BigBOSS Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 καλά ολα αυτά αλλά μετά απο τόσα patch τοσων GB (συν βέβαια τα expansions) η έκδοση του μαιου μονο τελική δεν ήταν
Alastor192 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 ενταξει τα patch κανουν και overlapping σε χωρο,δεν προστιθονται καθαρα δεδομενα αλλα αντικαθιστουνται τροποποιουνται.Οποτε μη σας φαινονται τα πολλα GB κατι εξωπραγματικο Επισης αν βγαλουν stand alone πακετο με ολες τις Gwent καρτες εχει φυγει αγορα.Ηδη στο βιντεο παρακατω φαινονται εξαιρετικα τα δυο decks του physical copy του Hearts of Stone https://youtu.be/1YAFdaPiGyU?t=2m42s 1
D4rkshadow Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 καλά ολα αυτά αλλά μετά απο τόσα patch τοσων GB (συν βέβαια τα expansions) η έκδοση του μαιου μονο τελική δεν ήταν Οπως βλεπουμε εδω και τοσο καιρο,αλλα και μετα αυτα που ερχονται εχεις δικιο σε αυτο που λες
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 καλά ολα αυτά αλλά μετά απο τόσα patch τοσων GB (συν βέβαια τα expansions) η έκδοση του μαιου μονο τελική δεν ήταν Δυστυχώς, ποιο παιχνίδι είναι στις μέρες μας;
d4ydr33m3r Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Ρε και 100Gb να βγει ποσως με ενδιαφερει.. Εδω εχω βαλει τις απειρες wannabe φολες με 40Gb στο W3 θα κολλησουμε; Ειναι και το μονο παιχνιδι που βαζω στον o/s ssd τον 500αρη που τον εχω αυστηρα για εφαρμογες Αντε να μπει και το fallout εκει
Πέτρος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Κι εμένα το ίδιο, στο Galaxy, μόλις! Σειρούλες, στην αναμονή.
d4ydr33m3r Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 17Gb αυτα ειναι! λολ κατεβαινει.. Να δουμε τωρα ποτε θα μας αφησει να κανουμε preload το dlc απο το gog..
>-Nosakos<- Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 ενταξει τα patch κανουν και overlapping σε χωρο,δεν προστιθονται καθαρα δεδομενα αλλα αντικαθιστουνται τροποποιουνται.Οποτε μη σας φαινονται τα πολλα GB κατι εξωπραγματικο Επισης αν βγαλουν stand alone πακετο με ολες τις Gwent καρτες εχει φυγει αγορα.Ηδη στο βιντεο παρακατω φαινονται εξαιρετικα τα δυο decks του physical copy του Hearts of Stone https://youtu.be/1YAFdaPiGyU?t=2m42s Τις θέλω αυτές τις κάρτες!!! 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μήπως κατεβάζει το expansion; Μακαρι να ειναι το expansion, απλα το ειπατε δυο ατομα και δεν ηξερα αν το ειχατε αγορασει το expansion και οι δυο και υπεθεσα οτι θα ειναι το patch. Παιζει να ειναι και τα δυο μαζι με το expansion κλειδωμενο.. Σε λιγο θα ξερω κανα 6αρι Gb εμεινε..
>-Nosakos<- Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 http://www.rockpapershotgun.com/2015/10/09/the-witcher-3-hearts-of-stone-review/ CD Projekt shows how dlcs are done right! 1
Silverage Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μακαρι να ειναι το expansion, απλα το ειπατε δυο ατομα και δεν ηξερα αν το ειχατε αγορασει το expansion και οι δυο και υπεθεσα οτι θα ειναι το patch. Παιζει να ειναι και τα δυο μαζι με το expansion κλειδωμενο.. Σε λιγο θα ξερω κανα 6αρι Gb εμεινε.. Δεν το έχω αγοράσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα