{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Τακτικά manual save είναι must σε rpg, μπορεί να μην βοηθάει στο πρόβλημα σου αλλα εχετο υπόψη σου την επομενη φορα καλή τύχη.
InfinitySurfer Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 καλημέρα και καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο. φανατικός της σειράς witcher αλλά με απογοήτευσε γιατί αντιμετωπίζω βαρβάτο bug και δεν βρίσκω λύση... Get Junior - Torch isn't opening passage to whoreson's stash έψαξα και δεν δουλεύει τίποτα από τα προτεινόμενα ...να κάνω load από παλιό save και να συνεχίσω>....?////??? δεν γίνεται ξενέρωσα σε βαθμό που θα το παρατήσω , υπάρχει κάποια λύση, έχει κάποιος ανάλογο κόλλημα? ευχαριστώ Καλή Χρονιά... μου είχε τύχει και σε μένα αυτό... απ'οτι θυμάμαι απλα το παράτησα και συνεχισα. Ειδα στο youtube τι έχει από πίσω... νομίζω κάποιο stash με μερικά πράγματα μέσα. No big deal για μένα. (κάποιος λέει οτι απλά πρέπει να είσαι σε Witcher Senses mode για να ενεργοποιηθεί...αλλα δεν ξέρω)
jordan23 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 επειδή είναι main quest νόμιζα ότι πρέπει να το τελειώσω. οκ θα δοκιμάσω τα άλλα main να δω αν συνεχίζει
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Imho μετά το W3 που εννοείτε πρώτο η λίστα θα έπρεπε να είναι ανάποδα. 4
Tmark Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Imho μετά το W3 που εννοείτε πρώτο η λίστα θα έπρεπε να είναι ανάποδα. Μα είναι δυνατόν να βάζουν το Fallout 2ο σε αυτή την λίστα? 1
liakinen Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Σήμερα μέχρι το βραδάκι σκάει μύτη και το νέο patch, over and out. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Φτάνουν στο σημείο να είναι κουραστικοί με τόσα patches (joking ofc) πάντως ακόμα καμια ανακίνηση για GOTY edition έτσι?!Με το που ανακοινωθεί έχω αγοράσει τρία στο φτερό 1
liakinen Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Εγώ περιμένω ανακοίνωση GOTY, cinematic trailer Blood and Wine και gameplay trailer Cyberpunk 2077. Μήπως ζητάω πολλά 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Για το τρίτο δύσκολα, άμα δείξουν κάτι φέτος θα είναι E3 πιστεύω.
liakinen Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μάλλον E3 και χλωμό το κόβω για in-game gameplay trailer.
d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Patch 1.12 βγηκε και κατεβαινει (3.6Gb στο GOG).. Παροτι δεν γινεται πουθενα αναφορα για το νεο DLC αρχιζω και πιστευω οτι πλησιαζει η ωρα του.. Το Blood and Wine ειναι πολυ πιο κοντα απο οτι περιμεναμε νομιζω .. Full changelog here 3
Alastor192 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Ετσι πιστευω και γω. Σχεδον ο'τι "διαρρεει" απτα γραφεια της CD project στο internet ειναι μουφα,γιατι ξερουν οτι θα συζητηθει πολυ οπιαδηποτε φημη.Και η φημη οτι το Blood and Wine ειχε φαει delay νομιζω δεν επιβεβαιωθηκε ποτε. Συν τοις αλλοις,υπαρχει εντονη ζητηση για ειτε ενα τριτο expansion ειτε για μια enhanced edition του παιχνιδιου και μιας και το support του Witcher ειχαν πει οτι σκοπευουν να το κρατησουν μεχρι το 16',το χρονοδιαγραμμα ετσι οπως το βλεπω λεει οτι θα βγει early 16' το Blood and Wine και late 16' ενα τριτο expansion η/και μια Enhanced-GOTY edition
NEKROMA Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Το αγόρασα και εγω σημερα sales ενώ το έχω τερματίσει ... Για την συλλογή που εχω 7-10Games και λόγω δουλειάς που εχουν κανει 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα