Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις τσίμπησα το Witcher 3 στο PC...
Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε ιδιαίτερα όταν το είχα κατεβάσει και είχα παίξει, αλλά πιστεύω είναι διαφορετικό να το έχεις αυθεντικό και να ασχοληθείς σοβαρά...
Για να δούμε...
Μπορεί στην πορεία να έχει περισσότερο ενδιαφέρον.

Κάτι που πρέπει να προσέξω αρχίζοντας (πέρα από το να μην καώ ολοκληρωτικά); :P

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δώστου απλά λίγο χρόνο να πάρει "μπρος" το παιχνίδι. Να συνηθήσεις λίγο το χειρισμό και μετά δεν θα ξεκολάς.

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις τσίμπησα το Witcher 3 στο PC...

Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε ιδιαίτερα όταν το είχα κατεβάσει και είχα παίξει, αλλά πιστεύω είναι διαφορετικό να το έχεις αυθεντικό και να ασχοληθείς σοβαρά...

Για να δούμε...

Μπορεί στην πορεία να έχει περισσότερο ενδιαφέρον.

Κάτι που πρέπει να προσέξω αρχίζοντας (πέρα από το να μην καώ ολοκληρωτικά); :P

Η μαγεία σε αυτό το παιχνίδι είναι ότι η εξέλιξη του είναι διαφορετική ανάλογα με τις επιλογές που θα κάνει ο καθένας στη πορεία του,οπότε όχι δε χρειάζεται να προσέξεις κάτι. Καλή αρχή λοιπόν. Θα σε δυσκολέψει λίγο στην αρχή ο χειρισμός αλλά όλα είναι θέμα συνήθειας.

• Like 1
Δημοσ.

Ξεκίνησα και εγώ μετά από καιρό.

Πώς μπορείς να δεις τι επίπεδο έχουν οι εχθροί; Πχ στο δρόμο για την δεύτερη αποστολή (είμαι ακόμη level 1) βρήκα ένα μέρος που λέει "A please of magic". Μόλις πλησιασεις βγαίνει ένας δαίμονα με πράσινη αύρα και με σαπιζει.

Δημοσ.

A place of magic dude :D Δεν θυμάμαι να υπάρχει level indicator απλά όταν είναι op το mob έχει μια κόκκινη νεκροκεφαλή από πάνω του, κανε καμια βόλτα πάρε κάνα lv και πάνε ξανά. Επίσης στο quest log λέει τι level πρέπει να είσαι για το quest ;) Κακός πάντως που αγοράσατε το game τώρα, με λίγο υπομονή το καλοκαίρι θα υπάρχει η πλήρεις έκδοση φαντάζομαι.

• Like 1
Δημοσ.

Πώς μπορείς να δεις τι επίπεδο έχουν οι εχθροί; Πχ στο δρόμο για την δεύτερη αποστολή (είμαι ακόμη level 1) βρήκα ένα μέρος που λέει "A please of magic". Μόλις πλησιασεις βγαίνει ένας δαίμονα με πράσινη αύρα και με σαπιζει.

σε γενικες γραμμες θα βλεπεις τα lvl των quest ... 

τωρα αν εκει  που κανεις βολτες μεσα στα δαση σου πεσεις πανω σε τπτ κοκκινους ... αρχιζεις το τρεξιμο :P

• Like 1
Δημοσ.

Αν στο βγάζει το lvl έχει καλώς αλλιώς μπορεί αν σου έχει ένα ? ή μια νεκροκεφαλή που δε πλησιάζεις απλά. Τρέχα...

• Like 1
Δημοσ.

TIP εαν και σε οποιον βγαλει infinite load στον giant φορτωστε ενα save λιγο πριν και καντε τα αλλα ενα-δυο quest που εχει η περιοχη( -τι απεγιναν οι υπολοιποι,-ερευνησε το ταδε μερος κτλ)και θα ξεκολλησει

Δημοσ.

Για τον χειρισμο που λετε κανει τρελη διαφορα αμα εχεις ποντικι με 4-5 κουμπια εξτρα γιατι κανεις παπαδες με τα signs και το dodge.

Μολις τελειωσα το questline της keira και διαλεξα την σκληρη επιλογη..εσεις τι κανατε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Deleted because of spoil

Τι να σου πούμε τώρα θα σποιλάρουμε τις επιλογές. Άστο το νου σας με το talent tree του μπορείτε να το κάνετε ότι θέλετε ή αν δε το χετε να συμβουλευτείτε κανένα guide, ανάλογα βέβαια και το gameplay του καθενός.

Επεξ/σία από La_MoRt
Δημοσ.

Για τον χειρισμο που λετε κανει τρελη διαφορα αμα εχεις ποντικι με 4-5 κουμπια εξτρα

Εγώ έχω περίπου 15, χάθηκα στο μέτρημα... :-D (roccat tyon)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τον χειρισμο που λετε κανει τρελη διαφορα αμα εχεις ποντικι με 4-5 κουμπια εξτρα γιατι κανεις παπαδες με τα signs και το dodge.

Μολις τελειωσα το questline της keira και διαλεξα την σκληρη επιλογη..εσεις τι κανατε?

Επεξ/σία από Sprou
  • Like 1
Δημοσ.

Μία από τα ίδια,συνουσία και μετά death..:P μάλλον αυτό εννοείς..

Ναι εγω ρε φιλε ξενερωσα ομως εκει που εχεις το final choice περιμενα οταν της λες δεν σ αφηνω να φυγεις να την παιξεις μπουνιδια μεχρι νοκ αουτ οχι μεχρι θανατου.. τη λυπηθηκα γιατι τη σαπισα με ενα dwarf axe σε 5-6 hit. Αμα την αφησεις να φυγει ομως εχει χειροτερη καταληξη αμα τπ ψαξεις παιζει χαρακτηριστικο screenshot με την περιποιηση του radovic

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Deleted

Βρε μη λες άλλα κάποιοι δεν έχουν φτάσει εκεί... Μη λέτε τι γίνεται...

Επεξ/σία από La_MoRt
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...