεκαθαροι θα χρειστουν 100-150 ωρες για να το τελειωσουμε τελειως απο εκει και μετα δεν εχει κατι αλλο . Για παραπανω περιεχομενο περιμενουμε dlc / expansions και mods

Δημοσ.

το witcher gear ΔΕΝ ειναι το καλυτερο armor που υπαρχει στο παιχνιδι . Στα 36 λεβελ που ειμαι υπαρχουν και καλυτερα απο αυτα και το προτιμω ετσι καθως θα καθηστουσε οποιοδηποτε armor περα απο του πρωτου αχρηστο.

Πως πήγες 36 ρε άρχοντα ;;

Εγώ τελειώνω και ακόμα 25 είμαι. Έχω κάνει όλα τα Side quests, Witcher Contracts

Δημοσ.

το witcher gear ΔΕΝ ειναι το καλυτερο armor που υπαρχει στο παιχνιδι . Στα 36 λεβελ που ειμαι υπαρχουν και καλυτερα απο αυτα και το προτιμω ετσι καθως θα καθηστουσε οποιοδηποτε armor περα απο του πρωτου αχρηστο.Guys το παιχνιδι δεν ειναι mmo . Οι developers ηταν ξεκαθαροι θα χρειστουν 100-150 ωρες για να το τελειωσουμε τελειως απο εκει και μετα δεν εχει κατι αλλο . Για παραπανω περιεχομενο περιμενουμε dlc / expansions και mods

Δεν χρειάζεται να 'ναι ΜΜΟ για να έχει γαμάτες εμφανίσεις στα gear στα υψηλά levels. Το αρχικό armor του Geralt είναι το πιο όμορφο και είναι το αρχικό..

Πως πήγες 36 ρε άρχοντα ;;

Εγώ τελειώνω και ακόμα 25 είμαι. Έχω κάνει όλα τα Side quests, Witcher Contracts

Και 'γω όταν τέλειωσαν τα side quests(Όχι αυτά με τις κάρτες) συν τα Contracts ήμουν 25 και τώρα με το main έφτασα 30 και κοντεύω να τελειώσω, δεν ξέρω πόσο θα φτάσω. Πάντως αν δεν υπήρχε το XP bug θα 'μουν σίγουρα 32-33.

• Moderators
Δημοσ.

το witcher gear ΔΕΝ ειναι το καλυτερο armor που υπαρχει στο παιχνιδι .

Ίσως τα relic armors να είναι τα καλύτερα για συγκεκριμένους τομείς, αλλά και τα witcher gear είναι καλύτερα για...witching. ;)

Δεν βρήκα κάτι που να με κάνει να βγάλω την Mastercrafted Griffin από πάνω μου. Δεν έχω κοιτάξει και αν παίρνεις set bonus (δεν εννοώ του αντίστοιχου skill).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...