Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για πόσες ώρες μιλάμε περίπου και το lvl cap έχει?

Το παίζω μία βδομάδα τώρα 5-6 ώρες την ημέρα και είμαι ακόμα lvl 8 έχοντας κάνει αρκετά sidequests.

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

100+ ώρες (χωρίς τα 2 expansions) αν το ψάξεις με τα side/secondary quests και δεν βιάζεσαι να το ξεπετάξεις.

Lvl cap δεν έχει, απλά από ένα σημείο και μετά δεν ανεβαίνεις γιατί δεν υπάρχουν αρκετοί πόντοι να μαζέψεις.

Δημοσ.

Μιλάμε για έπος. Έχω παίξει και τα άλλα δύο, αλλά απλά με ικανοποίησαν. Με τούτο εδώ, έχω αρρωστήσει.

Με κάνει να θέλω να τα ξαναεγκαταστήσω όλα από την αρχή και να τα παίξω, αλλά από την άλλη δεν με αφήνει να ξεκολλήσω.

Αυτό το Fyke Isle μου έχει στοιχειώσει το μυαλό λέμε!

Κάποιος να με βοηθήσει με το Gwen. Ασχολήθηκα λίγο στην αρχή, αλλά έχανα λεφτά και το άφησα.

Υπάρχει κάποιος οδηγός?

• Like 2
Δημοσ.
Με το Gwen είχα και 'γω στην αρχή πρόβλημα, και άργησα να το πιάσω... είναι μέχρι να το μάθεις.

Καταρχάς είναι σε 3 γύρους το παιχνίδι, όποτε μην ρίχνεις όλες τις καλές σου κάρτες στον πρώτο γύρο.

Πολλές φορές μπορεί να να χρειαστεί να χάσεις εσκεμμένα τον 1ο γύρο.

Υπάρχουν και κάποια καλα βιντεάκια στο you tube, που μπορεις να δεις και να καταλάβεις κάποια πράγματα.

Επίσης προσωπικά είχα πάντα μαζί μου και μια κάρτα για clear weather.(αναλόγως και το στυλ που παίζεις φυσικά)
Δημοσ.

Για πόσες ώρες μιλάμε περίπου και το lvl cap έχει?

Το παίζω μία βδομάδα τώρα 5-6 ώρες την ημέρα και είμαι ακόμα lvl 8 έχοντας κάνει αρκετά sidequests.

Εγώ έχω γράψει αισίως 158 ώρες είμαι 24 Lvl και έχω εξευρευνήσει πλήρως Velen & Novingrad και τώρα ξεκίνησα το Ard Skellig από τα Skellige islands. Ψάχνω τα πάντα στο χάρτη και κάνω και όλα τα side quests. Πραγματικά το απολαμβάνω το witcher 3.

Τελικα πηρα το retail του expansion,αξιζε τα λεφτα του οι καρτες ειναι φοβερες.Οσοι το χε'τε παρει ψηφιακα και απλα θελετε να αγορασετε τις καρτες,προτεινω να το αγορασετε ξανα physical,να κρατησετε το κουτι και τις καρτες και απλα να δωσετε τον κωδικο του expansion που εχει μεσα σε καποιον γνωστο σας για 10 ευρω η λιγοτερα,οποτε να βολευτειτε και εσεις και αυτος :D

Χθες αγόρασα τη retail έκδοση του expansions και έχεις απόλυτο δίκιο οι κάρτες είναι πανέμορφες. Κρίμα που τα άλλα 2 decks τα είχαν μόνο στην Collector's Edition για XBOX One.

Δημοσ.

Το πήρα και γω χθες αλλά έχω θέματα. Όχι και να έψαξα δε βρήκα λύση αν κ μάλλον φταίει το σύστημα. Μου ανοίγει το game φτάνει μέχρι το μενούκ μετά από λίγο κρασαρει, ακούγεται μόνο μουσική κ μαύρη οθόνη.

Καμία πρόταση;

Phenom ii 940

5870 1gb

4gb ram

Δημοσ.

Χρειάζεσαι 2 gb gpu

Εμένα παραδόξως τρέχει με τις σχετικές υποχωρήσεις φυσικά (σε medium τα έχω όλα) στο παρακάτω σύστημα

Intel® Core2 Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz

4GB RAM 

7870 2GB DDR GPU

Δημοσ.

Εννοείτε ότι ΔΕΝ χρειάζεσαι παραπάνω από 1gb, αλλα με τα 4gb ram αν και playable υπάρχει μεγάλη περίπτωση για stuttering μέσα σε πόλεις.

Επίσης medium όλα γιατί?! Ελάχιστα settings κάνουν διαφορα στα fps, does any of you even google?! :D

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το λεπόν, 2 απορίες πάνω στο σενάριο.

1. Στο red baron επέλεξα το καλό..για τους ενήλικες. Απ'ότι είδα αυτό είχε αντίκτυπο αλλού, διάβασα τι έκαναν οι μάγισσες. Το θέμα είναι...η μπάλα πήρε και τον μικρό Johny;

2. Γιεν ή Τρις; Διάβασα ότι η προσήλωση σε μία επηρεάζει την άλλη. Προς το παρών Γιεν ακούω, Γιεν δε βλέπω. Αν και σίγουρα αργότερα η Γιεν θα έχει σημαντική συμμετοχή στο σενάριο.

3. Πάω προς Νόβιγκραντ μεριά. Αναλώνομαι (κακώς) υπερβολικά στην εξερεύνηση των περιοχών αλλά βλέπω δε μου προσφέρει και τίποτα ιδιαιτερο στο ντεβελόπμεντ του χαρακτήρα παρά μόνο στο λούτινγκ. Είμαι λεβελ 15 τώρα κι ανέφερα το σημείο, έχει πολύ δρόμο το παιχνίδι; Tι λεβελ θα έχω περίπου προς το τέλος

αυτα

Επεξ/σία από Scatman
Δημοσ.

ΒΑΛΕ SPOILERS ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Εννοείτε ότι ΔΕΝ χρειάζεσαι παραπάνω από 1gb, αλλα με τα 4gb ram αν και playable υπάρχει μεγάλη περίπτωση για stuttering μέσα σε πόλεις.

Επίσης medium όλα γιατί?! Ελάχιστα settings κάνουν διαφορα στα fps, does any of you even google?! :D

Δεν το έπιασα αυτό. Εγώ στο PC μου που κανονικά, σύμφωνα με την εταιρεία, δεν θα έπρεπε να το τρέχει καν, το τρέχω με αργά loading φυσικά, αλλά άκρως ικανοποιητικά. Τι μπορώ να ρυθμίσω για να βελτιώσω γραφικά, χωρίς να επηρεαστεί το performance του παιχνιδιού?

BTW συνάδελφος που έχει 1 GB RAM στην gpu, i7 και 8 GB RAM δεν μπορούσε να το τρέξει και μου το πούλησε σήμερα, ώστε όταν βάλει νέα κάρτα να το αγοράσει εκ νέου. Συνεπώς το γεμίσαμε το ράφι πάλι. Η βλακεία είναι ότι το πρώτο το είχα αγοράσει σε ψηφιακή μορφή...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...