Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Είπα τελικά να βρω όλα τα Wolf School items και να κάνω τα μικρότερα DLCs και τώρα πάω για expansion stuff.
RPDrummer Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Μπορεί να σας τα χω πρίξει αλλά γιατί τόσες πολλές αράχνες ?!?! Είναι και δύσκολες οι ρουφιάνες
D4rkshadow Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Μπορεί να σας τα χω πρίξει αλλά γιατί τόσες πολλές αράχνες ?!?! Είναι και δύσκολες οι ρουφιάνες Αμα ηταν ευκολες τοτε δεν θα ειχε νοημα.... Τι witcher εισαι δηλ μονο για τα ευκολα..
d4ydr33m3r Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Εγω το καθυστερω πολυ αλλα εκανα ακομη και τωρα free roaming (δεν το βαριεμαι με τιποτα ποσο καιρο μετα),κανοντας υπολοιπα side missions/contracts που δεν εδιναν σχεδον καθολου experience λογω υψηλου level αλλα γουσταρα.. Η Undvik ειναι απλα απιαστη και πλεον εφτασα lvl 43 εχοντας κανει πολυ λιγα missions στο DLC.. Εχει ομως μια πολυ ωραια για lvl 38 στο DLC δεν λεω παραπανω για να μην σποιλεριασω.. Κατα τα αλλα μου εχουν μεινει μονο κατι decoctions στο alchemy σε ολα τα αλλα ειμαι ετοιμος.. RPDrummer δεν ξερω καν ποιες αραχνες λες και κυριως σε ποιο σημειο εχει πολλες διασπαρτες, οσες εχω βρει ειναι πανευκολες παρα το lvl 30+, απλα βαλε λαδι για αραχνες και Aard αν τα βρισκεις μπαστουνια.. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δε μπορώ να κοιτάζω ρε φίλε . Ανατριχιάζω να ουμ Τις σιχαίνομαι !! Ok κανένα πρόβλημα, απλά sounds weird gl
RPDrummer Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 RPDrummer δεν ξερω καν ποιες αραχνες λες και κυριως σε ποιο σημειο εχει πολλες διασπαρτες, οσες εχω βρει ειναι πανευκολες παρα το lvl 30+, απλα βαλε λαδι για αραχνες και Aard αν τα βρισκεις μπαστουνια.. Οι αράχνες στο dlc λέγονται "Arachnomorph" . Επίσης, παίζω σε death march και σου σκάνε τρομερό damage.
d4ydr33m3r Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Οι αράχνες στο dlc λέγονται "Arachnomorph" . Επίσης, παίζω σε death march και σου σκάνε τρομερό damage. Βασικα ενα ειδος ειναι, δεν λεγονται ετσι ολες αλλα η λογικη ιδια ειναι σε ολα τα levels.. Tα καταλληλα potions/filters/magic κανουν την δουλεια πολυ πιο ευκολη απο το να σκοτωνεσαι να τα βγαλεις απλα..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Ok κανένα πρόβλημα, απλά sounds weird gl Arachnophobia is a real phobia.
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Ποιο είναι το ''δυνατό'' set τώρα με τα τελευταία DLC/Expansion ; Στα ίδια που είχαμε μείνει ή πρόσθεσαν τίποτα νέο ; Είμαι με την Cat Mastercrafted και βαριέμαι να ψαχτώ/φτιάξω νέο set να πω την αλήθεια εκτός και αν υπάρχει κανένα που είναι αισθητά καλύτερο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Wolf Armor / Swords για μένα, εκτός αν βγει mod που κάνει την αρχική με ανεβασμένα stats.
GIOVINCO Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Να ρωτησω κατι? Δεν υποννοω κατι ρωταω μηπως και καταφερω να ψηθω να κολλησω με το παιχνιδι μιας και φαινεται επικο. Δεν βαριεστε τοσους διαλογους? Εχει κανα τοσο τρομερο στορυ ωστε να αξιζει να λιωσεις στο διαλογο? Sent from my iPhone using Insomnia
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Στα contracts πολλές φορές ήταν μία απ' τα ίδια ο διάλογος και πατούσα skip προσωπικά. Αλλά στα main missions ποτέ. 1
chek2fire Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά το story στο expansion για ποια lvl είναι και που το παίρνεις το quest. Tι άλλες αλλαγές έχετε δει στο game?
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Είναι για level 30 και πάνω, αλλαγές δεν έχει ιδιαίτερες πέρα του ότι δεν είχα installed όλα τα DLC εγώ και όσοι το τερματίσαμε νωρίς σχετικά.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Έχει έναν νέο merchant (που είναι και ακριβός) για να σου κάνει rune combinations στα items με νέα effects. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα