Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτσε ρε παίδες δηλαδή εξερευνήσατε και όλα τα unknown location στο χάρτη? 

Εγώ ναι. Στη skellige τα ερωτηματικά στη θάλασσα είναι απολύτως άχρηστα. Μόνο αυτά που ειναι πάνω σε γη είναι οι θησαυροί.

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Weeper Relic Silver Sword(Lvl 31)

Longclaw Relic Steel Sword(Lvl 37)

Black Unicorn Relic Steel Sword(Lvl 46)

Harpy Relic Silver Sword(Lvl 37)

Blood Sword Relic Silver Sword(Lvl 38) ''Αυτό πρέπει να 'ναι και το δυνατότερο Silver στο παιχνίδι''.

Αυτά είναι από τα καλύτερα διαβάζω. Το θέμα είναι, 47 level πως διάολο θα πας χωρίς trainer ;

• Like 1
Δημοσ.

Weeper Relic Silver Sword(Lvl 31)

Longclaw Relic Steel Sword(Lvl 37)

Black Unicorn Relic Steel Sword(Lvl 46)

Harpy Relic Silver Sword(Lvl 37)

Blood Sword Relic Silver Sword(Lvl 38) ''Αυτό πρέπει να 'ναι και το δυνατότερο Silver στο παιχνίδι''.

Αυτά είναι από τα καλύτερα διαβάζω. Το θέμα είναι, 47 level πως διάολο θα πας χωρίς trainer ;

Για 47 levwl θα πρεπει να κανεις ολα τα side quests και witcher contracts και φυσικα ολο το main quest

Αυτα τα σπαθια τα αγοραζουμε αφου φτασουμε στο αντιστοιχο level η τα παιρνεις απο εχθρους level 31+ αφου τους σκοτωσεις?

Δημοσ.

προσωπικα δεν ειχα καποιο xp bug γιαυτο εφτασα 36 λεβελ. στα νησια εχω ακομα αρκετα πραγματα να βρω. επισης μην πηγαινετε μονο στα ερωτηματικα τα καλυτερα υπαρχουν εκει που δεν εχει καποιο σημαδι στο χαρτη ;) εντωμεταξυ εχω βρει ενα arci griffin level 48 σε ενα απο τα μικρα νησακια αναρωτιεμαι πως θα το φαω και με τι loot θα εχει 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τελικά το καλύτερα θα ήταν αν προχωρούσα κανονικά και δεν έκανα outlevel τα quests. 

εδώ λένε για NG+ και παραθέτουν αυτό.

Δημοσ.

Υπάρχουν δυο traders που αγοράζουν τα trophies και αλλα shit full price. Το πρώτο armor πάντως όντως Psycho μέχρι στιγμής είναι το πιο ωραίο. Γενικά το armor makes a bit nonsense όταν το light έχει καλύτερο protection από medium...και εγώ πάντως πιο πολύ με Relics παίζω παρα Witcher gear, ειδικά από τότε που βρήκα το "Anathema" δεν το έχω αφήσει :D

Δημοσ.

εχω μια σημαντικη ερωτηση σχετικα με το witcher 3,με αυτα τα specs το σηκωνει το witcher σε medium settings?

AMD CPU A8 6600K Black Edition 3.9GHz

2x  4GB  RAM DDR3 / 1600Mhz

AMD Radeon HD 8570D integrated - DirectX 11, Pixel Shader 5.0

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...