RPDrummer Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Κάτσε ρε παίδες δηλαδή εξερευνήσατε και όλα τα unknown location στο χάρτη? Εγώ ναι. Στη skellige τα ερωτηματικά στη θάλασσα είναι απολύτως άχρηστα. Μόνο αυτά που ειναι πάνω σε γη είναι οι θησαυροί.
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Weeper Relic Silver Sword(Lvl 31) Longclaw Relic Steel Sword(Lvl 37) Black Unicorn Relic Steel Sword(Lvl 46) Harpy Relic Silver Sword(Lvl 37) Blood Sword Relic Silver Sword(Lvl 38) ''Αυτό πρέπει να 'ναι και το δυνατότερο Silver στο παιχνίδι''. Αυτά είναι από τα καλύτερα διαβάζω. Το θέμα είναι, 47 level πως διάολο θα πας χωρίς trainer ; 1
Oroku Saki Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Weeper Relic Silver Sword(Lvl 31) Longclaw Relic Steel Sword(Lvl 37) Black Unicorn Relic Steel Sword(Lvl 46) Harpy Relic Silver Sword(Lvl 37) Blood Sword Relic Silver Sword(Lvl 38) ''Αυτό πρέπει να 'ναι και το δυνατότερο Silver στο παιχνίδι''. Αυτά είναι από τα καλύτερα διαβάζω. Το θέμα είναι, 47 level πως διάολο θα πας χωρίς trainer ; Για 47 levwl θα πρεπει να κανεις ολα τα side quests και witcher contracts και φυσικα ολο το main quest Αυτα τα σπαθια τα αγοραζουμε αφου φτασουμε στο αντιστοιχο level η τα παιρνεις απο εχθρους level 31+ αφου τους σκοτωσεις?
noFEARgr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 προσωπικα δεν ειχα καποιο xp bug γιαυτο εφτασα 36 λεβελ. στα νησια εχω ακομα αρκετα πραγματα να βρω. επισης μην πηγαινετε μονο στα ερωτηματικα τα καλυτερα υπαρχουν εκει που δεν εχει καποιο σημαδι στο χαρτη εντωμεταξυ εχω βρει ενα arci griffin level 48 σε ενα απο τα μικρα νησακια αναρωτιεμαι πως θα το φαω και με τι loot θα εχει
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Τελικά το καλύτερα θα ήταν αν προχωρούσα κανονικά και δεν έκανα outlevel τα quests. εδώ λένε για NG+ και παραθέτουν αυτό.
Daemonos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Οι πόλεις θα έπρεπε να είναι πιο crowded η μου φαίνεται?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Υπάρχουν δυο traders που αγοράζουν τα trophies και αλλα shit full price. Το πρώτο armor πάντως όντως Psycho μέχρι στιγμής είναι το πιο ωραίο. Γενικά το armor makes a bit nonsense όταν το light έχει καλύτερο protection από medium...και εγώ πάντως πιο πολύ με Relics παίζω παρα Witcher gear, ειδικά από τότε που βρήκα το "Anathema" δεν το έχω αφήσει
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Witcher gear for the win. Γιατί ...είμαι witcher. Αλλά ναι, θα προτιμούσα κι εγώ σωστό Wolf set. Μακάρι σε DLC. 3
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Θέλω να δω τουμπανιάρικα shoulders και γενικά το armor να δείχνει high level. 1
Mirkas7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 εχω μια σημαντικη ερωτηση σχετικα με το witcher 3,με αυτα τα specs το σηκωνει το witcher σε medium settings? AMD CPU A8 6600K Black Edition 3.9GHz 2x 4GB RAM DDR3 / 1600Mhz AMD Radeon HD 8570D integrated - DirectX 11, Pixel Shader 5.0
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Θέλω να δω τουμπανιάρικα shoulders και γενικά το armor να δείχνει high level. Witcher είσαι, όχι (World of Warcraft) iππότης. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Καλά δεν εννοώ να δείχνει σαν tauren warrior, αλλά να δείχνει λίγο...πιο επιβλητικός Btw, έχει βγει mod που φτιάχνει το θέμα με το XP: http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/119/?
Prospector8 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Πω σκαλωμα απογευματιατικα! Αη καντ μπι δε ονλι ουαν! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα