Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το θέμα είναι να κανεις υπομονή να βγει και το δεύτερο ώστε να το ξαναπαίξεις από την αρχή :P λογικά τα expansions θα είναι για level 30 και μετά φαντάζομαι έτσι?

Ναι, level 30+

http://www.pcgamer.com/the-witcher-3-expansion-hearts-of-stone-starts-at-level-30/

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις πήγα στον πρώτο σοβαρό χάρτη (Velen) και μου έπεσε το σαγόνι από το μέγεθός του.

Εντωμεταξύ έχω εκπλαγεί ευχάριστα από το performance του παιχνιδιού. Αν θυμάμαι καλά όταν πρωτοβγήκε υπήρχαν θέματα.

Το παιχνίδι τρέχει καταπληκτικά.

• Like 4
Δημοσ.

Λοιπόν μόλις το τελείωσα 2ή φορα στο newgame+ στο πιο δύσκολο επίπεδο. 2 σχόλια:

1)Είναι όντως δύσκολο με τον παραπάνω συνδυασμό

2)Ειμαι τραγικός γιατι κατάφερα να εχω το ιδιο "κύριο" τελος :P

Ενταξει τα υπόλοιπα ειχαν διάφορα...οπως δηλ οτι Dikjstra εγινε εν μερη βασιλιάς και πηρε πίσω τον Βορρά, ο Emmyr ηττήθηκε και αργοτερα ψόφησε, Hjalmar εκανε raids καθε ανοιξη κα έσφαζε κοσμο στο Nilfgaard και ο Gerald έμεινε με το πουλι στο χερι. Την 1ή φορα το Nilfgaard τα σάρωσε ολα και η Timeria εγινε vassal αλλα free.H Cerys διοίκησε σωστα και εφερε ανάπτυξη και ο Gerald έζησε καλα ωραια με την Yennefer. Και στα 2 βεβαια η Ciri εγινε witcher  :P

Οποτε αν εχει κανεις κανα save ελαχιστα πριν το τελος με τα αλλα 2 τέλη θα ηταν ωραια :)

Δημοσ.

Χωρις να θελω να το παιξω εξυπνος και ο καθεις κανει οτι γουσταρει που λεμε, αν καποιος πρεπει να αγορασει ενα παιχνιδι φετος ας ειναι το Witcher 3 ρε παιδια.. Αμαν ρε παιδια.. Οχι κοπια και το W3.. λόλ

• Like 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...