Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν μου φαίνεται για 30lvl Geralt αυτός στο trailer..
CarbonFibre Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Το θέμα είναι να κανεις υπομονή να βγει και το δεύτερο ώστε να το ξαναπαίξεις από την αρχή λογικά τα expansions θα είναι για level 30 και μετά φαντάζομαι έτσι? Ναι, level 30+ http://www.pcgamer.com/the-witcher-3-expansion-hearts-of-stone-starts-at-level-30/ 1
panther_512 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μόλις πήγα στον πρώτο σοβαρό χάρτη (Velen) και μου έπεσε το σαγόνι από το μέγεθός του. Εντωμεταξύ έχω εκπλαγεί ευχάριστα από το performance του παιχνιδιού. Αν θυμάμαι καλά όταν πρωτοβγήκε υπήρχαν θέματα. Το παιχνίδι τρέχει καταπληκτικά. 4
Soulseeker Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Λοιπόν μόλις το τελείωσα 2ή φορα στο newgame+ στο πιο δύσκολο επίπεδο. 2 σχόλια: 1)Είναι όντως δύσκολο με τον παραπάνω συνδυασμό 2)Ειμαι τραγικός γιατι κατάφερα να εχω το ιδιο "κύριο" τελος Ενταξει τα υπόλοιπα ειχαν διάφορα...οπως δηλ οτι Dikjstra εγινε εν μερη βασιλιάς και πηρε πίσω τον Βορρά, ο Emmyr ηττήθηκε και αργοτερα ψόφησε, Hjalmar εκανε raids καθε ανοιξη κα έσφαζε κοσμο στο Nilfgaard και ο Gerald έμεινε με το πουλι στο χερι. Την 1ή φορα το Nilfgaard τα σάρωσε ολα και η Timeria εγινε vassal αλλα free.H Cerys διοίκησε σωστα και εφερε ανάπτυξη και ο Gerald έζησε καλα ωραια με την Yennefer. Και στα 2 βεβαια η Ciri εγινε witcher Οποτε αν εχει κανεις κανα save ελαχιστα πριν το τελος με τα αλλα 2 τέλη θα ηταν ωραια
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Νόμιζε ο Ghost ότι ήθελες να γράψεις Ciri so we made fun of you either way 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 The Witcher 3: Wild Hunt – Ultimate Lighting Mod Released, Offers Over 50 Environment Definitions 4
trok-trok Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Ξεκιναω και εγω το παιχνιδι....Βαζω μονο το 1.8 patch ή και τα προηγουμενα;
WizNick Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 το αγοραζεις αυθεντικο και τα βαζει μονο του ! 6
d4ydr33m3r Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Χωρις να θελω να το παιξω εξυπνος και ο καθεις κανει οτι γουσταρει που λεμε, αν καποιος πρεπει να αγορασει ενα παιχνιδι φετος ας ειναι το Witcher 3 ρε παιδια.. Αμαν ρε παιδια.. Οχι κοπια και το W3.. λόλ 7
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 The Witcher 3: Wild Hunt – Hearts of Stone Expansion Pack – First Screenshots Released 1
BigBOSS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Που θα διαδραματίζεται; στον ίδιο χάρτη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα