Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειναι το μονο quest που μου εχει απομεινει και παιζω,αφου βγαινει η μια μπουρδα μετα την αλλην(division)..1)Έχει λοιπόν κάποιος ολοκληρώσει το collect them all gwent cards;έχω τέλειο deck έχω νικήσει αμέτρητους και δε λέει να τελειώσει..2)πρέπει να βρω και τον τελευταίο trader και armourer για να Ολοκληρωθει; και 3)ο κάθε ένας σου δίνει μία καρτα, αν τον νικήσεις 2η φορά τι γίνεται;

Ευχαριστώ

Για όποιον έχει παρόμοια απορία δε γίνεται να Ολοκληρωθει το quest εάν έχεις αποτύχει σε προηγούμενα όπως το quest deadly plot που δεν το το επαιξα ποτε,διότι δεν είμαι kingslayer :P για όποιον θυμάται..

Δημοσ.

Στο σύστημά μου είναι φυσιολογικό να πιάνει 82 βαθμούς η R9 390 μετά από μισή ώρα παιχνιδιού?

Όλα Ultra στα 2560 Χ 1440

Δημοσ.

Στο σύστημά μου είναι φυσιολογικό να πιάνει 82 βαθμούς η R9 390 μετά από μισή ώρα παιχνιδιού?

Όλα Ultra στα 2560 Χ 1440

απο οσο γνωριζω σε full load ψιλονορμαλ ειναι ..ισως ελαφρως ποιο κατω...

αν θες βαλε το msi afterburner και φιαξε ενα προφιλ στον ανεμηστηρα και θα ριξει μερικους βαθμους κατω αναλογως το προφιλ...

και στο κουτι αν δεν εχεις ανεμιστηρες σε ολες της θεσεις παρε κανα εχτρα θα βοηθησει γενικοτερα...

Δημοσ.

Δεν την είχα δει να πιάνει πάνω από 65 σε Division και σε Battlefront και με παραξένεψε. Ευχαριστώ

Δημοσ.

Λοιπόν η δοκιμή έγινε το πρόβλημα με το κόλλημα της οθόνης διορθώθηκε 100%, το μόνο που έχει μείνει είναι ένα ελαφρύ κόλλημα στη κάμερα η οποία κάποιες φορές σαν να κολλάει και να γυρνάει μόνη της.

Στη δική μου περίπτωση, ήταν η "εξυπνάδα" του Galaxy (σε κάποιο από τα updates ενεργοποίησε το in-game overlay) και η χαζομάρα η δική μου (ούτε που είχε πάει το μυαλό μου).

Το βρήκα να αναφέρεται τυχαία, ψάχνοντας, κοίταξα στις ρυθμίσεις, το απενεργοποίησα και...θαύμα.

Μέρα με τη νύχτα, αν και παραμένει ένα ελάχιστο κόλλημα. Εκεί μπαίνει πιο "λεπτή" ρύθμιση, αλλά τουλάχιστον τώρα δεν θέλω να ξεράσω στο 5λεπτο.

Αναμονή για το 2ο exp, πλέον.

• Like 1
Δημοσ.

Μωρε μακαρι γιατι αν βγει καλοκαιρι θα ειμαι διακοπες και δεν θα μπορεσω να το παιξω αλλα αν εβγαινε Απριλιο θα ειχαν βγαλει εστω ενα screenshot , μια πληροφορια κατι . Τουλαχιστον να βγει μεσα στον Μαιο . Αντε μπας και δουμε κανα στορυ της προκοπης για το 2016 

Δημοσ.

Αρχές καλοκαιριού το παν κατά πάσα πιθανότητα. Σφίγγες είναι μέχρι τώρα, δεν δίνουν τίποτα πρός τά έξω στο official forum οι devs.

Δημοσ.

Μωρε μακαρι γιατι αν βγει καλοκαιρι θα ειμαι διακοπες και δεν θα μπορεσω να το παιξω αλλα αν εβγαινε Απριλιο θα ειχαν βγαλει εστω ενα screenshot , μια πληροφορια κατι . Τουλαχιστον να βγει μεσα στον Μαιο . Αντε μπας και δουμε κανα στορυ της προκοπης για το 2016 

αν θυμαμαι καλα,οι πρωτες μεστες πληροφοριες για hearts of stone βγηκαν εναν μηνα ακριβως πριν το release....οποτε μην σας φανει απιθανο  να βγαινει μαιο και ολο τον απριλιο να παιχτει το marketing.

• Like 1
Δημοσ.

αν θυμαμαι καλα,οι πρωτες μεστες πληροφοριες για hearts of stone βγηκαν εναν μηνα ακριβως πριν το release....οποτε μην σας φανει απιθανο να βγαινει μαιο και ολο τον απριλιο να παιχτει το marketing.

Και να σκάσει μύτη 19 May 2016 :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...