Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από το μέτωπο:

Update για τα Galaxy, Witcher2, 3 (και άλλα, φαντάζομαι, αυτά έχω κατεβασμένα /εγκατεστημένα από τη βιβλιοθήκη μου εγώ).

Tο Galaxy έγινε μια χαρά, τα άλλα 2 πέταξαν "fail, connection error" αφού και το ένα και το άλλο είχαν ήδη κατεβάσει το >95% του αρχείου (κάπου 1110-130ΜΒ έκαστο, μη φανταστείτε τπτ σημαντικό).

Εxit και ξαναπροσπάθησα, τα ίδια.

Στο θέμα μου με το "τρέμουλο", δοκίμασα και με κλειστό το freesync από το panel του Crimson, τα ίδια.

@La_Mort, υπάρχει αντίστοιχος τρόπος να κλείσεις το G-sync και να δοκιμάσεις?

Αργότερα, ίσως δοκιμάσω και σε 1080.

Δημοσ.

Άλλο ξεκίνησα να γράφω και μου ήρθε μια πολύ ωραία ιδέα.

Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να απορρίψω ένα sandbox στον κόσμο του Witcher, πόσο μάλλον αν θα χειρίζεσαι άλλο witcher. Ό,τι και να έκαναν, αν αξιοποιούσαν κλασσικούς χαρακτήρες από τα βιβλία (αν έπαιζες το κακέκτυπο του Zoltan ή του Roche ή της Sabrina Glevvisig πχ, όπως κάνουν τα περισσότερα σύγχρονα Star Wars games σαν το Force Unleashed) θα φαινόταν απελπιστικά "λίγο" και παρέμβαση στον κόσμο του παιχνιδιού.

ΑΛΛΑ!

Ένα Mount and Blade στον κόσμο του Witcher?

Ξεκινάς από το μηδέν, θα μπορείς να γίνεις έμπορος, μισθοφόρος, αντάρτης, κατάσκοπος (με city / underworld missions), διπλωμάτης (με palace/ king missions πχ), ακόμα και Witcher αν το αποφασίσεις, και όλα αυτά με το γνωστό από το Mount And Blade εντελώς sandbox gameplay που δε βασίζεται σε story-driven καταστάσεις. Φανταστείτε να μπορείς να έχεις το δικό σου αυτόνομο δουκάτο στον κόσμο του Witcher, σε στυλ Novigrad ή Toussaint! Ή να έχεις διπλωματικό παιχνίδι ανάμεσα στα κρατη, στην υπηρεσία του Foltest πχ (αν και τέζαρε αλλά λέμε τώρα) και να ταξιδεύεις από περιοχή σε περιοχή μέχρι να πετύχεις να υπογραφεί η συνθήκη, ή να προκαλείς πόλεμο/ σαμποτάζ και να το παίζεις διπλός πράκτορας.

Αν μάλιστα αυτό έρχεται πακέτο και με ένα management σύστημα όχι σα Civilization / Settlers, που ξεκινάς από την αρχή, αλλά πιο πολύ σαν Europa Universalis με έμφαση σε οικονομία και διπλωματία, όπου οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές, θα μπορούσαμε να ζήσουμε μεγάλες στιγμές.

Αντί δηλαδή να έχεις ηθικά δύσκολες αποφάσεις να έχεις πολιτικά και οικονομικά δύσκολες αποφάσεις.

Χαχα. Μουχαχα. ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑ.

Εσείς τι λετε?

Σε καμια 10αρια χρονια ισως να βγει τετοιο παιχνιδι αλλα οποτε και να βγει θα κλεισει σπιτια στην κυριολεξια!

Δημοσ.

δεν ταιριαζει στο the witcher κατι τετοιο . το πιο δυνατο του σημειο ειναι το στορυ , οι χαρακτηρες και τα quest . 

Σε ενα sandbox πανε περιπατο ολα αυτα ( δες fallout 4 ) 

Βεβαια αν εβγαινε ενα Mod για το καινουργιο mount and blade που ερχεται θα ηταν φοβερο . 

Δημοσ.

δεν ταιριαζει στο the witcher κατι τετοιο . το πιο δυνατο του σημειο ειναι το στορυ , οι χαρακτηρες και τα quest . 

Σε ενα sandbox πανε περιπατο ολα αυτα ( δες fallout 4 ) 

Βεβαια αν εβγαινε ενα Mod για το καινουργιο mount and blade που ερχεται θα ηταν φοβερο . 

Καλά, το Fallout 4 είναι παράδειγμα προς αποφυγή γενικότερα, δεν αποτελεί κριτήριο.

Συμφωνώ πως τα Witcher είναι ταυτισμένα με τη γενικότερη γραφή τους. Μετά από όσα έχουμε δει όμως σε αυτά τα τρία παιχνίδια, είναι δυνατό να μπεις σε αυτό τον κόσμο και να παίξεις ρόλο με διαφορετικούς χαρακτήρες? Ακόμα περισσότερο, μπορείς να στήσεις κάτι out of canon? Το ίδιο σκέφτομαι και για τα Mass Effect, είναι πάρα πολύ μεγάλη η σύνδεση. Πιστεύω ένα RPG στον κόσμο του Witcher, ακόμα και αν είναι υψηλής ποιότητας σε όλα του, θα αφήσει ανικανοποίητο τον παίκτη. Στα Star Wars έχει γίνει με σχετική μόνο επιτυχία (Kyle Katarn και μετά το χάος για μένα προσωπικά), ενώ τα franchise cRPG τύπου Masquerade και Dungeons and Dragons εξ ορισμού αφήνουν ελευθερία χρήσης, δεν είναι συγκρίσιμα (ειδικά το Vampire).

Τώρα ό,τι αυτό που περιγράφω ακούγεται περισσότερο σα mod του Mount and Blade είμαι ο πρώτος που το παραδέχεται :D  Αλλά αν γίνει σωστά πιστεύω μπορεί να ενσωματώσει αρκετά σημεία με καλό σενάριο και γραφή. Θα μπορούσαν να υπάρχουν κορμοί αποστολών με χαλαρό σενάριο όπως περίπου τα faction missions στο Skyrim, όπου σαν τμήματα gameplay θα είχαν πιο πειθαρχημένη δομή και περιθώριο για χαρακτήρες, εξέλιξη κλπ.

Disclaimer: έχω πολλά ράμματα για τη γούνα του Skyrim, δε συγκρίνω και δε θεωρώ παράδειγμα προς μίμηση τη δομή, σχεδιασμό και εξέλιξη των quest lines του. Κάτι τέτοιο όμως θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο σε ένα πολύ συγκεκριμένο πλαίσιο.

Δημοσ.

Για το δικό σου σύστημα, δεν συζητάμε καν...

Έχεις και το Hairworks on?

Εγώ τελικά έσβησα τα config μέσα από το MyDocuments, έχω πετάξει και ότι mod/shade είχα μέσα και πάλι τα ίδια.

Κάποια μικρή βελτίωση, ίσως, αλλά σε κάθε αλλαγή κατεύθυνσης θέλω να ξεράσω (φανταστείτε δλδ τί γίνεται στις μάχες).

Ρίχνω συνέχεια τα γραφικά, αλλά δεν βλέπω κάτι άξιο λόγου (κι ας είμαι πλέον >45).

Σαν δοκιμή μόνο, θα το ρίξω από 1440 σε 1080, να δω πια με fps>60 (ότι κι αν γίνει) τί συμπεριφορά θα έχει.

αν και δεν ειμαι μεσα στη συζητηση και δε ξερω τι ακριβως προβλημα εχετε

θυμαμαι ομως οτι τα shadows κοβουν πολλα frame και χωρις λογο ιδικα μεσα στα δαση το βραδυ ..δλδ και medium ειναι μια χαρα δε θα δεις διαφορα ... 2ον το depth of field ειναι ακυρο καλυτερα κλειστο γιατι θολονει την εικονα πισω στα βιντεο κλπ..

και 3ον μπορειτε να δοκιμασετε να βγαλετε το vsync και να βαλετε bordeless αντι full screen ...

Δημοσ.

Από το μέτωπο:

Update για τα Galaxy, Witcher2, 3 (και άλλα, φαντάζομαι, αυτά έχω κατεβασμένα /εγκατεστημένα από τη βιβλιοθήκη μου εγώ).

Tο Galaxy έγινε μια χαρά, τα άλλα 2 πέταξαν "fail, connection error" αφού και το ένα και το άλλο είχαν ήδη κατεβάσει το >95% του αρχείου (κάπου 1110-130ΜΒ έκαστο, μη φανταστείτε τπτ σημαντικό).

Εxit και ξαναπροσπάθησα, τα ίδια.

Στο θέμα μου με το "τρέμουλο", δοκίμασα και με κλειστό το freesync από το panel του Crimson, τα ίδια.

@La_Mort, υπάρχει αντίστοιχος τρόπος να κλείσεις το G-sync και να δοκιμάσεις?

Αργότερα, ίσως δοκιμάσω και σε 1080.

Το πρόβλημα για μένα παρουσιάζεται μόνο σε αυτό το παιχνίδι έπαιξα Unity που είναι και πιο κακογραμμένο παιχνίδι με όλα τέρμα ανοιχτά και έπαιζε τέλεια χωρίς το παραμικρό κόλλημα. Εχθές έκανε ένα update και λίγο έφτιαξε η κατάσταση, αλλά το γεγονός ότι παίζω καλά με το unity χωρίς προβλήματα με κάνει να πιστεύω πως κάποιο θέμα του παιχνιδιού είναι ο δημιουργός του προβλήματος...

• Like 1
Δημοσ.

Παίξε με το ''Maximum Pre-Rendered Frames'' στους οδηγούς, στο Witcher 2 έπρεπε να αλλαχτεί αυτό για να μην υπάρχει micro-stuttering στην κίνηση. Το Witcher 3 είναι πολύ πιο responsive στην κίνηση με 30FPS lock παρά με 60/Unlimited που είναι λες και έχει τίγκα input lag(Ακόμα και με κλειστό το V-Sync).

• Like 1
Δημοσ.

Παίξε με το ''Maximum Pre-Rendered Frames'' στους οδηγούς, στο Witcher 2 έπρεπε να αλλαχτεί αυτό για να μην υπάρχει micro-stuttering στην κίνηση. Το Witcher 3 είναι πολύ πιο responsive στην κίνηση με 30FPS lock παρά με 60/Unlimited που είναι λες και έχει τίγκα input lag(Ακόμα και με κλειστό το V-Sync).

Αυτό για να γίνει σωστά πρέπει να το φτιάξω με συγκεκριμένο προφίλ απο το nvidia control panel για το συγκεκριμένο παιχνίδι σωστά;

Δημοσ.

Καλά ούτως ή άλλως δε πάω και πολύ παραπάνω stable. Οριακά κάποιες φορές βλέπω εννοείται ψηλά νούμερα αλλά δε τα κρατάει σταθερά. Θα το δοκιμάσω και θα σου πω. Υπάρχει πάντως μεγάλη πιθανότητα να είναι εκεί το πρόβλημα γιατί με τη προηγούμενη κάρτα δεν ανέβαινα πάνω απο 45 με τίποτα και με high settings. Ευχαριστώ θα δοκιμάσω και θα επανέλθω.

Δημοσ.

Κι εγώ υποψιάζομαι ότι μάλλον είναι κάποοιο θέμα της μηχανής του παιχνιδιού που προκαλεί stuttering.Θυμάμαι στο 2, είχε τρελό stuttering ότι και να του έβαζα από ρυθμίσεις.Ας έπαιζε και με 100fps.Μέχρι που βρήκα και κατέβασα ένα αρχειάκι που έλεγε ότι διορθώνει το stuttering, το οποίο όλως περιέργως δούλεψε.Δεν είναι θέμα αδύναμης κάρτας γραφικών αυτό που περιγράφετε.

Δημοσ.

Λοιπόν η δοκιμή έγινε το πρόβλημα με το κόλλημα της οθόνης διορθώθηκε 100%, το μόνο που έχει μείνει είναι ένα ελαφρύ κόλλημα στη κάμερα η οποία κάποιες φορές σαν να κολλάει και να γυρνάει μόνη της.

Δημοσ.

Εννοείς με το max prerendered frames?

Εγώ με AMD δλδ πρέπει να μπλέξω με RadeonPro για να αλλάξω το flip queue size?

Ftou...

edit: Something f.cked up...big time.

3η συνεχόμενη μέρα που δεν κατάφερε να τελειώσει το mini update λόγω "connection failed" (στο >95%, θυμίζω) και επιλέγοντας πάλι "verify", μου βγάζει "updating" και έχει ξεκινήσει να κατεβάζει 7.4GB.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...