DolphinHq Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 @Πέτρος, και εμένα μου το κάνει αυτό το gog galaxy και όχι μόνο στο witcher3 αλλά και στο pillars of eternity. 1
Sprou Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Ειναι το μονο quest που μου εχει απομεινει και παιζω,αφου βγαινει η μια μπουρδα μετα την αλλην(division)..1)Έχει λοιπόν κάποιος ολοκληρώσει το collect them all gwent cards;έχω τέλειο deck έχω νικήσει αμέτρητους και δε λέει να τελειώσει..2)πρέπει να βρω και τον τελευταίο trader και armourer για να Ολοκληρωθει; και 3)ο κάθε ένας σου δίνει μία καρτα, αν τον νικήσεις 2η φορά τι γίνεται; Ευχαριστώ Για όποιον έχει παρόμοια απορία δε γίνεται να Ολοκληρωθει το quest εάν έχεις αποτύχει σε προηγούμενα όπως το quest deadly plot που δεν το το επαιξα ποτε,διότι δεν είμαι kingslayer για όποιον θυμάται..
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δεν περνάει ο καιρός να βγει το expansion.. 1
Zus Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Στο σύστημά μου είναι φυσιολογικό να πιάνει 82 βαθμούς η R9 390 μετά από μισή ώρα παιχνιδιού? Όλα Ultra στα 2560 Χ 1440
Ghost007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Στο σύστημά μου είναι φυσιολογικό να πιάνει 82 βαθμούς η R9 390 μετά από μισή ώρα παιχνιδιού? Όλα Ultra στα 2560 Χ 1440 απο οσο γνωριζω σε full load ψιλονορμαλ ειναι ..ισως ελαφρως ποιο κατω... αν θες βαλε το msi afterburner και φιαξε ενα προφιλ στον ανεμηστηρα και θα ριξει μερικους βαθμους κατω αναλογως το προφιλ... και στο κουτι αν δεν εχεις ανεμιστηρες σε ολες της θεσεις παρε κανα εχτρα θα βοηθησει γενικοτερα...
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Κάρτα γραφικών είναι και 90 βαθμούς να πιάνει δεν τρέχει κάτι.
Zus Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δεν την είχα δει να πιάνει πάνω από 65 σε Division και σε Battlefront και με παραξένεψε. Ευχαριστώ
Πέτρος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Λοιπόν η δοκιμή έγινε το πρόβλημα με το κόλλημα της οθόνης διορθώθηκε 100%, το μόνο που έχει μείνει είναι ένα ελαφρύ κόλλημα στη κάμερα η οποία κάποιες φορές σαν να κολλάει και να γυρνάει μόνη της. Στη δική μου περίπτωση, ήταν η "εξυπνάδα" του Galaxy (σε κάποιο από τα updates ενεργοποίησε το in-game overlay) και η χαζομάρα η δική μου (ούτε που είχε πάει το μυαλό μου). Το βρήκα να αναφέρεται τυχαία, ψάχνοντας, κοίταξα στις ρυθμίσεις, το απενεργοποίησα και...θαύμα. Μέρα με τη νύχτα, αν και παραμένει ένα ελάχιστο κόλλημα. Εκεί μπαίνει πιο "λεπτή" ρύθμιση, αλλά τουλάχιστον τώρα δεν θέλω να ξεράσω στο 5λεπτο. Αναμονή για το 2ο exp, πλέον. 1
noFEARgr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 το θεωρω τελειως απιθανο να βγει τοτε. πιο πιθανο το κοβω για 26 ιουνιου
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Λες να αργήσει τόσο πολύ ; Για Απρίλιο-Μάιο ελπίζω προσωπικά.
noFEARgr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Μωρε μακαρι γιατι αν βγει καλοκαιρι θα ειμαι διακοπες και δεν θα μπορεσω να το παιξω αλλα αν εβγαινε Απριλιο θα ειχαν βγαλει εστω ενα screenshot , μια πληροφορια κατι . Τουλαχιστον να βγει μεσα στον Μαιο . Αντε μπας και δουμε κανα στορυ της προκοπης για το 2016
liakinen Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Αρχές καλοκαιριού το παν κατά πάσα πιθανότητα. Σφίγγες είναι μέχρι τώρα, δεν δίνουν τίποτα πρός τά έξω στο official forum οι devs.
Alastor192 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Μωρε μακαρι γιατι αν βγει καλοκαιρι θα ειμαι διακοπες και δεν θα μπορεσω να το παιξω αλλα αν εβγαινε Απριλιο θα ειχαν βγαλει εστω ενα screenshot , μια πληροφορια κατι . Τουλαχιστον να βγει μεσα στον Μαιο . Αντε μπας και δουμε κανα στορυ της προκοπης για το 2016 αν θυμαμαι καλα,οι πρωτες μεστες πληροφοριες για hearts of stone βγηκαν εναν μηνα ακριβως πριν το release....οποτε μην σας φανει απιθανο να βγαινει μαιο και ολο τον απριλιο να παιχτει το marketing. 1
liakinen Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 αν θυμαμαι καλα,οι πρωτες μεστες πληροφοριες για hearts of stone βγηκαν εναν μηνα ακριβως πριν το release....οποτε μην σας φανει απιθανο να βγαινει μαιο και ολο τον απριλιο να παιχτει το marketing. Και να σκάσει μύτη 19 May 2016
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα